Pilečák Odesláno 17. srpen 2013 Odesláno 17. srpen 2013 Dotaz který zde už určitě byl , mám 407 1,6 (2004) , je tam nad rádiem klasický oranžový displej který pří zahřátí nefunguje , když jsem se ptal v peugotu jestli by nešel vyměnit za ten z navigací , tak odpověd byla, že samozřejmě ne :) , jedině za ten samej . Takže dotaz je jasný , jestli to jde , nedělá to potíže , kde by se to dalo vyměnit a co by to cca stálo ? Díky Ps. jsem z Ustí nad Labem Citovat
koblih69 Odesláno 17. srpen 2013 Odesláno 17. srpen 2013 Dotaz tu samozřejmě byl, je tu i popsáno co na výměnu potřebuješ, ale myslím, že ti to pak rozmyslíš Citovat
HonzaZ Odesláno 17. srpen 2013 Odesláno 17. srpen 2013 V kostce řečeno, potřebuješ rádio RT3, displej barevný, kabeláž, optické kabely, anténu GSM a někoho kdo to udělá, pokud se v tom nevyznáš. Citovat
Milhaus65 Odesláno 18. srpen 2013 Odesláno 18. srpen 2013 Možna by mu stačil maly barevný , jestli nepotrebuje Navi . Nejsem na PC , cena tohoto cca 10000. Rt3 se dnes už blbe shání , spíš 4/5. Tady je cena 2 až 3 násobná . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.