MadMax Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 Zdarec,přestalo mi fungovat odklápění a zaklápění zrcátek.Zůstali ve sklopené poloze a už se ani nehnou. Díky za radu Citovat
marko306 Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 Skúšal si sklápanie pri naštartovanom motore? Citovat
MadMax Odesláno 8. září 2013 Autor Odesláno 8. září 2013 Teď budu vypadat jako idiot,ale jak se sklápějí při nastartovaném motoru?? Citovat
janik6163 Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 Teď budu vypadat jako idiot,ale jak se sklápějí při nastartovaném motoru?? Naštartuješ auto,tam kde máš nastavovanie zrkadiel je taký podlhovastý čudlík a ten potiahneš k sebe,to je vsio.Je to aj v manuály. Citovat
ferinko2 Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 Ty nemáš tlačítko na sklápanie zrkadiel? Citovat
AnotherOne Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 Nefunguje ani vypínač na dverách? Je to ten, ktorým prepínaš zrkadlo pre nastavenie. Treba ho dať do stredovej polohy a pritiahnuť k sebe. Citovat
MadMax Odesláno 8. září 2013 Autor Odesláno 8. září 2013 Díkes všem zúčastněným za rady.Problem vyřešen díky vám . Tyto funkce auta jsem ještě nikdy nepotřeboval,tím pádem jsem je ještě neobjevil. Ještě jednou díkes moooc Citovat
merlin99 Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 A kde bol problém? vsak povedal ze bol lenivy pozriet si tych par stranok manualu... nove vlakno s \"problemom\" ide predsa rychlejsie , vsetko mu niekto povie:) Citovat
marko306 Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 Predpokladám, že sa ti auto dostalo do economi režimu a pri odomknutí auta sa ti neodklopili späťáky. Vtedy sa dajú odklopiť iba pri naštartovanom aute. Ak je ecomi režim neaktívny tak stačí iba otočiť kľúč do druhej polohy a idú tiež sklápať/odklápať. Citovat
Laďa Odesláno 9. září 2013 Odesláno 9. září 2013 Ikdyž je auto econom režimu a odemknu klíčkem nebo dálkačem, tak se zrcátka odklopí. Když zamknu, tak sklopí. Citovat
marko306 Odesláno 9. září 2013 Odesláno 9. září 2013 Mne nie. Ja keď mám economi tak sa mi neodklopia. Ale mne sa odklápajú až pri otočení kľúča do druhej polohy, ale pri zamknutí dialkou sa zaklopia. Citovat
merlin99 Odesláno 9. září 2013 Odesláno 9. září 2013 Mne nie. Ja keď mám economi tak sa mi neodklopia. Ale mne sa odklápajú až pri otočení kľúča do druhej polohy, ale pri zamknutí dialkou sa zaklopia. a isto hovoris o 407?? Citovat
marko306 Odesláno 9. září 2013 Odesláno 9. září 2013 Nie. O 807. To, len tak pomimo píšem, že je blbosť aby sa speťáky furt odklápali pri odomknutí auta a ešte aj v economi režime. Ale už aj novšie 807, to majú tuším tak ako 407. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.