Přejít na obsah

Kozenec

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

Vše od uživatele Kozenec

  1. Zdravím všechny! Poprosím o radu. Dělal někdo z Vás výměnu prasklé trubky mazání k turbu? Je to motor 1,4 HDi. Uvítám každou pomoc. Díky !
  2. Za jízdy , nejvíc asi při 50 km/h se od předku ozývá zvuk podobný startu vrtulníku. Vypadá to, jako by kolo vibrovalo. Po zvednutí a zatočení se ozývá lupání a když s kolem zakývám, tak v tom cvaká. Bude to ložisko, nebo je to něco jiného? Úplně bych zapomněl, je to 206 SW 1,4 Hdi. Díky za tipy. [Edited on 18/7/14 08:12 by Kozenec]
  3. Kozenec

    OEM kódy

    Pánové, velice Vám všem děkuji! Potřeboval jsem zjistit, kde se dají najít OEMka a to jsem se díky Vám dozvěděl. A teď už se tím prokoušu sám, aspoň doufám. Ještě jednou díky všem!
  4. Kozenec

    OEM kódy

    Zdravím Vás! Ve středu nebo ve čtvrtek jsem sem dával dotaz na OEM kódy, ale teď ten dotaz nemohu najít. Doufám, že nic nepodělám, když ho sem dám znovu. Potřeboval bych zjistit, kde se dají OEM kódy najít. Díky za všechny rady.
  5. Kozenec

    Zadní náprava

    Repas dělal Lexa někde za Strakonicema, byl mně doporučen jako kvalitní.
  6. Všechny Vás zdravím. Vyvstal problém se zadní nápravou u 206 SW 1,4, Hdi. Zadní gumy se sjíždějí o hodně víc než přední, mám na nich cca 12 000 km a zadní jsou téměř v háji, předek OK. Po projetí nerovnosti si auto zaplave. A co je nejhorší - jel jsem po dálnici při sněžení, dole břečka na tom sníh a nemohl jsem jet víc jak 50 km/h, auto plavalo, docela hrůza, měl jsem problémy to vůbec udržet na silnici. Loni jsem si nechal udělat repas zadní nápravy, ještě je v záruce. Prosím o rady co s tím.
  7. Závada vyřešena! Technik na to šel od lesa a vyměnil palivový filtr. Jel jsem hned na štreku asi 300 km a vše v pohodě. tak doufám, že to tak už zůstane. Docela bych rád viděl ten sajrajt co byl v tom původním filtru. Technik mi ho sice nabízel, ale když jsem to viděl jak vypadá , tak jsem si to rozmyslel. [Edited on 2/11/11 06:33 by Kozenec]
  8. Konečně jsem se dostal na diagnostiku. Hlásí to chybu snímače tlaku paliva. Pokud někdo víte, poraďte co s tím. Díky!
  9. Tak jsem opět tady. Od minulé stávky vozítka jsem ujel asi 1000 km naprosto bez problémů, žádná kontrolka nesvítila až tu náhle ouha. Teď už totální konec asi 130 km od domova, domů na laně prostě super. Diagnostiku jsem zatím nestihl, servisák namá čas a autíčko nezlobilo, tak jsem odjel a špatně dopadl. Na diag půjdu snad tento týden.
  10. Kozenec

    Zadní stěrač u SW

    Díky za rady. Na kabely jsem nekoukal, ale vyhřívání okna funguje. Motorek se zdá v pořádku, ale zkusím na něj kouknout se zkoušečkou. Pojistky jsem projel pro jistotu všechny a jsou OK.
  11. Druhý, trošku vážnější problém. Při normální pohodové jízdě náhle totální ztráta tahu, po vyšlápnutí spojky chcíp. V tomto případě jsem po chvilce nastartoval, auto jelo normálně asi 8 km, pak opět chcíp. Teď to trvalo asi hodinu, než auto chytlo a vydrželo nastartovaný, občas sice chytlo, ale svítila kontrolka motoru (oranž). Po jednom ze startů kontrolka zhasla a auto jelo naprosto normálně asi 20km, pak opět chcíp a opět asi hodina čekání. Pak po nastartování jsem už dojel domů (asi 40km), ale auto si občas lehce cuklo. Normálně jsem zaparkoval a vypnul klíček. Sem zvědav na ráno. Žádné výstražné kontrolky nesvítí, tak netuším co dělat. Co diagnostika, zjistí něco? Díky za nápady!
  12. Zdravím vás všechny. Mám problém se zadním stěračem. Když ho zapnu, ozve se někde cvaknutí jako od relátka, za chvilku cvakne znovu a stěrač nic. Kabely jsem kontroloval, nezdají se přerušené. Prosím poraďte. Díky
×
×
  • Vytvořit...