Kukajz Odesláno 25. září 2013 Odesláno 25. září 2013 Ahojte. Dnes som robil diagnostiku a vyhodilo mi chybu BSI. F40A závada: Měřič oleje. Není charakterizován. Místní No a teraz neviem či je to merač hladiny oleja, merač tlaku oleja alebo niečo inšie. Tá chyba je tam už dlho, asi 15t km. Po vymazní znova nabehne. Viete mi niekto poradiť? díky. Citovat
donrom Odesláno 2. listopad 2013 Odesláno 2. listopad 2013 Mne sa tiez stale opakuje tato chyba.Malo by to byt cidlo vysky oleja v mierke oleja.Nemyslim,ze to ma na nieco vplyv.Neriesim to. Ako to,ze ti origo servismani na fore neporadili? Citovat
Maco82 Odesláno 1. únor 2016 Odesláno 1. únor 2016 Ahoj, konečně jsem si pořídil diagnostiku a dneska při prvním připojení k autu šok v deníku závad 529 chyb s kódem F40A (snímač hladiny oleje), dle historie je vidět že to dělá od prvních km (momentálně 20tkm), nevíte co s tím? budu vděčný za každou radu... Citovat
celda1970 Odesláno 1. únor 2016 Odesláno 1. únor 2016 Tak prostě máš KO snímač hladiny oleje......reklamace v autorizovaném servise....!! Při každém otočení klíčku před startem se snímač hladiny oleje aktivuje a měl by hlásit na displayi olej ok...proto tam máš tolik chyb....kolik startů tolik chyb... Citovat
ozzy56 Odesláno 1. únor 2016 Odesláno 1. únor 2016 někdy stačí sundat konektor a prostříkat sprejem--je vzadu za motorem, takže přístup zespoda Citovat
Maco82 Odesláno 1. únor 2016 Odesláno 1. únor 2016 Díky za odpovědi, jak bude tepleji podívám se na snímač, jinak při otočení klíčku na displeji napíše OIL OK.... Dále mě zaráží přístup servisu peugeot, v době záruky jsem byl na dvou garančních prohlídkách na kterych byla zauctovana diagnostika vozidla, a teď podle historie vidím, že závada byla od novoty a servis nic neřešil Citovat
donrom Odesláno 2. únor 2016 Odesláno 2. únor 2016 Presne toto iste mam aj ja. Inak na palubpovke mi to ukazuje spravne, oil ok pri spravnej hladine, a ked ho je malo napise, ze ho je malo. Inak blbne to len za silnych mrazov, niekedy ukaze malo oleja niekedy ok. Koniec koncov vzdy pozeram na mierku oleja. Je to najistejsie. Citovat
Kukajz Odesláno 3. únor 2016 Autor Odesláno 3. únor 2016 Tiež mi to hlásilo po prvom použití diagnostiky. Ale hlásilo mi to len v diagboxe a nešlo mi to vymazať. Ale vyskúšal som sa prepnúť do PP2000 a tam som tie chyby vymazal a bol pokoj. Už mi to potom nehlásilo. Citovat
Maco82 Odesláno 4. únor 2016 Odesláno 4. únor 2016 (upraveno) Díky za odpověď, zkoušel jsem vymazat chybu v PP, ale neúspěšně. Trochu jsem potom googlil F40A a vypadá to na celkem rozšířený problém... výměna čidla prý nepomůže. Ani mě tak neštve ten banální problém se snímačem hladiny oleje (ikdyž pracuje správně), ale vadí mě, že se tím zasírá deník závad a za 20tkm tam je přes 530 chyb, při 100tkm se zhroutí celá BSI neví někdo jak vymazat deník závad? Upraveno 4. únor 2016 uživatelem Maco82 Citovat
Wandererra Odesláno 11. duben 2022 Odesláno 11. duben 2022 Ja mam tu hlasku na Peugeot Expert tepee II , viete mi prosim poradit kde je na mojom motore to cidlo stavu oleja? Dik Citovat
ozzy56 Odesláno 11. duben 2022 Odesláno 11. duben 2022 bývá to zezadu motoru zašroubované do vany motoru, tak se podívej--vedou k tomu káblíky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.