Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, už mě delší dobu zlobí levý přední blinkr. Po nějaké době přestane blikat. Stačilo většinou povolit držák se žárovkou a znovu přitáhnout. Kontakty už byly jako by lehce opálené, tak jsem koupil novou objímku ale tohle nepomohlo. Budou asi vypálené ve světlometu. Je nějaké řešení obnovit tyto kontakty? Nebo mám vytáhnout dráty ze svazku a napájet to přímo na objímku? Světlomet se mi kvůli tomu nechce kupovat.

Odesláno

Pokud budou všechny kontakty OK, tak ještě zkouknout konektor na BSI. Je to 40 pinový černý konektor vpravo nahoře, pokud máš pojistkky dole, pin 10. Případně můžeš propísknout kablík mezi BSI a konektorem u světla. Tam je to pin 5. Parkovačky a potkávací světla svítí bez problémů? Mají společnou kostru s blinkrem.

Odesláno

Parkovačky a světla jsou OK. Ten konektor a kablík zkontroluji. Ale vždy stačilo zahýbat tou plastovou objímkou v které je žárovka a blinkr se rozjel. Ale teď to přpadá že ten kontakt se pomalu \"odpařil\" a proto se to nespojí. Podle mě to vypadá na kontakt který je ve světlometu kde je ten blinkr. Nechce se mi sundávat celý světlomet. Nevím ani jestli jde bez sundání nárazníku.

Odesláno

Psal jsem výše že objímku do které se strká žárovka mám novou. :roll Problém je mezi světlometem a tou objímkou. A kontakty v tom světle bohužel nevím jak vypadají protože světlo nemám sundané.

[upravil dne 3/9/13 10:50 od pecino]

Odesláno

Asi ti stejně nakonec nezbude nic jiného, než demontáž svetlometu a nejspíš vytvoření nového propojení mezi konektorem na světle a objímkou žárovky.

Odesláno

mal nieco podobne na pravom svetle, ziarovka sice nevypadavala, ale nerozsvecovala sa naplno, prebrusil som kontakty na objimke smerovky aj vo svetlomete pilnikom a potiahol cínom (letovačkou). Niekolko rokov je pokoj.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...