lukaro Odesláno 21. srpen 2013 Odesláno 21. srpen 2013 Je tu hodně vláken, kde se řeší, jak se komu co stalo a tak... A protože jsem včera přispěl do počtu okradených lidí v naší krásné zemi, rozhodl jsem se tu takové vlákno založit. Můžete se \"pochlubit\", co nejcennějšího vám kdy ukradli... Stalo se to v práci, měli jsme poradu, takže v kanclu nikdo nezůstal a na vývojové dílně mají kluci dovolenou. Ještě upřesním, že do naše budovy jsou dveře na kod, ale jdou otevřít i klíčem, poté je chodba a 3 dveře - na dílnu, do šaten a do kanclu.... Takže kancl jsme zamkli, ale protože na dílnu nám někdy lidi vozí díly z prvovýroby, nezamykali jsme ji a nějak se zapomnělo, že kluci mají stejně dovolenou. A průšvih je, že přes dílnu se člověk dostane do kanclu - to byla chyba, nezamykat tu dílnu. Po návratu z porady jsem chtěl s kolegou do kantýny na svačinu, ale zjistili jsme, že oba nemáme ani korunu. Já přišel o 4000kč, které jsem měl na zaplacení nájmu a kolega asi o 500kč a nějaké drobné.. Jenže to není vše, dále se ztratil nový a zabalený monitor ! Pro našeho nového kolegu, který tu za týden nastupuje... Doteď nechápeme, jak ho mohl nepozorovaně odnést až z areálu na parkoviště do auta, to je naše domněnka, že šel do auta.. Šéf dává od toho ruce pryč škodu nám neuhradí, to chápu. Policie se nevolala, protože byla pochybnost na naší straně - nezamčená dílna. Avšak nejhorší je, že by kromě lidí z naší budovy neměl mít nikdo klíče od hlavních dveří - proto tam máme zvonek. Bohužel lidi údajně nemají klíče, ale znají kod, takže si tu prý často chodí, hlavně do sprch, které tu máme nové a lidi z dílny se přece nemohou umýt tam na těch svých.. Takže to dopadlo dnes tak, že se mění zámky a vstupní kod. Možná se bude instalovat kamerový systém, jelikož se před 2 lety z kanclu \"ztratilo\" přes 30 000kč, které byly v kase, jenž prý byla v šuplíku, já ve firmě tou dobou ještě nebyl.. Tohle je asi v mém životě zatím největší krádež, kterou jsem nedobrovolně podstoupil... A jak okradli vás? Citovat
Marcel00 Odesláno 21. srpen 2013 Odesláno 21. srpen 2013 je mi to luto, ale hlava mi nebere ze naco ti bolo v hotovosti 4000kc na zaplatenie najmu, ked v dnesnej dobe sa vsetky podobne a taketo veci platia cez ucet, inkasom a podobne. moja veskera hotovost je max. 5eur... to mas ponaucenie do buducna... k ostatnemu sa vyjadrit nechcem, podla popisu bolo urobenych vela chyb a moznost na kradez takmer idealna. je mi divne ze sa policia nevolala, kedze uz bola naplnena skutkova podstata trestneho cinu vzhladom na hodnotu kradeze, bez ohladu pochybnosti. policia kazdy nahlaseny pripad riesit bude. vela zahad najednou, no neprinalezi mi to posudzovat. drzim palce nech sa dana situacia neopakuje. a co sa zlodejicka tyka... to je raz tak ze na kazdu svinu sa voda vari. takze ono sa ten zlodejicek raz niekde popali. hezky den.. [upravil dne 21/8/13 08:39 od Marcel00] Citovat
lukaro Odesláno 21. srpen 2013 Autor Odesláno 21. srpen 2013 Víš, ono to je tak, že když tenkrát zmizelo 30 000kč tak policie nic moc neřešila, protože nebyli důkazy, svědci, nic... Bylo řečeno, že to odloží pro nedostatek důkazů. Tohle je úplně to samé Nájem mám přes SIPO a platím to složenkou, zvykl jsem si za ty léta a zatím bez problémů, já jen nečekal, že by se do naší budovy někdo dostal a pak vkradl do kanclu.... a zapomněl jsem, kolegovi ukradli ještě mobil, naštěstí nic extra,... Citovat
BV406 Odesláno 21. srpen 2013 Odesláno 21. srpen 2013 podle nazvu vlakna jsem myslel, ze jsi byl okraden ve frenu mistnima fetkama ... Citovat
lukaro Odesláno 21. srpen 2013 Autor Odesláno 21. srpen 2013 To jsem byl před rokem, místní fetky..... Firemním autem jsem jel do kasáren, auto tam stálo asi 20 minut, vymlácené 2 okna, přední u řidiče a zadní taky na straně řidiče.... A zmizl služební mobil a v kaslíku 1500kč jako peníze \"kdyby náhodou\" co se tam prostě vozívaly - náhodou člověk nenatankuje, nebo doplácí při vyzvedání dílů a podobně... Citovat
BV406 Odesláno 21. srpen 2013 Odesláno 21. srpen 2013 jj, je to tady bronx ted, ale citim, ze jeste chvilku a pak to tady asi nekdo vymlati ... Citovat
Y2K Odesláno 21. srpen 2013 Odesláno 21. srpen 2013 aj tak si myslim ze o tom ze sa da dostat cez kod musel dakto vediet, a tiez musel vediet ze akurat mate poradu... pre mna vela nahod naraz proste neverim ze dakto len tak siel okolo, videl ze nikoho, vosiel a pobral co mohol Citovat
Šalda Odesláno 21. srpen 2013 Odesláno 21. srpen 2013 Tak mě někdo ukradl mobil když jsem ještě kdysi dělal v Německu pro Porsche, přímo ve fabrice Porsche, takže ne jen u nás se krade ale i v Německu:-D Jinak u nás se o to pokoušelo pár černých ale bez úspěchu :-D Citovat
lukaro Odesláno 21. srpen 2013 Autor Odesláno 21. srpen 2013 Y2K: když odcházíme z kanclu a nikdo tu není, zhasne se a to jde krásně vidět, že je tu prázdno... A před 2 měsíci jsem tu byl v sobotu odpoledne a potkal jsem se v dílně s lidmi, co tu nemají co dělat, tvrdili mi, že jen donesli díly....jenže zrovna ten den výroba neměla jet, měly se dělat jen skla... Prostě víkendová šichta k nám chodila na procházku, co dodat.. Citovat
Y2K Odesláno 21. srpen 2013 Odesláno 21. srpen 2013 ale proste ja by som siel okolo, kuknem, tma...hned by ma napadlo ze ked vojdem dakto pride, zasvieti a uz tma nebude to zas nie je take easy si myslim....ale asi som len dosrany Citovat
rhinos Odesláno 21. srpen 2013 Odesláno 21. srpen 2013 tak to ja nosival do kanclu v penezence veskerou cash co jsem momentalne nemel na uctu a v dubnu kdyz jsem kupoval prvni 407 to nebylo zrovna malo... Jinak mi asi jen 1x ukradli v internetovce mobil Nokia 3210:) akorat tehda stal asi 10 litru:grr Jinak u nas take asi pred pul rokem byly zlodeji v kanclu a policie nic nenasla a to nebyl jediny pripad ve firme.Jak se tu pohybuji ruzne firmy tak asi si to obhlidnou a pak vyrazi.Nepomaha ani to ze mame firmu obehnanou kamerama ale nektere mista proste na kamere nejsou Citovat
Michael coupé Odesláno 21. srpen 2013 Odesláno 21. srpen 2013 me honda civic coupe dovoz USA , udajny kupec pozadal o zkusebni jizdu, nahodou jsem ho i vyfotil kdyz jsem fotil jine auto, ale i kdyz jsem dodal adresu i foto, policie odlozila :-D Citovat
Altman Odesláno 21. srpen 2013 Odesláno 21. srpen 2013 Nám se do firmy vloupal jeden bývalej zaměstnanec, jak se pozdějc zjistilo, zloděj a fetka. Zmizel trezůrek skoro se čtvrt milionem, naštěstí je v areálu i klasicky na ulici několik kamer...stejně ale kriminálka toho šmejda doteď nahání, ale dle jejich slov už to dlouho trvat nebude, než ho dopadnou. Mě osobně se zatím jen nějaký hajzl vloupal do automobilu-zámek vypáčenej, dveře a sloupek ohnuté a nakonec vymlácené okno....pár věcí i zmizelo...celková škoda 10 tisíc. Měl jsem z toho velkou radost, to mi věřte. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 21. srpen 2013 Odesláno 21. srpen 2013 Marcel = max 5 Eur v penazenke ? No neviem, vo väčšine reštaurácií sa napríklad kartou ani nedá zaplatiť, to isté platí keď ide človek na pivo, alebo napríklad na malý nákup raňajok do miestnych potravín ... Z 5 Eur by som bol asi dosť nervózny. Vo väčšine prípadov mám v peňaženke rezervnú 100 vku v papierovej podobe ... Človek nikdy nevie. Na druhej strane, peňaženku z vačku nohavíc v podstate vyťahujem len pri platení ... Inak mi raz pred Ikeou ukradli z auta autorádio a obal s napálenými CD čkami ... A pár krát nejaké drobnosti ... Najviac nezabudnem, keď som stál pred tescom, na konci parkoviska ... Po dobu, než som bol v tescu, prišla strašná búrka ... Keď som vyšiel von, bol neskutočný lejak ... Naozaj voda tiekla prudom po parkovisku. Tak sme šprintom bežali k autu, otvorim, sadneme si, napoli premočený Naštartujem, zapnem stierače, a pozerám, kovové ramienka sa mi šúchajú po skle Niekto mi proste ukradol stierače Tak som utekal spet do tesca, kupil najlacnejšie tesco stierače a potom som ich v tom lejaku montoval No vtedy som si riadne zanadával Citovat
lukaro Odesláno 21. srpen 2013 Autor Odesláno 21. srpen 2013 Lubk0 promiň, ale tomuhle se musím smát v lijáku měnit stěrače :D Citovat
Y2K Odesláno 21. srpen 2013 Odesláno 21. srpen 2013 Vo väčšine prípadov mám v peňaženke rezervnú 100 vku v papierovej podobe ... Mat 100vku v penazenke tak sa zenim :D Citovat
punkac Odesláno 21. srpen 2013 Odesláno 21. srpen 2013 Lukaro: Boží mlýny, párkrát si ojebal ty někoho, tak holt teď někdo tebe. Jinak největší zloděj je stát Citovat
lukaro Odesláno 21. srpen 2013 Autor Odesláno 21. srpen 2013 punkac: :D já tu nikoho finančně neojebal a ani jinak....jen jsem měl plnou hubu keců Citovat
punkac Odesláno 21. srpen 2013 Odesláno 21. srpen 2013 To ti můžu a nemusím věřit nicméně to o těch Božích Mlýnech funguje spolehlivě :roker nepsal jsem o finančním ojebávání ale o ojebu jako takovém a na to jsi milý lukáši expert a né že ne. ps: bez placené inzerce bych v krajním případě mohl jako ojeb brát i ty tvý vyřezávánky z nerezu Hlavně tu nepiš nic ve smyslu:\" Já nic nevěděl, já to tak nemyslel\" Citovat
Péťa Odesláno 21. srpen 2013 Odesláno 21. srpen 2013 Mě ukradli Peugeota zaparkovaného před budovou okresního ředitelství Policie ČR Peníze až na výjimky u sebe nenosím. Ale když jsem stavěl domeček, nosil jsem cca 3 roky u sebe neustále okolo sto tisíc, protože jsem každou chvíli něco platil hotově. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.