Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevidím důvod proč bych měl zvolnit a nevidím důvod proč by mi měl kdodoliv předhazovat, že jsem nechtěl kandidovat. Ano nechtěl (stejně jako většina řádných členů) a měl jsem a mám k tomu své pádné důvody, takže zvolni Ty vzhledem ke mně. Děkuji

Odesláno

k veci?

neviem čo tým sleduješ ale to ako my to všetko chceme robiť akože pre seba?

presne ako ty aj my to chceme robiť pre klub a pre členov a to že chceme viac ano chceme ale nie na ukor Vás ale chceme prispieť aby z toho profitovali všetci či už Češi alebo Slováci ak je toto nepochopitelne tak mi skus prosím ťa vysvetliť že čo by som z toho mohol mať ja osobne ak to nerobím pre klub

Odesláno

Budu hodně zlý, když si to svý \"víc\" uděláte ve svém klubu, ale pěkně od začátku? Chceteli tu být, tak s našimi pravidly (v pet.rově obrovském příspěvku jsou pod možností a) )

Profit? Stačí, že pastorek nebyl schopný udržet klubovou kasu za eshop, přeci ať mám problémy jakékoliv (nikomu je nepřeju), určitě to neřeším cizými penězy. Osobně v tom vidím možnost namastit si kapsu z těch 2%. Klidně to dělejte ale ne se jménem tohoto sdružení...

Ono není problém vybrat x tisíc € od sponzorů nebo z těch 2%, a pak je proprat zkrze nějaký sraz.... Nerad bych se dočkal článku v bulváru jak naše sdružení pere peníze na Slovensku

doplněno to tučné

Tak a teď zase očekávám, co jsem si já \"fašoun\" z Čech zase dovolil.....

[upravil dne 29/8/13 18:34 od punkac]

Odesláno

tak rad radom:

Budu hodně zlý, když si to svý \"víc\" uděláte ve svém klubu, ale pěkně od začátku? Chceteli tu být, tak s našimi pravidly (v pet.rově obrovském příspěvku jsou pod možností a) )

viac pre všetkých nie len pre slovákov

Profit? Stačí, že pastorek nebyl schopný udržet klubovou kasu za eshop, přeci ať mám problémy jakékoliv (nikomu je nepřeju), určitě to neřeším cizými penězy.

Na peniaze siahol exekutor takže to ovlivnit nevedel

Osobně v tom vidím možnost namastit si kapsu z těch 2%. Klidně to dělejte ale ne se jménem tohoto sdružení...

2% sa poukazuju na účet z danového uradu (aspon myslím) takže pri transparentnom učte si vyberem asi prd do vlastného vačku

Ono není problém vybrat x tisíc € od sponzorů nebo z těch 2%, a pak je proprat zkrze nějaký sraz.... Nerad bych se dočkal článku v bulváru jak naše sdružení pere peníze na Slovensku

z kazdého zrazu sa dáva vyučtovanie takže tam by som opäť videl problém niečo si uliať

doplněno to tučné

Tak a teď zase očekávám, co jsem si já \"fašoun\" z Čech zase dovolil.....

[upravil dne 29/8/13 18:34 od punkac]

[upravil dne 29/8/13 18:47 od Durko]

Odesláno

když to chci dělat pro klub tak to myšleno pro klub , tzn ano zalozim si oz , udelam ucet , a předam to do ruk klubu , tedy do ruk českého vedeni . a od toho je české vedeni aby rozhodovalo o tom co stemi penezi bude a je jedno jestli bude prijem vyssi z cr ci z sk , to je preci jedno když jde o klub .

Odesláno

Durko nezlob se, ale nerozumím odpovědi, co je \"rad radom\" raď řádom? Nevím, co tou větou myslíš

Proč? Budu řád až si to vedení zaslouží :D

Odesláno
když to chci dělat pro klub tak to myšleno pro klub , tzn ano zalozim si oz , udelam ucet , a předam to do ruk klubu , tedy do ruk českého vedeni . a od toho je české vedeni aby rozhodovalo o tom co stemi penezi bude a je jedno jestli bude prijem vyssi z cr ci z sk , to je preci jedno když jde o klub .

podla dohody z Brna sa mala dat dokopy spolupráca medzi združeniamy aby to bolo všetko funkčné a po dvoch rokoch to tak malo byť že vedenie malo mať pod palcom obe združenia.

momentálne nieje možné aby bol predsedom SK združenia iný štátny príslušník (o tom vieš) jedine že by bol vo vedení slovák čo neumožnujú Vaše stanovy tak ako odovzdať aby to bolo v sulade so zákonom?

Odesláno

dohoda z Brna? dyt jste nedokazali udrzet dohodu z komunikačního vlakna ani tyden , a ted se snažíte vydírat. takhle to vidim ja.

když reknu ze nechceme aby byli dve oz , a nez se o tom dohadovat a rozhodovat na konci volebního obdobi , a vy jste jasne museli videt ze z nasich reakci si to opravdu nepřejeme a stejne jste kroky k tomu podnikali a oz zalozili.

se furt bavim jak si hrajete na ty zakony

Odesláno

ja sa na to pozerám ako obyčajný člen ale proč všetci češi na to pozeráte, že to robíme (teda tých 8 statočných) pre vlastne dobro....je to kravina...........klub bol síce založený ako české združenie fanúšikov peugeot-u ale rozvoj ide do predu tak prečo z toho nespravíš česko-slovenske združenie fanúšikov a tam je to právnicky možné ako združenie české a združenie slovenské ktoré spolupracujú na základe nejakej dohody či zmluvy.

vidím tam len samé výhody: viacej sponzorov a partnerov zo slovenska, tým pádom menej výdavkov z českého účtu, a to nehovorím o tom že sa hovorilo o dohode že sa budu nejaké peniaze posielať na český účet za poplayky za stránky a podobne vec, ďalej bude viacej darčekov a cien pre nás obyčajných členov a to nie len slovákov prídu češi na slovenský zraz budu mať ubytko a stravu grátis budú mať ceny, darčeky grátis takže nie len slováci ale aj češi a to včetne tých zliav v rôznych shopoch a podobne.

nevidím jediný dôvod prečo by ste mali byť proti tomu? že časom budú na klube československé volby? Nechcete mať slováka za vedúceho? Prečo? Voľby sú verejne takže ak bude viacej čechov hlasovať za čecha tak bude veduci stále čech a nezabúdajte, že je podmienkou spolupráce že aktuálne vedenie klubu či slovakov alebo čechov bude členom oboch O.Z. takže bude mať možnosť rozhodovať o financiách a rozvoju klubu.

Ak to nepochopíte a nedáte racionálny dôvod prečo ste proti tomu tak ste fakt jak pribrzdený fašisti, ktorí nás diskriminujú a dávajú príkazom, že bude po vašom inak môžme isť do riti.

Odesláno

tady jde o to že česky klub nemá financni krizi a je spokojeno ad partneri, vyhody a relativne chod klubu. nemame potřebu se nekam rozvijet ,tim myslim do jinych zemi.

pokud ma někdo (slovaci ) pocit ze nejak stradaji tak urcite se to nedela timto zpusobem. a jakym zpusobem to bylo udelano tak je na to i pohlizeno .

takže vy potřebujete nas ne my vas. to je to co je potřeba si uvědomit.

Odesláno

Třeba proto, že prostě nevěřím lidem, kteří jsou schopni i přes jasnou dohodu, že nepodniknou žádné kroky vedoucí ke vzniku slovenského O.Z. bez předchozího jednání s NOVĚ zvoleným vedením, udělat přesný opak toho, co slíbili (prostě nové vedení, které se nestačlo ani rozkoukat, postaví ke zdi tím, že tu slovenské O.Z. je a očekává, že se začne jednat). Je to podraz a dvakrát vstupovat do stejné řeky nelze (2x udělat stejnou chybu může jen blbec).

Odesláno
tady jde o to že česky klub nemá financni krizi a je spokojeno ad partneri, vyhody a relativne chod klubu. nemame potřebu se nekam rozvijet ,tim myslim do jinych zemi.

pokud ma někdo (slovaci ) pocit ze nejak stradaji tak urcite se to nedela timto zpusobem. a jakym zpusobem to bylo udelano tak je na to i pohlizeno .

takže vy potřebujete nas ne my vas. to je to co je potřeba si uvědomit.

Naprostej souhlas, jen si dej pozor aby tě neoznačili za nacionalistu jako předtím mě. Asi pro ně je slovo \"český\", které se ve větě opakuje vícekrát, jak osiny pod nehtem

Odesláno

ďalej bude viacej darčekov a cien pre nás obyčajných členov a to nie len slovákov prídu češi na slovenský zraz budu mať ubytko a stravu grátis budú mať ceny, darčeky grátis takže nie len slováci ale aj češi a to včetne tých zliav v rôznych shopoch a podobne.

Aha, tak o to jde, mít srazy zadarmo, dárky od sponzorů atd. Proč by měli češi jezdit na srazy na SK a vy nejezdíte k nám?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...