Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

já to koupil za 650 eur v nemecku, motor jde jak sakal, jsou na nem krásný velký kola, má to tažný, kola jsou napsana ve velkem TP, vnitrek taky neni nejhorší.myslíte, že jsem neměl důvod to auto koupit?u nas v t cene celého auta nekoupím ani ty kola.k tomu jsem dostal i ten origo nárazník a alu s 7mm pneumatikama.svetla mam doma taky origo, zatmavovat je nebudu.dal jsem to sem, ptz takove auto se nikde nevidi, jsem vsem jen chtel ukazat, jake stavy a desy jezdi po německu.jinak auto je ve výborném stavu.

Guest servisman
Odesláno

Já tě ještě ani nespatřil a to máš in auto To si každý zapamatuje. Nehledě na Máji jsem viděl3 cupéčka černé lucifer a modré a to nepočítám breaky .

Tvou 406 jsem viděl na strákách DE a řeknu narovinu nechtěl bych jí . :aut

Odesláno
Tak na Máji se silnic neopravují, i když jsou dezolátním stavu. Máš nálepku P-C? I když poznat jsi na dálku. Jak píší ostatní, chce to dát trošku do podoby, co jí dal desing sám velký Pininfarina:super.

nálepku nemám.je možnost sehnat?

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Klasicky ulhaný inzerát na zmaštěný vrak, výše se chlubí nákupem za 650Eur, což přesně napovídá, jaká je to past, hurá akorát naleštit a inzerovat za tronásobek, třeba se nějaký naivní chudák najde. :blicismajlik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...