stajgrpavel Odesláno 1. říjen 2013 Odesláno 1. říjen 2013 no jak se to vezme ... myslim ze se to strati ;-) Citovat
Guest minimaxa Odesláno 1. říjen 2013 Odesláno 1. říjen 2013 Spočte mi někdo, kolik kdo po mě bude chtít peněz? Jinak mě napadlo něco pro abonenty.... Co koupit roštěnku a udělat si roštěnku na grilu? Klidně bych do toho šel. Stačí jí popepřit, posypat šalotkou a hurrá a žere se Mám šmiklej vysokej roštěnec na bifťoury, asi 1,5kg Citovat
punkac Odesláno 1. říjen 2013 Odesláno 1. říjen 2013 Miníku, tak to se mnou určitě počítej a kdyby to šlo, krkovici přenechám dalším a věnoval bych se raději jen a pouze roštěnci Scratchi soudek bude? Přijedu v sobotu odpoledne, tak se těšte Citovat
Guest minimaxa Odesláno 1. říjen 2013 Odesláno 1. říjen 2013 pro osvěžení paměti pašíka taky máme, jinak oboje dělení najdete v Kulinářském koutku [upravil dne 1/10/13 18:43 od minimaxa] Citovat
punkac Odesláno 1. říjen 2013 Odesláno 1. říjen 2013 óóó, krásný obrázek Nemáš to samé s prasátkem? Citovat
Guest minimaxa Odesláno 1. říjen 2013 Odesláno 1. říjen 2013 Vysoký roštěnec - \"Rib Eye Steak\" Přední část roštěnce přecházející do nízké roštěné. Vysoký roštěnec je jemné, tukem prorostlé maso z přední čtvrtě (před osmým žebrem). Tato část je pěkně prorostlá, a proto také skvěle šťavnatá. Pro milovníky prorostlých steaků neexistuje nic lahodnějšího. Vysoký roštěnec je hned po svíčkové nejměkčí část hovězího. Ze střední části roštěnce se vykrajují tzv. \"rib eye steaky\". Citovat
Péťa Odesláno 1. říjen 2013 Odesláno 1. říjen 2013 Martina upeče perník. Teda zatím to jen přislíbila Na to hovězí jsem zvědavý, nikdy se mi ho na grilu nepodařilo udělat. Citovat
Péťa Odesláno 1. říjen 2013 Odesláno 1. říjen 2013 ... oboje dělení najdete v Kulinářském koutku Super, dík! Ale nebudeš nás z toho zkoušet, viď? Prosím, prosím :D Citovat
Guest minimaxa Odesláno 1. říjen 2013 Odesláno 1. říjen 2013 To není špatnej nápad . Bude přítomna nějaká kráva, či vůl...? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. říjen 2013 Odesláno 1. říjen 2013 Vysoký roštěnec - \"Rib Eye Steak\" To je joko steak z rybího voka??:D:D Néé, sranda, už se těším na rošťáky na grilu, super;) Citovat
stajgrpavel Odesláno 1. říjen 2013 Odesláno 1. říjen 2013 ja radeji jen tu krkovicku :-) za Darinu mluvit nemuhu ale ta sezere vsechno ... mozna i ten gril Citovat
Guest minimaxa Odesláno 1. říjen 2013 Odesláno 1. říjen 2013 Fajn, ještě pokud tam najdem nějaké prase a mužeme si udělat soutěž \"Najdi si svoje maso\" Citovat
Guest Scratch Odesláno 1. říjen 2013 Odesláno 1. říjen 2013 se to teda rozjelo , taky ochutnam rostence soudek bude, jeste pouvazuju jestli 30 nebo 50 litriku ale vidim to spis na 30 Hurvajzi, vem basu kdyztak a kdyz se do ni hrabne, tak se bude priplacet JInak POjd mi hop nedorazi, ma bohuzel na hlidani deti Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. říjen 2013 Odesláno 1. říjen 2013 Hurvajz ma vzit basu? No tak jo teda no. Citovat
punkac Odesláno 1. říjen 2013 Odesláno 1. říjen 2013 Kontrabas, basa, kontraband -> Valdice nedaleko, Stif na srazu..... Darina na Srazu..... No máme se na co těšit Citovat
Guest Scratch Odesláno 1. říjen 2013 Odesláno 1. říjen 2013 no to teda jo Hurvajzi diky A ted dalsi otazka, kdo pojede z prahy pres paku? Kvuli tomu, ze by vzal sud Citovat
Goldinka Odesláno 2. říjen 2013 Odesláno 2. říjen 2013 Edit pro sud se můžeme stavit v sobotu cestou z Trutnova... [upravil dne 2/10/13 14:08 od Goldinka] Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. říjen 2013 Odesláno 2. říjen 2013 to by slo, priprav si prosim volnych 2500 Kc (rezerva) z toho je 1000 za sud a 700-1300 za pivo, uvidime, jestli vezmeme mensi nebo vetsi. Dekuju, ja budu bohuzel dost vytizenej, mam tam prace jako na kostele... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.