Ivkopivko12tka Odesláno 17. srpen 2013 Odesláno 17. srpen 2013 Nedá mi to nepodelit sa o toto epické zaparkovaní. Myslím, že sa to len tak nekomu bez veškerej asistencie alebo druhej osoby nepodarí, o to hroznejší bylo zistení po vystúpení z auta. Rídil sem sa heslem \"šak tí speťáky skreslujú, určite je tam ešte metr a púl\" pro rýpalú - stál sem kolesem na začátku zákazu vězdu a z jeho čumáku byl vjezd do garáží, takže mohel kedykolvek odjet a samozrejme po tomto zistení som velmi opatrne potiahol dopredu Citovat
kveton Odesláno 17. srpen 2013 Odesláno 17. srpen 2013 vystoupil jsi a byl jsi překvapenej jak jsi zaparkoval? Takže to neni umění ale náhoda ... Citovat
koblih69 Odesláno 17. srpen 2013 Odesláno 17. srpen 2013 Všimnul jsem si, že slovo \"Epické\" se u mládeže hromadně ujalo.... Citovat
Guest StibTo Odesláno 17. srpen 2013 Odesláno 17. srpen 2013 nj ale spis ve spojeni \"EPIC FAIL\" ..... tadyto je vcelku povedene takze bych to failem nenazval Citovat
marko306 Odesláno 17. srpen 2013 Odesláno 17. srpen 2013 Náhody nejestvujú, toto bolo šťastie miesto toho parkovania si si mal ísť podať lotto Citovat
Goldinka Odesláno 17. srpen 2013 Odesláno 17. srpen 2013 Jo, takhle se mi před pár lety podařilo zaparkovat se superbem... To si takhle couvám při parkování, senzory řvou, tak si říkám to mám ještě půl metru a najednou chřoup - dost mě zamrazilo, protože sem se snažila zaparkovat za nádhernýho bílýho Lexuse (superb byl černej, ten šrám by byl vidět ). Tak sem zatáhla ručku a jdu se podívat, co sem způsobila... Stála sem od Lexuse stejně daleko jako ty na tvé fotce, přísahám, max centimetr mezi auty . Šrám nikde žádnej, obešla sem auto dvakrát až sem si všimla, že pod zadnim kolem je petflaška - sem myslela, že mě klepne... Akorát teda u mě to bylo opravdu náhoda (nebo štěstí, záleží kdo si to jak vyloží ) [upravil dne 17/8/13 20:25 od Goldinka] Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 17. srpen 2013 Autor Odesláno 17. srpen 2013 Všimnul jsem si, že slovo \"Epické\" se u mládeže hromadně ujalo.... jojo, to byla najduležitejší část celého príspěvku, mr. obvious ... Mimochodem, prídavné meno \"epické\" máme zaužívané už nejaký čas, ešte daleko pred všeckýma hipsterinama a podobně. Citovat
kevinlaca Odesláno 18. srpen 2013 Odesláno 18. srpen 2013 Ak boli doma firemne auta bezne sme takto parkovali.. ale samozrejme tam niekto stal aby sa nahodou auta netukli :-D Inak pekne... ale opatrne aby si nabuduce nahodou nenacuval na neakeho \"medveda\" Citovat
lukaro Odesláno 18. srpen 2013 Odesláno 18. srpen 2013 Husto kruto přísně parkování, bro.... :D Citovat
crazybiker Odesláno 18. srpen 2013 Odesláno 18. srpen 2013 kazdodena vec pri parkovani v meste , hlavne vecer, clovek musi kde tam zapichnut auto inac Citovat
vendelinek Odesláno 18. srpen 2013 Odesláno 18. srpen 2013 už jsem to někde viděl,dobrý,todle by potřebovaly občas ženský,když vidim,jak pracně zajížději:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.