Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No včera u nás lialo celý deň auto som nechal na daždi a zas mokro :( uz som zufaly. V pravicu voda nebola . Rozmýšľa že to všetko rozoberem sedačky a vytiahnem koberec a budem jazdiť tak až kým neuvidím z kade tá voda tečie . A uz to aj začína poriadne smrdiet

Odesláno

Ahoj Sedrik

už ti tvůj servisman sehnal objednací kod toho okna?

Kte podlaze - nesákne ti to spíš podlahou, že by si někde měl díru, kterou by to táhlo vodu? A máš vodu na obou stranách, nebo jen na jedné?

Odesláno

Je to len na soferovej strane a diera to asi nebude lebo mám zaasvaltovany celý spodok s poriadnou vrstvou :D. Dnes to všetko rozoberem a uvidím uz to riadne zapacha . Este som nebol s ním lebo má servis trocha ďalej a raz dva krát do mesiaca mám cestu okolo

Odesláno

Bolo to úplne premocene som sa nakakal vzal hadicu a púšťal vodu a tieklo to okolo dverí dúfam aspoň že to je to lebo to bolo mokré len v strede a od boku dverí okolo stredového panela to bolo suché a tak tiež z predu hore pri pedaloch tak dúfam že to bolo to. A na druhej foto je originál susicka :D

post-49118-14109633287883_thumb.jpg

post-49118-14109633288191_thumb.jpg

Guest servisman
Odesláno

třeba není origo sklo a teče ti tím vyhřívaným sklem :P:aut

Odesláno
Bolo to úplne premocene som sa nakakal vzal hadicu a púšťal vodu a tieklo to okolo dverí dúfam aspoň že to je to lebo to bolo mokré len v strede a od boku dverí okolo stredového panela to bolo suché a tak tiež z predu hore pri pedaloch tak dúfam že to bolo to. A na druhej foto je originál susicka :D

To jsem kdysi zažil u VW Polo -špatně nalepené sklo... smrdělo to pak pekelně... odtokové otvory máš vyčištěné?

Odesláno

Ako servismane ono mi to zatekalo aj ked som mal staré sklo a mechanik mi ukazoval že sklo bolo pekné zalepene že nebola šanca že cez sklo . No práve že neviem kde su tie odtoky koblihu.

Odesláno

vcera som si to tu cital a lutoval ta ze nevies odkial to ide a mas vodu v aute. a dnes idem do auta s novonapalenym cd otvorim menic vitiahnem kazetu a vsetky CDcka od vody. Prsalo a tesnenie zadneho svetla uz netesni :( pol kufra od vody, menic uz nastastie vycisteny a funkcny, ale parkoval som dole kopcom a voda stiekla az uplne k sedackam :(zajtra mozem susit.

Odesláno

No jak som to tu hľadal na fóre že čo to presne môže byť tak som sa dočítal aj o tvojom pripade niekto to tu uz spomínal len uz nepametam či sa jemu ten menič podarilo zachrániť. Tiež mal teanenie v cudu

Odesláno

No pani nechcem zakladať novú tému dnes som auto konečne poskladal po dvokladnom vysuseni naštartoval a otacky hop ho hore na 1300 a hlasná antillotium faulty vypol som naštartoval a otacky v norme . Išiel som sa previesť a auto sa mi videlo lenivsie nemalo ten ťah od 2000 ot a neviem či sa mi to len zdá ale sici nejak neviem či to bolo aj pred tým . Ale pochvyli vozenia uz šlo trocha sviznejsie . Doma som vypojil baterky či sa to nezmaze ale stale tá hladká a chýba motora.

Odesláno

Chlapci žeby nebolo malo stale pretrváva tá hlaska na diag to zmazali a po čase zas ale auto frci normálne. A žeby toho zas nebolo malo tak asi koľko som sa radoval z noveho skla ? 2tyzdne ? Dnes v práci som odpajal baterku či mi nezmaze chybu auto som mal celý cas pred očami asi po hodine som sa vrátil lebo som niečo potreboval z auta a pozerám pekné od spodu tam jak je ten plas jak su stierače sa mi tiahol asi 40cm sram no puklina. Nesom si vedomí aby mi niečo odskočilo bolo by to aj vidno . Môže to byť tým že sklo bolo zle nalepení? Asi má trafí slak

• O 3 týdny později...
Odesláno
Chlapci žeby nebolo malo stale pretrváva tá hlaska na diag to zmazali a po čase zas ale auto frci normálne. A žeby toho zas nebolo malo tak asi koľko som sa radoval z noveho skla ? 2tyzdne ? Dnes v práci som odpajal baterku či mi nezmaze chybu auto som mal celý cas pred očami asi po hodine som sa vrátil lebo som niečo potreboval z auta a pozerám pekné od spodu tam jak je ten plas jak su stierače sa mi tiahol asi 40cm sram no puklina. Nesom si vedomí aby mi niečo odskočilo bolo by to aj vidno . Môže to byť tým že sklo bolo zle nalepení? Asi má trafí slak

nejde ti tá voda z prahu do vnútra ? v predu z vonka dole sú odtokové dierky ak máš zapchatú tak máč prah plný vody ..... a je pod nohami ,

[upravil dne 12.10.13 09:54 od lacoceco]

Odesláno

Nazdar. No tie odtokove dierkysu uz čisté ale voda je tam stale. Uz sa asi aj nato vykaslem lebo človek chce vstko dať do poriadku a ked uz si myšli že je to OK tak zas sa niečo dodrbe :(

Odesláno

Zajimave...,take jsem zil v predstave ze vyhrev celniho okna byl jen u Forda....

Mam take zajem o kod celniho okna pokud tedy je pro P406.

Zapojeni bych ale volil radeji na zvlastni spinac/tlacitko odber bude skutecne velky u stareho Superba/Pasata to bylo kolem 50-60A??? (Uz si to tak moc presne nepamatuju. )

Odesláno

Zdravim ...,poptaval jsem celni sklo s vyhrevem na P406 u dilera a prislo nasledujici:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dobrý den.

Existují 4 typy skel :

-antireflexní s dešťovým senzorem za 6701,-Kč

-zelené s modrým protislunečním pruhem za 3430,-Kč

-zelené s dešťovým senzorem za 2865,-Kč

-zelené za 2773,-Kč.

Sklo s výhřevem se na tento typ vozu nevyrábí.

S pozdravem

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tak ze take nevim odkud sklo je :)

Guest servisman
Odesláno

nepíšeš novinu Já jsem se o to zajímal asi před 8mi roky a nikde nebylo ani v nabídce ani ve výrobě.Max že by pasovalo z nějakého jiného auta.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...