Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Všechny Vás zdravím.

Vyvstal problém se zadní nápravou u 206 SW 1,4, Hdi. Zadní gumy se sjíždějí o hodně víc než přední, mám na nich cca 12 000 km a zadní jsou téměř v háji, předek OK. Po projetí nerovnosti si auto zaplave. A co je nejhorší - jel jsem po dálnici při sněžení, dole břečka na tom sníh a nemohl jsem jet víc jak 50 km/h, auto plavalo, docela hrůza, měl jsem problémy to vůbec udržet na silnici. Loni jsem si nechal udělat repas zadní nápravy, ještě je v záruce. Prosím o rady co s tím.

Odesláno

Pokud jsi nechal udělat repas nápravy, tak mě napadají tlumiče, před pár dny jsem si nechal taky udělat repas zadní nápravy i s tlumiči, předtím mě to dělalo to stejný jako to popisuješ, nyní je to jedna báseň.¨Takže buď Ti tu nápravu neudělali jak měli a nebo ty tlumiče.

Odesláno

Jukni na stabilizátory na zadní nápravě (ty ramena co vedou z prostřed ke kolum), já je měl taky vymlácený... :) Pokud budou OK, tak pak může být utržený silenblok nápravy.. jsou tam 4 a ty ti neměnili :)

Jinak kdo ti dělal repas? :)

Ještě mě napadá, že pokud by jsi nenašel příčínu, tak nechat udělat geometrii a řeknou ti, jestli je náprava OK ;)

Odesláno

tu nápravu ti dělali výměnou ? jestli ano mohli ti tam dát třeba s ohlou středovou trubkou na pohled to není vidět, může být pak velká sbíhavost a auto pak na sněhu plave a sjíždí se gumy. Koupil jsem kdysi 206 a to samý, na sněhu se to nedalo udržet a když jsem změřil sbíhavost tak měla 5mm, gumy to taky žralo zvenku. Nápravu jsem koupil jinou a zrepasoval si jí a je klid.

Odesláno
Jukni na stabilizátory na zadní nápravě (ty ramena co vedou z prostřed ke kolum), já je měl taky vymlácený... :) Pokud budou OK, tak pak může být utržený silenblok nápravy.. jsou tam 4 a ty ti neměnili :)

Jinak kdo ti dělal repas? :)

Ještě mě napadá, že pokud by jsi nenašel příčínu, tak nechat udělat geometrii a řeknou ti, jestli je náprava OK ;)

Repas dělal Lexa někde za Strakonicema, byl mně doporučen jako kvalitní.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...