Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

V čem jezdí nejkrásnější muži světa

Recommended Posts

Odesláno

no není snad nad to,když chlap aspoň nečím oslní. Takže kdyby dělali leštěnku na hlavu,tak ji mám doma:D:D:D. Hlavně to pohodlí bez vlasů:D

Odesláno

Abych pravdu řekla, tak ten kluk mi jako krásnej fakt nepřijde - viděla sem (a i znám) hezčí chlapy :) Ale vkus na auta má dobrej :P:D

Odesláno

Eltone to já rád:D:D

Goldinko to říkala manželka taky,jen nevím jestli jí to mám věřit:D. Myslím s tou krásou,né vkusem

Odesláno

adraj: :D:D proč by ne, to je jako když chlap řekne, o nějaký holce že je krásná a jiná holka se na ní podívá a řekne, dyť je šeredná :D prostě... jiný pohled na \"věc\".

Manželka má pravdu :P

Odesláno

Kdyby ten kluk byl aspoň sympatickej, ale je takovej \"neslanej, nemastnej\", že mě na něm zaujalo jen to auto za nim :D:D

Odesláno
Eltone to já rád:D:D

Goldinko to říkala manželka taky,jen nevím jestli jí to mám věřit:D. Myslím s tou krásou,né vkusem

Co říkala? Něco ve stylu, že vkus má dobrej, ale vzala si tebe?:aut Takový řečičky občas ženský prostě říkaj ... :) To znám :)

Odesláno

Kucí leštěnku néé používám už dlouho kůži ze špeku (uzená je i s navoněním) a kousek flanelové hadry, to je potom lesk :D. Žena si pak bere brýle když se na mě chce chvíli dívat :mrk, aby nedostala z těch odlesků šedý zákal.

Odesláno

na co narážíž? Jsem krásný,v nejlepších letech(asi), hubený(110 snad není tolik),takže po mě holky šli. Teda,když sem někde upadnul

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...