punkac Odesláno 29. srpen 2013 Odesláno 29. srpen 2013 Jinak přesně tohle tenkrát chtěl Zila, fórum navštěvovati ale svůj klub míti Proč si prostě neuděláte nějaké své fórum? Pěkně od začátku.... Až vám to bude fungovat, klidně přijďte s nějakou mezi klubovou spoluprácí - třeba společný sraz. Ale furt nám nevnucujte nějaké výhody, o které nikdo nestojí Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. srpen 2013 Autor Odesláno 29. srpen 2013 winco to nemysli zle ale bohužel \"osmička\" mu tuto možnost vzdálila ne-li zahubila Citovat
winco Odesláno 29. srpen 2013 Odesláno 29. srpen 2013 nejde o to kto koho potrebuje a či potrebujete sa rozvíjať ide o to že český klub má už hodne slovenských členov či platiacich tak neplatiacich...tak by bolo vhodné to nejako spojiť alebo rozšíriť...ked je vedenie zastaralé a skazene zabehnutým systémom tak je treba ho vymeniť za mladšiu generáciu ktorá taká nie je a nebráni sa rozvoju ale privíta ho s otvorenou náručou. za ďalšie je kravina sa deliť na slovneský klub a na český...veľa ľudí si tu našlo kamarátov bez rozdielu národností tak bude kravina to teraz deliť...prisám bohu ako fašisti všetko pobrat znárodniť dať našim a prisťahovalcov odsúdiť ak stým nesúhlasia a to či založili o.z. poza chrbat staremu vedeniu alebo nie to je už jedno nemali o robiť ale ke to urobili nove vedenie to vedelo o Piešťan a je kravina to teraz riešiť už je to založené a zatial funkčne a rozvíjajúce sa. Treba teraz to nehať na vedenie nech halá riešenie a presné podmienky spolupráce alebo to prehltnúť sklopiť uši a zmieriť sa s tým ako to je. Citovat
Durko Odesláno 29. srpen 2013 Odesláno 29. srpen 2013 nemame potřebu se nekam rozvijet ,tim myslim do jinych zemi. a neboli náhodou v Báhoni medzi prvými vetami dotazy ako zvýšiť počet členov? či to bol tiež len vtip? PS: a odkedy ťa nezaujímaju moje názory? Citovat
elton Odesláno 29. srpen 2013 Odesláno 29. srpen 2013 Punkač přesně jsi to napsal:potlesk Chtěli jste si udělat združení - máte, teď ještě udělat stránky, forum atd. a pka domluvit třeba nějakou meziklubovou spolupráci. A výhody které nabízíte jsou jenom zástěrka aby jste se mohli infiltrovat, je to tvrdé, ale je to můj názor. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 29. srpen 2013 Odesláno 29. srpen 2013 Koukám jak tu někteří mluví za mlčící většinu, ale referendum ještě neproběhlo, nebo se mýlím? Ale já jsem tu krátce a tak do toho nevidím, pardon Přijde mi, že ideální by asi bylo abych platil a zároveň držel hubu a krok, však ona si to stará garda vyřídí sama. Tak vyřizujte. Citovat
punkac Odesláno 29. srpen 2013 Odesláno 29. srpen 2013 nejde o to kto koho potrebuje a či potrebujete sa rozvíjať ide o to že český klub má už hodne slovenských členov či platiacich tak neplatiacich...tak by bolo vhodné to nejako spojiť alebo rozšíriť...ked je vedenie zastaralé a skazene zabehnutým systémom tak je treba ho vymeniť za mladšiu generáciu ktorá taká nie je a nebráni sa rozvoju ale privíta ho s otvorenou náručou. To je dobrej vtip, teď je vedení myslím docela mladé a neotřelé za ďalšie je kravina sa deliť na slovneský klub a na český...veľa ľudí si tu našlo kamarátov bez rozdielu národností tak bude kravina to teraz deliť...prisám bohu ako fašisti všetko pobrat znárodniť dať našim a prisťahovalcov odsúdiť ak stým nesúhlasia Vždyť ti nikdo nezakazuje sem chodit a mít tu kamarády, jen dodržuj jasně nastavená pravidla našeho vedení a to či založili o.z. poza chrbat staremu vedeniu alebo nie to je už jedno nemali o robiť ale ke to urobili nove vedenie to vedelo o Piešťan a je kravina to teraz riešiť už je to založené a zatial funkčne a rozvíjajúce sa. Treba teraz to nehať na vedenie nech halá riešenie a presné podmienky spolupráce alebo to prehltnúť sklopiť uši a zmieriť sa s tým ako to je. A vidíš je spousta lidí (většinou nás pamětníků fóra) kteří toto nezkousnou. Asi jako kdybych ti píchal mladou a o případnou výchovu bysme se podělili - To by se ti určitě nelíbilo Něco jsem ti tam napsal. Jinak s těma fašounama opatrně, abych ti tu nenapsal jak se v Povážské Bystrici zachovali slováci k rodině mého dědy, která byla součástí české menšiny tam žijící Citovat
winco Odesláno 29. srpen 2013 Odesláno 29. srpen 2013 Aha, tak o to jde, mít srazy zadarmo, dárky od sponzorů atd. Proč by měli češi jezdit na srazy na SK a vy nejezdíte k nám? Áno ide aj o to a ie aj o veľa iného. A ked sisi nevšimol tak hlavne do Piešťaň chodí čoraz viac čechov takže nenútime nikoho chodiť nikam ale ak niekto príde má z toho výhody. Ďalej je tu vela pamätníkov to jo ale prečo je ich viacej ako mladých ludí mladých členov? Pretože pamätnící ste ich odplašili a to vela iných ja ako 18 ročný chalan ked som sa tu registroval som si tiež dosť užil od vás starších ked som chcel niečo na aute prerobiť čo je mimo sériovky ale prehltol som to a ostal tu ale to je z iného súdka. Ved práve že terajšie vedenie klubu nemá nejaký väčší problém s tým čo sa deje to len vy ste furt niečo proti tomu a furt sa hádate a rýpete. A povedz mi dôvod prečo by som mal održiavať vaše pravidla? prečo sa nemožu napísať NAŠE pravdilá česko-slovenské. ale tu to nemá význam. Ak to tu \"dochodci\" budu stále brzdiť tak klub forum a cele združenie o chvýľku upadne ale sa rozpadne na dobro. [upravil dne 29/8/13 19:34 od winco] Citovat
Medvěd Odesláno 29. srpen 2013 Odesláno 29. srpen 2013 Winco - nerozumím řeči Tvého kmene. Když Ti někdo za zády vytuneluje firmu, tak s ni s ním potřeseš rukou, poplácáš ho po zádech a budeš jednat o další spolupráci? Nebo ho kopneš do *** a dáš mu jasně najevo, že tudy cesta nevede? Za mně prostě 8čka hladových rozhodla, že si zavře dveře pro případná jednání s vedením klubu. Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. srpen 2013 Autor Odesláno 29. srpen 2013 nemame potřebu se nekam rozvijet ,tim myslim do jinych zemi. a neboli náhodou v Báhoni medzi prvými vetami dotazy ako zvýšiť počet členov? či to bol tiež len vtip? PS: a odkedy ťa nezaujímaju moje názory? to jsem byl ještě naivni hodnej strejda co se o něco snažil. od te doby kdy si přestal byt Durkem a zacal si být ovcí Citovat
elton Odesláno 29. srpen 2013 Odesláno 29. srpen 2013 Winco to nemyslíš vážně mít srazy zdarma:bojim a proto čarovat za zády ostatních. Citovat
Cinicman Odesláno 29. srpen 2013 Odesláno 29. srpen 2013 Punkac je pamätník klubu... no zbohom... :D:D Citovat
733thunder Odesláno 29. srpen 2013 Odesláno 29. srpen 2013 ďalej bude viacej darčekov a cien pre nás obyčajných členov a to nie len slovákov prídu češi na slovenský zraz budu mať ubytko a stravu grátis budú mať ceny, darčeky grátis takže nie len slováci ale aj češi a to včetne tých zliav v rôznych shopoch a podobne. Aha, tak o to jde, mít srazy zadarmo, dárky od sponzorů atd. Proč by měli češi jezdit na srazy na SK a vy nejezdíte k nám? Sam za seba mozem povedat ze nie vzdy mi casovo vyjde prist na zraz co i len na SVK. Nehovoriac o tom ze ucast na zraze moze byt pre niekoho aj financne vycerpavajuca. Ale aj to uz bolo niekym spomenute.Inak je aj tato tema uz zase o tom istom o com aj dalsie prednou. Tak teda fukajte do pahreby. Citovat
punkac Odesláno 29. srpen 2013 Odesláno 29. srpen 2013 No říkám, tohohle bude za chvíli v SME plnej bulvár, jak za peníze daňových poplatníků pečou selátka v Báhoni. Tohoto opravdu součástí být nechci (mmj nechtěl jsem zadax ani výroční sraz v Kokoříně, proto zatím nejsem řád - to pro rejpaly, v tom jsem se bohužel s Pe.Trem neshodl) Citovat
winco Odesláno 29. srpen 2013 Odesláno 29. srpen 2013 tu nikto nikoho netuneľuje mimochom v PDFku tore je v linku na prve stránke o cinica kde je zápis tak je jednou z výhod vlastných sponzorov a väčšej finančnej čiastke ktorú klub každoročne obdrží aj možnosť financovania stravy alebo ubytovania pre každeho člena na zraze takže nie nedelám si legraci... Citovat
punkac Odesláno 29. srpen 2013 Odesláno 29. srpen 2013 No někdo vám ty 2% musí dát ne, odpočet daně, nazvi to jak chceš.... Ten kdo dává peníze je většinou daňovej poplatník, ne? Kor když peníze nedá státu ale naleje je do nějakýho sdružení Citovat
Cinicman Odesláno 29. srpen 2013 Odesláno 29. srpen 2013 Punkac... si predstav... takéto veci sú možné na tom Slovensku, čo... Citovat
733thunder Odesláno 29. srpen 2013 Odesláno 29. srpen 2013 A co je na tom? U nas na SVK je to legalne ked niekomu darujes 2% z dani. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.