Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím. Mám problém s topením. Nastavím \"šoupátkem\" na panelu teplý vzduch, ale stále fouká studený. Asi je tam nějaký motůrek co hýbe klapkou, ale nevim kde je a ani vlastně nevim kde je radiátor (nejdřív bych vyzkoušel jestli do něj jde teplá voda). Může mi někdo poradit?

Je to Peugeot 806 2.0i benzín rv. 1996 VIN: VF3221RB212137008

Odesláno

Na service box se dostanu taky. Nejsem mechanik a není mi jasný jak to funguje, proto píšu sem. Jak se přepíná mezi radiátorem topení a výparníkem klimy. Podle toho obrázku tam jsou dva ventilátory? To je jeden na studeny vzduch a druhy na teplý, to je blbost ne? Když pohnu s ovládánim s tim šoupátkem tak co se má stát, nemá se otočit klapka a vzduch by tak proudil přes radiátor a ne přes výparník? Nechci to hned vztekle rozebírat abych něco nezmrvil.

Odesláno

Máš-li panel s mechanickým šoupátkem, žádný motorek tam není, klapka se ovládá přímo tím šoupátkem pomocí struny vedené v bovdenu. Pravděpodobně bude to táhlo nebo uložení bovdenu na jedné straně vypadlé.

Odesláno

dobře, ale pořád nevím kde to mám hledat. dostanu se k toku ze spodu, když sundam ten spodní dekl? Bude to někde u ventilátoru co je pod kaslíkem?

• O 2 týdny později...
Odesláno

Takže problém vyřešen. Ten vtipálek co to měl předemnou ten motůrek vymontoval :bacha . Takže ta klapka byla pořád přepnutá na studenej vzduch, ale předělal sem to na táhlo a už to maká.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...