lukas razim Odesláno 13. srpen 2013 Odesláno 13. srpen 2013 zdravim, je to trapná otázka, ale nejspíš sem měl origo kabely přehozený + a - mám tam jeden barevnej a jeden bílej.. celou dobu jsem si myslel že barevnej je + ale teď už si nejsem jistej.. zjistil jsem že už do toho bylo zasahováno ještě předemnou...(a nebo jestli máte někdo schéma toho konektoru ve dveřích s popisem, tady na foru sem našel jen z jiných typů aut a nevim jestli jsou stejný).... takže nevim jestli to není prohozený já to zapojoval podle předchozích repro... prosím o ujištění díky a omlouvám se za amatérský dotaz :-) Citovat
koblih69 Odesláno 13. srpen 2013 Odesláno 13. srpen 2013 Zapni rádio a při jedné polaritě to bude hrát bez basů a při opačné komplet a ta je správná Citovat
lukas razim Odesláno 13. srpen 2013 Autor Odesláno 13. srpen 2013 to jsem zkoušel.. ale hraje mi to stejně, nebo mi to spíš tak připadá... na těch obyč reprákách to moc nepoznám zkusim tam napojit lepší reprobednu abych poznal rozdíl.... Citovat
HonzaZ Odesláno 13. srpen 2013 Odesláno 13. srpen 2013 Pokud máš pochybnosti, tak si to propískni od konektoru u rádia na konektory u repro. Tady máš zapojení konektoru u rádia [upravil dne 13/8/13 21:44 od HonzaZ] Citovat
koblih69 Odesláno 13. srpen 2013 Odesláno 13. srpen 2013 to jsem zkoušel.. ale hraje mi to stejně, nebo mi to spíš tak připadá... na těch obyč reprákách to moc nepoznám zkusim tam napojit lepší reprobednu abych poznal rozdíl.... Pokud to neslyšíš tak ti tohle nepomůže. Citovat
P607Olda Odesláno 13. srpen 2013 Odesláno 13. srpen 2013 Připoj na vývody repráku baterku 1,5 V a pozoruj membránu kam se vychýlí. (např. párátkem) Všechny repráky musí jít stejně. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.