Tony Stark Odesláno 20. leden 2014 Odesláno 20. leden 2014 a na letních ti to nehučelo? ono v 307 jsou zimáky dost slyšet než si sednou nové gumy nemusí to být nutně ložisko, zvedni auto na zvedáku a roztoč to kolo ze kterého si myslíš, že to hučí. mělo by to jít slyšet Citovat
Fruktis Odesláno 20. leden 2014 Autor Odesláno 20. leden 2014 To už by si sedali tři roky...kolem jsem točil, ale slyšet nebylo nic... to hučení je takový poměrně výrázný, nemyslím si že by to dělali gumy...ale asi se na to bude muset podívat někdo kvalifikovanější než jsem já. Ale ještě mě napadá, nemohli by to dělat třeba sjeté destičky, které drhnou o kotouč? Totiž při couvání a plným rejdu do prava, a přibržďvání je slyšet takový jakoby kovový zvuk...ale to by asi zase na stk včera poznal kdyby byly v prčicích brzdy ne? Citovat
Tony Stark Odesláno 20. leden 2014 Odesláno 20. leden 2014 stačí aby tam byl kamínek nebo nějaký bordel (mezi deskou a kotoučem) Citovat
Gabriel 307 Odesláno 20. leden 2014 Odesláno 20. leden 2014 ja jsem dal auto na zvedák(v pneuservisu) a zkoušel jsem jestli tam je nějaká vůle - na pravé straně kde bylo ložisko KO byla dost velká Citovat
Fruktis Odesláno 20. leden 2014 Autor Odesláno 20. leden 2014 no k zvedáku přístup nemám...zkusím to znovu na heveru, i když si nemyslím že na něco přijdu...takže to stejně někam budu muset dát...hlavně teď má sněžit a před barákem toho asi moc nenadělám... Citovat
Fruktis Odesláno 24. leden 2014 Autor Odesláno 24. leden 2014 Tak vrzání ložiska? ustalo..ale zase se povolila asi nějaká přiruba výfuku, páč ráno po nastarování sem jel jak tuzér....po zahřátí motoru to přestalo....takže někde něco není dotažené...a při mrazu se to smrskne a uvolní.... a dobrá zpráva nakonec...za všasu jsem odhalil myší hnízdo, už si začala do auta stěhovat potravu v podobě tvrdého chleba...asi čeká tuhou zimu Citovat
Fruktis Odesláno 14. duben 2014 Autor Odesláno 14. duben 2014 Dnes nemilá zprava ze servisu, Prasklá pružina, poničené pneu. Mě švihne. Pro mě nevysvětlitelnou otázkou je, jak to že si auto nelehlo? Mohla být pružina jen naprasklá? No každopádně jsem rád, že se na to přišlo za včasu a v servisu a ne na dálnici ve 130 Citovat
Fruktis Odesláno 13. duben 2015 Autor Odesláno 13. duben 2015 akualne proběhla servisní prohlídka u 180 000... A kupodivu pro změnu praskla zadní pružiny, takže pružiny jsou nové všechny čtyři :-D Pak opět nějaká netesnost kolem vyfukovefo potrubí, strasili pricpanym fapem, takže se bude šetřit na nový:-P Jinak vyměněny olej, utesnena poloosa, a jako při každé návštěvě vyměněny popraskany žárovky..před servisem svítí...asi se auto bojí :-) Co mě čeká a nemine. Tyčky stabilizatoru - aktuálně kaput Kontrola brzdicu...možná spíš nové nebo renovace. Citovat
Fruktis Odesláno 20. duben 2015 Autor Odesláno 20. duben 2015 Takže v neděli bylo krásné, vyměněny tyčky a přezuto na letní papuče. Staré tyčky nešli povolit, takže to byl boj, je dostat dílů, ale nakonec se povedlo:-) A už to zase zní jako auto a ne jako chrastitko:-) Citovat
Fruktis Odesláno 2. únor 2016 Autor Odesláno 2. únor 2016 Tak mi přestalo držet zrcátko u řidiče na kloubu. Zakoupeny zrcátka obě nová s motorky na sklapeni za solidní cenu, tak jsem tajně doufal, že by byla třeba příprava na sklapeni, ale není. Takže mě čeká výměna motorku stahování na obou stranách a výměna panelu u řidiče. A konečně bych se rád dostal k tomu namontovat tempomat:-P Citovat
Fruktis Odesláno 24. březen 2016 Autor Odesláno 24. březen 2016 Tak pořízena nová baterie, opět mi něco vytlouklo total baterku...závadu bude priorita číslo jedna...nebaví mě tahat baterku tam a zpět... Citovat
Fruktis Odesláno 6. duben 2016 Autor Odesláno 6. duben 2016 (upraveno) Tak jelikož včera teploty atakovaly skoro 30, tak jsem prezul na letní backurky... Co sem koukal tak letní dají poslední sezónu a koupí se nové i s diskama...které sluší 307 nejvíce? :-P Dále pak čeká výměna zadních disků a brzdovych desticek, ty jsou tak nějak zajímavé obrouseny:-P a kotouč má na sobě dva schody....destičky bych ještě zvládl, ale kotouč s loziskem na parkovisti nedám:-( Pak zbývá vyřešit vodu v lanovodu ruční brzdy....pak to nemá zamrzat... Upraveno 6. duben 2016 uživatelem Fruktis Citovat
Gabriel 307 Odesláno 6. duben 2016 Odesláno 6. duben 2016 Nejhezčí disky jsou originál,bez ohledu na to jestli 15" , 16" ,17" Zadní kotouče jsem dělal taky na parkovišti-to dáš v pohodě ,lanovody mám víc jak rok doma ve skříni taky se na ně chystám Odesláno z mého SM-N910C pomocí Tapatalk Citovat
Fruktis Odesláno 6. duben 2016 Autor Odesláno 6. duben 2016 (upraveno) Ty máš též s ložiskem?:-P to chce asi stahovak a pak to tam zpět něčím nalisovat ne?:-P Originál disky zvazuji :-) Upraveno 6. duben 2016 uživatelem Fruktis Citovat
Fruktis Odesláno 6. duben 2016 Autor Odesláno 6. duben 2016 Tak vypadá to na 16 equinoxe.. dle sb v peugeotu celá sada rafku za 16... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 6. duben 2016 Odesláno 6. duben 2016 (upraveno) Koupit na bazoši nebo někde jinde,občas se dají koupit hezké . . jj mám s ložiskem,měl jsem připravenej stahovák,ale nakonec to šlo hezky rukama. edit: Nic lisovat nemusíš,namazal jsem hřídel a normálně tam kotouč nasunul Odesláno z mého SM-N910C pomocí Tapatalk Upraveno 6. duben 2016 uživatelem Gabriel 307 Citovat
Fruktis Odesláno 6. duben 2016 Autor Odesláno 6. duben 2016 Asi bych šel do nových, 16 není tak hrozná cena...:-P to ale budu řešit až na příští sezónu...nebo na podzim... Tak říkáš ze to jde takhle lehce jo?:-P to zní jako výzva:-P Citovat
Gabriel 307 Odesláno 6. duben 2016 Odesláno 6. duben 2016 jo šlo to lehce,měl jsem připravený stahovák-nakonec nebylo třeba Odesláno z mého SM-N910C pomocí Tapatalk Citovat
Fruktis Odesláno 6. duben 2016 Autor Odesláno 6. duben 2016 Co je tam ještě potřeba za další naradi? To drží velká matka ze? Citovat
Roman Bazi Odesláno 6. duben 2016 Odesláno 6. duben 2016 Pokaždé to nejde tak hladce. Mě to dělal mechanik, kotouč s ložiskem. Nemohl to sundat, ani nahřívání nepomohlo. Nakonec se ulomilo osazení na kotoči musel ložisko rozřezat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.