Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Miminkovský speciál VW Up v dražbě  

1. 1. Miminkovský speciál VW Up v dražbě

• 300 000
      6
    • 350 000
      1
    • 400 000
      2
    • 450 000
      0
    • 500 000
      1
    • 550 000
      0
    • 600 000
      3
    • 700 000
      1
    • 800 000
      1
    • milion a víc
      5

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Guest Džůny
Odesláno

Bigbadjohn: Klubová obsahuje webovou adresu, dělá reklamu, členové se navzájem poznají. Ale co si mám vyvodit z nálepky \"Adámek na palubě\"? Spousta aut neoznačených nálepkou převáží děti. Co mám teda dělat, předjet a jet rychleji? Nebo jet pomaleji, opatrněji? Nebo mě to má zkrátka donutit cítit se o to víc provinile, když dojde k dopravní nehodě? Prostě… co to má za smysl a účel? :myslim

Odesláno

Džůny - odpověděl sis sám = sám mám na autě takoviou nálepku a dával jsem jí tam kvůli tomu, aby si řidiči uvědomili, že v autě vezu prcka a tedy jeli poněkud opatrněji. A pokud mi auto trefí, pak opravdu očekávám poněkud silnější výčitky svědomí od hovada, které takové auto trefí.

Scratch - možná ses v tomhle vlákně vlákně s některými sešel, ale můj názor, který jsem o něco výš psal, se týká Tvého celkového vystupování nejen na fóru, a to hlavně v posledním půl roce.

Guest Džůny
Odesláno

Medvěd: Jenže slušný a rozumný člověk snad jede defenzivně a opatně stále, nepotřebuje k tomu nálepku. A zdaleka ne všichni účastníci nehod jsou hovada, přece. Shodou blbých náhod to do sebe napasujete třeba s holkou, která 5 let jezdí bez ťukance, a potom z toho bude tak špatná (nabourala jsem auto s dítětem), že za volant nikdy zpátky nesedne (ano, znám takovou). Nehledě na to, že 50% času v autech s touto nálepkou dítě ani není.

Nevykládej si to špatně, ať si každý na své auto nalepí co chce. Zkoumal jsem jen účel.

Guest Scratch
Odesláno

dzuny: ale tady to je tak, ze svizny jezdec, v mem pripade vice svizny, je hovado. sice to hovado nezpusobilo za 13 let praxe zadnou nehodu, ale i tak je hovado.....

A ze jsem razantnejsi ve svem zivote? je to ma povaha. Nebudu se za to omlouvat, me se taky nikdo neomlouva....

Medved: pokud narazis na diskuzi na fcb, tak ti mohu rict ze diskutující damy sklidily asi stejnou popularitu u mych pratel jako ja u nich a jejich pratel. nicmene ted se ukaze..... vlastne uz i ukazalo kam jde vitr a kam plast.....

nicmene budu na srazu a muzeme v klidu probrat a rad se priucim jako nastavajici otec co delat a co ne.

Odesláno
podle me to je jen dalsi picovina pro lidi kteri se misto rizeni venuji svym rozmazlenym a rozervanym detem.... a maskuji se za samolepky venousek martinek janicka a dalsi......
Scratchi,mám Tě chlape rád,ale věř tomu,že až se vám ratolest narodí,tak změníš trošku názor v pár věcech ohledně dětí. Taky jsem si myslel ,že ne a ono to bylo jinak. Jinak ať se Adélce daří :papa
Odesláno
,,,,

Medved: pokud narazis na diskuzi na fcb, tak ti mohu rict ze diskutující damy sklidily asi stejnou popularitu u mych pratel jako ja u nich a jejich pratel. nicmene ted se ukaze..... vlastne uz i ukazalo kam jde vitr a kam plast.....

nicmene budu na srazu a muzeme v klidu probrat a rad se priucim jako nastavajici otec co delat a co ne.

O tuhle diskuzi mi ale vůbec nešlo - spíš o to, že v poslední době vystupuješ jako děsnej mazák, kterej všechno zná, všude byl aspoň 3x a když se někdo chová podobně jako Ty, hned je to trotl, kterej by měl vrátit noty nebo šaháš pro basebolku. Občas mám strach, aby Tě srovnání hřebínku moc a moc nebolelo (máš pravdu - je to Tvůj hřebínek a mně je do něj *****).

Jinak hlášce o větru a plášti radši vůbec nerozumím. Toto rčení se používá v úplně jiných situacích (lépe řečeno u poněkud jiných lidí) než může vyplývat z oné politické diskuze na fackabuku. Kam vítr, tam plášť se vykládá jako jít vždy s proudem nebo převléknout kabát, abych byl na správné straně - pokud se domníváš, že jsem něco takového, pak asi nemáme dál o čem diskutit.

[upravil dne 21/8/2013 22:38 od Medvěd]

Guest Scratch
Odesláno

medo o tobe ne ale o pani ktere tak verite. ta diskuze sem nepatri a je uzavrena...

co se tyka prvniho odstavce..... ja po nicem nesaham a kdyz me nekdo oprasi tak uz to je na povazenou. diky me rychlosti. musim jezdit rycle abych stihal. na muj dotaz na foru o najezdu km spousta lidi psala ze to je normalka..... klidne najdu.....ja lital po praze 6 let a ted litam cr a sr. driv jsem lital i recko kretu a turecko. tim myslim autem a muj otec ridil cely zivot a ja casto jezdil s nim. ver..... mam najeto nejen jako ridic....

adraji: ted vozim zenu s potomkem...a styl jsem nezmenil. svizne a bezpecne.... ale to spousta lidem nejde dohromady.....

Guest Scratch
Odesláno

medo o tobe ne ale o pani ktere tak verite. ta diskuze sem nepatri a je uzavrena...

co se tyka prvniho odstavce..... ja po nicem nesaham a kdyz me nekdo oprasi tak uz to je na povazenou. diky me rychlosti. musim jezdit rycle abych stihal. na muj dotaz na foru o najezdu km spousta lidi psala ze to je normalka..... klidne najdu.....ja lital po praze 6 let a ted litam cr a sr. driv jsem lital i recko kretu a turecko. tim myslim autem a muj otec ridil cely zivot a ja casto jezdil s nim. ver..... mam najeto nejen jako ridic....

adraji: ted vozim zenu s potomkem...a styl jsem nezmenil. svizne a bezpecne.... ale to spousta lidem nejde dohromady.....

Odesláno

Jirko věř,že se to změní. A i ty se jako zkušený řidič budeš rád vracet domů k rodině celý. Samozřejmě,jestli s Adélkou máte rychlou jízdu od narození,tak ji máte v krvi. Ale třeba časem uvidíš situaci úplně jinak,než ji vidíš teď. Jinak držím palce:papa

Guest Scratch
Odesláno

uvidime :) rozhodne to neni nemozne ale je to o cem pises. oba se shodujem ze nase dalsi auto bude nejakej rychlej kombik :)

Odesláno

Musím sám říct, že od té doby co je doma malej tak sem rapidně snížil rychlost, protože jak píše adraj, je důležitý přijet v pořádku dom, a i kdyby mělo být jen malý bum, tak pořád je to zdržení aspoň o 2 hodiny kdy bych si už mohl hrát s malým. A když vezu prcka tak to už jedu pomalu jak děda s bábou o víkendu do obchodu, protože si vždy představím jak by malej při nehodě \"lítal\" v autě a je mě z toho špatně.

Odesláno

Šaldíku,napsal si to pěkně. Byly doby,kdy mi nic naprosto nevadilo. Když se narodili děti,tak jsem na vše změnil názor. Začneš mít strach nejen o sebe,ale i o rodinu.

Jirko,povíme si,až se vám to narodí. A až budeš mít prcka vedle sebe v sedačce,tak poznáš třeba sám,že rychlost není vše.Třeba zůstaneš svůj,a nebo ztaťkovatíš:D:D:D. Každej změkne z toho prcka:D:papa

[upravil dne 22/8/13 08:48 od adraj]

Guest Scratch
Odesláno

neverim si na ztatkovateni :)

spis si rozmyslim, jestli ma smysl se s nekym nahanet a vytvaret tak nebezpecnou situaci a nebo si v klidu jet dal a myslet si neco o debilech :D

Odesláno

Taky sem si říkal že nezfotrovatím, ale už se stalo a nevadí mě to. :D

Celkově jsem se zklidnil, už nejsu tak výbušnej, mnohem míň se hádám, míň lidem chcu rozbít držku, prostě sem se změnil v tátu a jsem za to rád.

Odesláno
Musím sám říct, že od té doby co je doma malej tak sem rapidně snížil rychlost, protože jak píše adraj, je důležitý přijet v pořádku dom, a i kdyby mělo být jen malý bum, tak pořád je to zdržení aspoň o 2 hodiny kdy bych si už mohl hrát s malým. A když vezu prcka tak to už jedu pomalu jak děda s bábou o víkendu do obchodu, protože si vždy představím jak by malej při nehodě \"lítal\" v autě a je mě z toho špatně.

To chápu 406 \'bylo jiný žihadlo než ted tvoje krabice:P:P:P

A s tím litanim decka musíš ještě sedačku připoutat k sedačce bezpečnostním pásem...ne jen děcko ve vajicku;):D:D

Odesláno

Tak budeš se asi divit ale parťák je svižnější než má bývalá 406;)a to byli stejný motory 66kw.

Jinak malej je pochopitelně pevně uchycen v auto sedačce, ale když si představím jak by v té sedačce lítal tak je mě špatně. A o tomhle se nežertuje;)

Navíc v práci jezdím s bmw530 a pašíkem se 125 kw, a jedu taky pomaleji, takže o výkonu to není ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...