Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,dnes jsem chtěl dofoukat přední kolo na mém peugeotu 407 SW r.v.2006 2.0 HDI a upadl mi kus zavitu ve kterém je namontován ventilek.Bohužel tento závit je součásti čidla tlaku vzduchu a připadá mi trošku ujeté kvůli závitu kupovat celé nové čidlo za cca 2000 kč. Hledal jsem jestli ta závitová část nejde nějak demontovat a koupit zvlášť a dočetl jsem se že u 307 jde normálně odmontovat a objednat.Díval jsem se i na fotky tohoto čidla a je trošku jiné než je u 407,takže si nejsem jistý jestli to půjde i u mě.

Neví někdo jestli toto jde takto odmontovat i u 407 a pokud ano nemá někdo obj. číslo tohoto dílu popřípadě odkaz?

Předem díky za jakékoliv info

[upravil dne 14/8/13 11:42 od MadMax]

Odesláno

Jj kontaktuj člena jménem Přema. Je z Krnova kromě toho, že prodává mosazné ventilky, tak určitě poradí i jak na výměnu. Myslím, že někde tady je návod.

• O 2 týdny později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Pánové , pořád prodávám jen mi asi nějaký aktivní moderátor :D:D to smázl z důvodů nečinosti nebo že už neplatím komerční inzerci...:D ano ten odkaz je můj a stále platí.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...