Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj kluci.

Potřebuju poradit jak je to s emisními plaketami.

Chystám se do Frankfurtu na autosalon, a zjištuju, že asi nikam nepojedu. Je tam povolen vjezd pouze se zelenými nálepkami, na technické mi řekli, že pro mou 406 můžou dát jenom žlutou. Myslel jsem, že auto splňující Euro 3 vybavené fapem dostane zelenou. Vyzná se v tom někdo?

Díky za rady ;)

[upravil dne 12/9/13 16:18 od greg]

Odesláno

tak zrovna tohle mám pročtené ze všech stran. Věc se má tak že vTP nemám uvedenou EURO normu ale nějakou EU směrnici. A ani v PEug. mi nikdo nebyl schopen říct jaké EURO normě to odpovídá :(

Odesláno

Vjezdy do německých měst jsou omezeny pouze v centrech...Např. v Berlíně je to celá zóna vnitřního okruhu...Předpokládám, že výstaviště je někde na okraji, takže by to mohlo jít i bez samolepky...Doporučuji pohledat na stránkách Frankfurtu...

Beru zpět, výstaviště je uvnitř zóny s omezením...Nevím však jakou barvu samolepky potřebuješ

[upravil dne 12.9.2013 17:12 od Tommy002]

Odesláno
Nevím, školy nemám, ale není problém nechat auto na okraji a přiblížit se městskou hromadnou? Nebo dročkou?
no jo, ale nemáš ani peugeota, s tím se jezdí až do cíle.:P
Odesláno

Jo, jopřesně jak píše greg. Sjezd z dálnice, velký parkoviště a odtud autobus až před vchod k výstavišti. Přímo u výstaviště nelze zaparkovat. Ani němci , místní, nejezdí přímo k výstavišti.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...