Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar kluci mam dotaz nevite že proč mi nejde zvišit nebo znižit teplotu pořad mi ukazuje 21 stupnu :grr jsem napojil na dia. ale nic neukazuje klima všechno funguje :(

Odesláno
Ahoj, 21 st. je defaultní teplota, která se nastaví třeba po odpojení akumulátoru. Budeš mít nějaký problém s napájením počítače klimy.
cau ja jsem napojil na diagnostiku ale žadnu chybu nehlasilo nebo panel jak to tu piše koblih69 :myslim zase mi nechanik říkal že teplotni snimač zrcadle tak ja nevim:myslim
Odesláno
Teplotní snímač v zrcátku s tím podle mě nemá co dělat. Ten panel není třeba kupovat prostě se tu s někým dohodni a na vyzkoušení.
jo to by bylo supr abych to nekupoval zbytečne jen koho najdu okolo Mlade Boleslavi :myslim

[upravil dne 16/8/13 19:31 od fenyo]

Odesláno

Teplotní snímač v zrcátku? Ukazuje ti display kolik je venku stupňů? Pokud ano a dobře, tak nemůže být problém v zrcátku... ;)

Odesláno

MAM JEDNOZONOVOU NA DIA.JSEM SKOUŠEL OVLADAČ VŠECHNO MI UKAZOVAVO KDYŽ JSEM TO TESTOVAL ŽE AKTIVNI ALE NA TEPLOTU +A - NEREAGOVALO

[upravil dne 19/8/13 22:45 od fenyo]

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...