Přejít na obsah

vlado123

Uživatel
  • Počet příspěvků

    22
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 206
  • Rok výroby
    2006

Profilové informace

  • Město
    Kosice
  • Stát
    Slovenská republika

Kontakty

  • Webová stránka
    www.okstranka.sk

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

vlado123's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Po kazdom startovani je to u mna maraton otravnych hlasok, nejde vsak o poruchy ale pokazene senzory, konkretne: - senzor hladiny chladiacej kvapaliny v nadrzke "plavak" (60€ novy) - senzor abs v zadnom kolese (30€ novy + praca, cele je to zaseknute a hrdzave) Do novych senzorov sa mi vobec nechce investovat, tak som uvazoval ci by problem nevyrieslo, keby som tie senzory jednoducho odpojil alebo naopak uzavrel obvod. Viem, nie idealne riesenie ale 100€ si viem predstavit lepsie vyuzitych ako do umlcania palubneho pocitaca. Slo by to ?
  2. Diky hosi, uz som spokojnejsi ze tam ten "bordel" moze ostat
  3. Pri kontrole oleja sa mi rozpadla zatka, ktora je spojena s zeleznou palickou pre kontrolu hladiny oleja. Kusy plastovej zatky mi zapadli dnu do sachty az dole, neviem ich vybrat a teda neviem ani testovat hladinu oleja. Nenapada vas ako sachtu rozobrat a pripadne vybrat z nej tento bordel ? Mal niekto podobny problem ?
  4. V mojej 2,0 HDI 206 tke je maly kastlik na bateriu, chcem tam dat tuto http://autobaterie.heureka.sk/varta-silver-dynamic-12v-77ah-780a-577-400-078/porovnat-ceny/#buy-there no chybaju mi cca 3 cm na dlzke. Neriesil niekto z vas tento problem ? Bolo by riesenim podla vas kastilk vymontovat, prip. odrezat jednu bocnicu ? Kedze mam problemove zimne starty pri -10 to zo starej baterie (cca 3 - 4 r 60 Ah 510 A) neroztocim, dnes som startoval cez kable z druheho auta (druhe auto drzalo otacky pri starte), tak to naskocilo ltt. Minulu zimu som menil komplet zhavice za bosch, tankujem len omv + dolievam aditivum, tak dufam, ze takato silna bateria poriesi problemy s chladnym startom, co myslite ? Pre krajny pripad - ziadne auto naokolo, auto stalo vonku dlho obcas pouzivam "zazracny sprej", ktory sa strieka do sania - toto motor nakopne na brnk, no zdrave to urcite nieje.
  5. vlado123

    Vybijanie baterie v zime

    Radio mam zapojene spravne, teda tak ze po vytiahnuti kluca zo zapalovania sa radio samo vypne. Tiez ti to takto fungovalo ked problem pretrvaval ? Radio mam toto http://www.nay.sk/sony-dsxa30eur/d-304715-c-1950/ Cital som tu na fore ze mal niekto problem s vybijanim baterie, ak nechaval na noc zalozeny panel.
  6. vlado123

    Vybijanie baterie v zime

    Radio mam neorigo, ale tento problem si mal len v zime ? Nebolo to len vtedy ak si nechaval zapojeny panel na noc ?
  7. Mam taky zvlastny problem s p206, ak je cez noc sustavne minus rano mam vybitu bateriu. Bateria to nieje, menil som ju a problem ostava. Nieco teda reaguje na mraz tak, ze vybija bateriu, snazil som sa to odsledovat postupnym odpajanim poistiek, na nic som neprisiel. Postupne odpajanie poistiek som vsak riesil uz nie az v takych extra mrazoch, teda rano bolo stale nad 0. Odpajal som: osvetlenie interieru, zadny stierac, rozmrazovanie zadneho okna a zrkadiel, aktivny subwoofer. Stretli ste sa uz s podobnou zahdaou ?
  8. Moj p206 hlasi tuto hlasku, ale len pri studenom motore. Dolieval som ozaj od oka trochu chladiacej kvapaliny, no nepomohlo. (vobec tam nieje vidno v tej zozltnutej nadrzke, kde je hladina). Nemoze to byt tym, ze ta kvapalina, co tam je je uz po zaruke ? Ale pochybujem zeby zamrzla, take mrazy este u nas niesu.
  9. Ahojte, nieje to nejaky vazny problem, no horsie sa mi zaradzuju niektore rychlosti, najvacsi problem je s 2 a spiatockou. Viac krat sa mi uz stalo, ze som mal pocit ze je zaradene ale nebolo, alebo to trosku zaskripalo - ako v autoskole Co moze byt vo veci, kolko takato oprava moze stat ? Diky.
  10. Nie nie, treba tahat priamo od baterie, nie cez iny kabel. Je to bezna aktivna rura fusion, nic velke, ale ajtak.
  11. Tam sa kabel uz nevopcha, nieze by som mal nejaky extra hruby, no nepojde to ajtak.
  12. Caute, prelistoval som forum, no ziadne vhodne miesto pre prechod kabla som nenasiel. Taham + kabel od baterie pre aktivny sub. Zatial to mam dost prasacky riesene cez tesnenie na dverach. Vie mi poradit niekto, kto to tahal tiez na 206tke, ale s velkym motorom 2,0 HDI ? V motorovom priestore je velmi malo miesta, aby som tam spekuloval s nejakym kablom, nedajboze vrtal dieru pren. Poprezeral som pod palubovkou, no ziadna zaslepka, predpripravena pre kabel. Kde ste to tahali vy na 206 ?
  13. vlado123

    otazka na subwoofer

    vyskusam a dam vediet
  14. Zdravim, kedze sa mi uplne rozpadol pliesok na 206-tke (2006), ktory sposoboval kontakt v packe, nebolo mozne postupovat podla tu uvedeneho postupu pre opravu plieska. Prisiel som vsak na ine riesenie - doletovanim (napajkovanim) mikrospinaca na prislusne kontakty na packe. Ak vam staci len ovladanie palubneho PC, s doletovanym mikrospinacom je dokonca mozne packu zlozit do povodnej podoby - je potrebne vsak upravit dlzku plastovej tycky, ktora bude stlacat mikrospinac. Poloha mikrospinaca takmer presne odpoveda vychodiskovej polohy packy, takze po skrateni tycinky bude mozne packu pouzivat v povodnom stave, vid. obrazok. Ak by sme packu nechceli zlozit do povodnej podoby, je mozne napajkovat 3 mikrospinace: 1. palubny pc 2. zadny stierac 3. zadny stierac s ostrekovanim Nasledne by stacilo odseknut plastovu stredovu tycinku, na ktoru sa zbiera zvysok packy a pripadne plosny spoj zafarbit na cierno - alebo inak kozmeticky upravit, aby to nebilo velmi do oci. Ja som si packu pozbieral, teda pouzivam len prepinanie palubneho PC. ps: po naletovani mikrospinaca ho odporucam kvapkou lepidla zafixovat. Dufam, ze postup pomoze niekomu, kto je v mojej situacii, ze sa mu pliesok uplne rozpadol.
  15. vlado123

    otazka na subwoofer

    Ano vysky tam niesu na mieste s tym suhlasim, no ak by som tam dal vyhybku, ubralo by to z vykonu a ten zosilovac by bol potrebny. O reprak sa nebojim, ak by nahodou dosluzil, mam este jeden rovnaky, oba som kupil dost lacno od ruky. edit: zvuk nieje skresleny, pretoze ostatne pasma idu z dveri a zo zadu pocut len basy, samozrejme ak by som pustil len sub bolo by to riadne skreslene. [Edited on 25/8/13 20:50 by vlado123]
×
×
  • Vytvořit...