Valis Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Zdarek, potřeboval bych se trochu zorientovat v ceně náhradních dílů jako je výfuk, brzdy atd. na P307.Na www.peugeot.cz je sice neco takoveho k dispozici ale je tam potřeba zadat to cislo pod kterym se dany produkt nabizi.Ale neni nekde na webu k dispozici nejaky takovy cenik treba v xls, nebo html nebo proste abych se v tom trochu zorientoval. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 No já tam zadávám název a ono mi to najde i s cenou. Např. napiš 307 a ono ti to vyhledá vše na 307 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjBoom Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Původně zaslal: Valis Zdarek, potřeboval bych se trochu zorientovat v ceně náhradních dílů jako je výfuk, brzdy atd. na P307.Na www.peugeot.cz je sice neco takoveho k dispozici ale je tam potřeba zadat to cislo pod kterym se dany produkt nabizi.Ale neni nekde na webu k dispozici nejaky takovy cenik treba v xls, nebo html nebo proste abych se v tom trochu zorientoval. Napiš přesně co a na jakej typ a rok a já ti to zjistim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P405 Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 zkus www.vyfuky.cz a pro predstavu vsech online katalog nahr dilu na http://www.autokelly.cz/eshop.php Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Původně zaslal: P405 zkus www.vyfuky.cz a pro predstavu vsech online katalog nahr dilu na http://www.autokelly.cz/eshop.php Hele, jen tak na okraj, co myslíš tím \"pro představu všech\"? To máš jako pocit, že jsme tady všichni před 5 minutama slezli ze stromů, a neznáme ani blbý Kelly? Srandisto... Tak naopak pro tvojí představu - od začátku fungování tohodle klubu, a to už je aspoň 3 roky, tu koluje na CD orig katalog náhradních dílů na auta vyráběná v rozmezí cca 1985-2000, ceník k tomu se dá stáhnout přímo z peugeot.cz. Dále, online katalog maj prakticky všichni velcí distributoři - jak Kelly, tak ACI, tak Elit, tak Benex. A na závěr - už se tu taky pár let doporučuje kupovat mechanické díly na francouzské pixly v Benexu - mmch. jestli sis nevšim, Benex je tu i jako partner klubu... A kdyby ses toho držel, tak by se ti asi nestávalo, že nakoupíš díly blbě, jako popisuješ o pár příspěvků vedle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarda K Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Autokolman vypadá taktéž zajímavě. Zatím jsem ale od nich nic nebral. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts