Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Je to síce hnusné a podrazácke, ale po predaji sa s novým majteľom auta vôbec netreba baviť! Každý deň sa niekto \"odrbe\" na kúpe auta, ale je to len a len jeho chyba, že si pred predajom všetko neskontroloval.

To by hocikto mohol zničiť auto a potom sa to snažiť zvaliť na bývalého majteľa.

Odesláno

Michale, možná je to jen můj pocit, ale nějak se mi zdá, že svou naivitou přitahuješ až neuvěřitelné množství problémů. Prodat auto na splátky když je na trhu XXX firem, které se o splátky pro kupujícího můžou přetrhnout (ale mají 100% právní servis, aby je klient NIKDY neodrbal - to může fakt jen dobrodruh. Auto (a vlastně všechno) je nejlépe prodat někomu úplně cizímu a na druhý konec republiky, aby se maximálně eliminovaly situace podobného typu o kterých mluvíš.

Odesláno

tak mozna to bude i varovani pro ostatni,nejsem naijivni,jen si porad rikam,ze jsou i lidi, kteri hraji fer, ale uz na to kaslu. Nejsem dokonalej a taky par restu jsem nekdy urcite udelal, ale z nekterych je mi na :blicismajlik spatne, no pro klid duse jsem chtel znat i nazor povolanejsich, jsem si jistej tim,ze moje prace ten motor neni jen jsem to chtel potvrdit, diky

Odesláno

:myslim a to ja som si myslel ze u nasich bratov take neexistuje...

ale bohuzial druhy motor s ktorym ma odrbali v cz(ide super nic mu neni, vyborny stav) pak sa zisti ze je v riti....

K tomu vsetkemu, vydrb sa nanho, nezdvihaj mu a nechaj ho tak... Neviem ake zmluvy ste pisali a pod. ale ked je pan blb( co sa s nimi stretavam denne) tak to moze potiahnut aj na sud a to uz bude o inom.... drzim palce ;)

Odesláno

to nic není, kamarád takto prodal auto, že mu zaplatil kupce zálohu a až v pořádku dojede zaplatí zbytek a auto přepíšou a druhý den mu volala policie: \"váš vůz byl použit při zvlášť závažné trestné činnosti\":o

Odesláno

To je slušné... :o

Když jsem rok a něco zpět prodával Feldu, tak mně taky volalo několik lidí, že mně to budou splácet a tak... Čuměl jsem jak puk a poslal je někam (slušně).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...