Dýdý Odesláno 19. srpen 2013 Odesláno 19. srpen 2013 Asi máš moc dobrou pověst hodného člověka.Někdy je prostě lepší být za magora co se s ničím moc nepárá. Citovat
Vapno92 Odesláno 19. srpen 2013 Odesláno 19. srpen 2013 Je to síce hnusné a podrazácke, ale po predaji sa s novým majteľom auta vôbec netreba baviť! Každý deň sa niekto \"odrbe\" na kúpe auta, ale je to len a len jeho chyba, že si pred predajom všetko neskontroloval. To by hocikto mohol zničiť auto a potom sa to snažiť zvaliť na bývalého majteľa. Citovat
Medvěd Odesláno 19. srpen 2013 Odesláno 19. srpen 2013 Michale, možná je to jen můj pocit, ale nějak se mi zdá, že svou naivitou přitahuješ až neuvěřitelné množství problémů. Prodat auto na splátky když je na trhu XXX firem, které se o splátky pro kupujícího můžou přetrhnout (ale mají 100% právní servis, aby je klient NIKDY neodrbal - to může fakt jen dobrodruh. Auto (a vlastně všechno) je nejlépe prodat někomu úplně cizímu a na druhý konec republiky, aby se maximálně eliminovaly situace podobného typu o kterých mluvíš. Citovat
Michael coupé Odesláno 19. srpen 2013 Autor Odesláno 19. srpen 2013 tak mozna to bude i varovani pro ostatni,nejsem naijivni,jen si porad rikam,ze jsou i lidi, kteri hraji fer, ale uz na to kaslu. Nejsem dokonalej a taky par restu jsem nekdy urcite udelal, ale z nekterych je mi na spatne, no pro klid duse jsem chtel znat i nazor povolanejsich, jsem si jistej tim,ze moje prace ten motor neni jen jsem to chtel potvrdit, diky Citovat
Guest servisman Odesláno 19. srpen 2013 Odesláno 19. srpen 2013 Přece znáte ta slova JÁ NIC JÁ MUZIKANT Citovat
crazybiker Odesláno 20. srpen 2013 Odesláno 20. srpen 2013 a to ja som si myslel ze u nasich bratov take neexistuje... ale bohuzial druhy motor s ktorym ma odrbali v cz(ide super nic mu neni, vyborny stav) pak sa zisti ze je v riti.... K tomu vsetkemu, vydrb sa nanho, nezdvihaj mu a nechaj ho tak... Neviem ake zmluvy ste pisali a pod. ale ked je pan blb( co sa s nimi stretavam denne) tak to moze potiahnut aj na sud a to uz bude o inom.... drzim palce Citovat
TTecko Odesláno 21. srpen 2013 Odesláno 21. srpen 2013 to nic není, kamarád takto prodal auto, že mu zaplatil kupce zálohu a až v pořádku dojede zaplatí zbytek a auto přepíšou a druhý den mu volala policie: \"váš vůz byl použit při zvlášť závažné trestné činnosti\":o Citovat
Ajap Odesláno 21. srpen 2013 Odesláno 21. srpen 2013 To je slušné... Když jsem rok a něco zpět prodával Feldu, tak mně taky volalo několik lidí, že mně to budou splácet a tak... Čuměl jsem jak puk a poslal je někam (slušně). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.