vlado123 Odesláno 20. srpen 2013 Odesláno 20. srpen 2013 Caute, na diagnostike mi bolo povedane ze za tento fault moze airbag v sedadle spolujazdca. Najprv som podla overeneho navodu odstrihol a naletoval kable miesto konektoru - nepomohlo. Tak som to opat cele rozobral, odpajkoval a uvolnil kabel zo zapadok sedadla, teda vznikol cca 20 cm prebytocny kabel, ktory som odstrihol, naletoval a opat nepomohlo. Neviete kde by este mohol byt problem v kontakte ? Napada ma uz len hadam vymenit cele sedadlo, no do toho sa mi nechce. ps: ak vypnem klucom spolujazdcov airbag je po probleme [Edited on 20/8/13 23:11 by vlado123] Citovat
koblih69 Odesláno 20. srpen 2013 Odesláno 20. srpen 2013 Může být poškozený odpor v plošňáku na kterým je ten přepínač. Už se mi to párkrát stalo - stačilo proletovat. Citovat
ChouLu Odesláno 20. srpen 2013 Odesláno 20. srpen 2013 Letovat kabely k pytlům? Cesta do pekla... Citovat
koblih69 Odesláno 20. srpen 2013 Odesláno 20. srpen 2013 ChouLu v každým 2. tématu o AriBagu tady najdeš \"proletuj konektoru k bagu pod sedačkou\" tak čemu se divíš? Citovat
ChouLu Odesláno 20. srpen 2013 Odesláno 20. srpen 2013 Ano bohužel je to tady normální, ale už málo lidem dochází, proč v autě není žádný cín kromě plošných spojů... Citovat
pito.za Odesláno 21. srpen 2013 Odesláno 21. srpen 2013 A nemas problem s airbagom v palubovke.Neviem ci ten vypinac odstavuje aj bocny airbag.A v sedacke sa da vymenit nemusis menit celu sedacku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.