Kozenec Odesláno 27. srpen 2013 Odesláno 27. srpen 2013 Všechny Vás zdravím. Vyvstal problém se zadní nápravou u 206 SW 1,4, Hdi. Zadní gumy se sjíždějí o hodně víc než přední, mám na nich cca 12 000 km a zadní jsou téměř v háji, předek OK. Po projetí nerovnosti si auto zaplave. A co je nejhorší - jel jsem po dálnici při sněžení, dole břečka na tom sníh a nemohl jsem jet víc jak 50 km/h, auto plavalo, docela hrůza, měl jsem problémy to vůbec udržet na silnici. Loni jsem si nechal udělat repas zadní nápravy, ještě je v záruce. Prosím o rady co s tím. Citovat
Šalda Odesláno 27. srpen 2013 Odesláno 27. srpen 2013 Pokud jsi nechal udělat repas nápravy, tak mě napadají tlumiče, před pár dny jsem si nechal taky udělat repas zadní nápravy i s tlumiči, předtím mě to dělalo to stejný jako to popisuješ, nyní je to jedna báseň.¨Takže buď Ti tu nápravu neudělali jak měli a nebo ty tlumiče. Citovat
ChouLu Odesláno 27. srpen 2013 Odesláno 27. srpen 2013 Jukni na stabilizátory na zadní nápravě (ty ramena co vedou z prostřed ke kolum), já je měl taky vymlácený... Pokud budou OK, tak pak může být utržený silenblok nápravy.. jsou tam 4 a ty ti neměnili Jinak kdo ti dělal repas? Ještě mě napadá, že pokud by jsi nenašel příčínu, tak nechat udělat geometrii a řeknou ti, jestli je náprava OK Citovat
mxmen Odesláno 27. srpen 2013 Odesláno 27. srpen 2013 tu nápravu ti dělali výměnou ? jestli ano mohli ti tam dát třeba s ohlou středovou trubkou na pohled to není vidět, může být pak velká sbíhavost a auto pak na sněhu plave a sjíždí se gumy. Koupil jsem kdysi 206 a to samý, na sněhu se to nedalo udržet a když jsem změřil sbíhavost tak měla 5mm, gumy to taky žralo zvenku. Nápravu jsem koupil jinou a zrepasoval si jí a je klid. Citovat
mxmen Odesláno 27. srpen 2013 Odesláno 27. srpen 2013 pokud by jsi neuspěl s reklamací tak bych ti nápravu mohl zrepasovat popř. vyměnit středovou trubku za novou. Citovat
Kozenec Odesláno 3. září 2013 Autor Odesláno 3. září 2013 Jukni na stabilizátory na zadní nápravě (ty ramena co vedou z prostřed ke kolum), já je měl taky vymlácený... Pokud budou OK, tak pak může být utržený silenblok nápravy.. jsou tam 4 a ty ti neměnili Jinak kdo ti dělal repas? Ještě mě napadá, že pokud by jsi nenašel příčínu, tak nechat udělat geometrii a řeknou ti, jestli je náprava OK Repas dělal Lexa někde za Strakonicema, byl mně doporučen jako kvalitní. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.