sedrik20 Odesláno 12. září 2013 Odesláno 12. září 2013 ako farba je luxusna ... etse foto interieru by si mohol nahodit ... urcite ked pozhadzujes spojlere bude to krasavice:cool: Citovat
podgy4 Odesláno 12. září 2013 Autor Odesláno 12. září 2013 já to koupil za 650 eur v nemecku, motor jde jak sakal, jsou na nem krásný velký kola, má to tažný, kola jsou napsana ve velkem TP, vnitrek taky neni nejhorší.myslíte, že jsem neměl důvod to auto koupit?u nas v t cene celého auta nekoupím ani ty kola.k tomu jsem dostal i ten origo nárazník a alu s 7mm pneumatikama.svetla mam doma taky origo, zatmavovat je nebudu.dal jsem to sem, ptz takove auto se nikde nevidi, jsem vsem jen chtel ukazat, jake stavy a desy jezdi po německu.jinak auto je ve výborném stavu. Citovat
John Odesláno 12. září 2013 Odesláno 12. září 2013 Auto pokud je vpohodě po motor stránce tak to bude vpohodě..ale ještě na něm bude kupa práce,aby to bylo k světu. Citovat
sedrik20 Odesláno 12. září 2013 Odesláno 12. září 2013 no tak to je zaklad ze motor je v poriadku ako pises.. a za taku cenu si myslim uz max v poriadku .... neboj sa nic ma kritiku si tu hned yvzknes Citovat
Guest servisman Odesláno 12. září 2013 Odesláno 12. září 2013 Já tě ještě ani nespatřil a to máš in auto To si každý zapamatuje. Nehledě na Máji jsem viděl3 cupéčka černé lucifer a modré a to nepočítám breaky . Tvou 406 jsem viděl na strákách DE a řeknu narovinu nechtěl bych jí . Citovat
Print Odesláno 12. září 2013 Odesláno 12. září 2013 co ten odklon na tom pravem predním kole ? Citovat
davidekcz Odesláno 12. září 2013 Odesláno 12. září 2013 no není to můj šálek ,ale každý podle svého gusta plánuješ nějaký úpravy? respektive nějaké \"odúpravy\" :D:D Citovat
733thunder Odesláno 12. září 2013 Odesláno 12. září 2013 co ten odklon na tom pravem predním kole ? Mam podobny,iked trosku mensi po znizeni Citovat
podgy4 Odesláno 13. září 2013 Autor Odesláno 13. září 2013 no není to můj šálek ,ale každý podle svého gusta plánuješ nějaký úpravy? respektive nějaké \"odúpravy\" :D:D Určitě ano Citovat
podgy4 Odesláno 13. září 2013 Autor Odesláno 13. září 2013 no není to můj šálek ,ale každý podle svého gusta plánuješ nějaký úpravy? respektive nějaké \"odúpravy\" :D:D Určitě ano Citovat
podgy4 Odesláno 13. září 2013 Autor Odesláno 13. září 2013 Tak na Máji se silnic neopravují, i když jsou dezolátním stavu. Máš nálepku P-C? I když poznat jsi na dálku. Jak píší ostatní, chce to dát trošku do podoby, co jí dal desing sám velký Pininfarina:super. nálepku nemám.je možnost sehnat? Citovat
Guest servisman Odesláno 13. září 2013 Odesláno 13. září 2013 Ano dá se sehnat v e-shopu http://www.peugeot-club.com/index.php?co=eshop/vypis jinak Tvý auto jí nepotřebuje pozná se na první pohled , ale tvý jsem doposud nepotkal.Asi jej máš krátce . Poslední dobou potkávám čili vidím tuto 306 Citovat
podgy4 Odesláno 13. září 2013 Autor Odesláno 13. září 2013 Ano dá se sehnat v e-shopu http://www.peugeot-club.com/index.php?co=eshop/vypis jinak Tvý auto jí nepotřebuje pozná se na první pohled , ale tvý jsem doposud nepotkal.Asi jej máš krátce . Poslední dobou potkávám čili vidím tuto 306 jj mám to krátce asi 14dní.nálepka by se mi libila. Citovat
podgy4 Odesláno 13. září 2013 Autor Odesláno 13. září 2013 Ano dá se sehnat v e-shopu http://www.peugeot-club.com/index.php?co=eshop/vypis jinak Tvý auto jí nepotřebuje pozná se na první pohled , ale tvý jsem doposud nepotkal.Asi jej máš krátce . Poslední dobou potkávám čili vidím tuto 306 tuhle neznám Citovat
JanMartak Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 Tě to nějak rychle přešlo ne? :myslim:myslim:myslim http://www.sauto.cz/osobni/detail/peugeot/406/14202534?goFrom=list Citovat
John Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 Přeju dobrý prodej,ta cena je podle mě hoodně mimo. Citovat
JanMartak Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 Ta cena je šílená, za to to málo kdo koupí, když vemu v potaz, jak to auto vypadá Citovat
machulda Odesláno 2. listopad 2013 Odesláno 2. listopad 2013 je hodně bláznů, co právě takový auta vyhledávají Citovat
oddie Odesláno 2. listopad 2013 Odesláno 2. listopad 2013 Klasicky ulhaný inzerát na zmaštěný vrak, výše se chlubí nákupem za 650Eur, což přesně napovídá, jaká je to past, hurá akorát naleštit a inzerovat za tronásobek, třeba se nějaký naivní chudák najde. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.