Valis Odesláno 16. srpen 2005 Odesláno 16. srpen 2005 Zdarek, potřeboval bych se trochu zorientovat v ceně náhradních dílů jako je výfuk, brzdy atd. na P307.Na www.peugeot.cz je sice neco takoveho k dispozici ale je tam potřeba zadat to cislo pod kterym se dany produkt nabizi.Ale neni nekde na webu k dispozici nejaky takovy cenik treba v xls, nebo html nebo proste abych se v tom trochu zorientoval. Citovat
MJSytic Odesláno 16. srpen 2005 Odesláno 16. srpen 2005 No já tam zadávám název a ono mi to najde i s cenou. Např. napiš 307 a ono ti to vyhledá vše na 307 Citovat
DjBoom Odesláno 16. srpen 2005 Odesláno 16. srpen 2005 Původně zaslal: Valis Zdarek, potřeboval bych se trochu zorientovat v ceně náhradních dílů jako je výfuk, brzdy atd. na P307.Na www.peugeot.cz je sice neco takoveho k dispozici ale je tam potřeba zadat to cislo pod kterym se dany produkt nabizi.Ale neni nekde na webu k dispozici nejaky takovy cenik treba v xls, nebo html nebo proste abych se v tom trochu zorientoval. Napiš přesně co a na jakej typ a rok a já ti to zjistim Citovat
P405 Odesláno 16. srpen 2005 Odesláno 16. srpen 2005 zkus www.vyfuky.cz a pro predstavu vsech online katalog nahr dilu na http://www.autokelly.cz/eshop.php Citovat
oddie Odesláno 17. srpen 2005 Odesláno 17. srpen 2005 Původně zaslal: P405 zkus www.vyfuky.cz a pro predstavu vsech online katalog nahr dilu na http://www.autokelly.cz/eshop.php Hele, jen tak na okraj, co myslíš tím \"pro představu všech\"? To máš jako pocit, že jsme tady všichni před 5 minutama slezli ze stromů, a neznáme ani blbý Kelly? Srandisto... Tak naopak pro tvojí představu - od začátku fungování tohodle klubu, a to už je aspoň 3 roky, tu koluje na CD orig katalog náhradních dílů na auta vyráběná v rozmezí cca 1985-2000, ceník k tomu se dá stáhnout přímo z peugeot.cz. Dále, online katalog maj prakticky všichni velcí distributoři - jak Kelly, tak ACI, tak Elit, tak Benex. A na závěr - už se tu taky pár let doporučuje kupovat mechanické díly na francouzské pixly v Benexu - mmch. jestli sis nevšim, Benex je tu i jako partner klubu... A kdyby ses toho držel, tak by se ti asi nestávalo, že nakoupíš díly blbě, jako popisuješ o pár příspěvků vedle. Citovat
Jarda K Odesláno 18. srpen 2005 Odesláno 18. srpen 2005 Autokolman vypadá taktéž zajímavě. Zatím jsem ale od nich nic nebral. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.