Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nedá mi to nepodelit sa o toto epické zaparkovaní.

Myslím, že sa to len tak nekomu bez veškerej asistencie alebo druhej osoby nepodarí, o to hroznejší bylo zistení po vystúpení z auta.

Rídil sem sa heslem \"šak tí speťáky skreslujú, určite je tam ešte metr a púl\" :D

pro rýpalú - stál sem kolesem na začátku zákazu vězdu a z jeho čumáku byl vjezd do garáží, takže mohel kedykolvek odjet a samozrejme po tomto zistení som velmi opatrne potiahol dopredu :papa

20130813_090258.jpg

20130813_090307.jpg

20130813_090318.jpg

Odesláno

nj ale spis ve spojeni \"EPIC FAIL\" ..... tadyto je vcelku povedene takze bych to failem nenazval :)

Odesláno

Jo, takhle se mi před pár lety podařilo zaparkovat se superbem... To si takhle couvám při parkování, senzory řvou, tak si říkám to mám ještě půl metru a najednou chřoup - dost mě zamrazilo, protože sem se snažila zaparkovat za nádhernýho bílýho Lexuse (superb byl černej, ten šrám by byl vidět :roll). Tak sem zatáhla ručku a jdu se podívat, co sem způsobila... Stála sem od Lexuse stejně daleko jako ty na tvé fotce, přísahám, max centimetr mezi auty :cool:. Šrám nikde žádnej, obešla sem auto dvakrát až sem si všimla, že pod zadnim kolem je petflaška - sem myslela, že mě klepne... :D

Akorát teda u mě to bylo opravdu náhoda (nebo štěstí, záleží kdo si to jak vyloží :aut) :D

[upravil dne 17/8/13 20:25 od Goldinka]

Odesláno
Všimnul jsem si, že slovo \"Epické\" se u mládeže hromadně ujalo.... :D

jojo, to byla najduležitejší část celého príspěvku, mr. obvious ...

Mimochodem, prídavné meno \"epické\" máme zaužívané už nejaký čas, ešte daleko pred všeckýma hipsterinama a podobně.

Odesláno

Ak boli doma firemne auta bezne sme takto parkovali.. ale samozrejme tam niekto stal aby sa nahodou auta netukli :-D Inak pekne... ale opatrne aby si nabuduce nahodou nenacuval na neakeho \"medveda\" :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...