Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim, je to trapná otázka, ale nejspíš sem měl origo kabely přehozený + a - mám tam jeden barevnej a jeden bílej.. celou dobu jsem si myslel že barevnej je + ale teď už si nejsem jistej.. zjistil jsem že už do toho bylo zasahováno ještě předemnou...(a nebo jestli máte někdo schéma toho konektoru ve dveřích s popisem, tady na foru sem našel jen z jiných typů aut a nevim jestli jsou stejný).... takže nevim jestli to není prohozený já to zapojoval podle předchozích repro... prosím o ujištění díky a omlouvám se za amatérský dotaz :-)

Odesláno

to jsem zkoušel.. ale hraje mi to stejně, nebo mi to spíš tak připadá... na těch obyč reprákách to moc nepoznám zkusim tam napojit lepší reprobednu abych poznal rozdíl....

Odesláno

Pokud máš pochybnosti, tak si to propískni od konektoru u rádia na konektory u repro. Tady máš zapojení konektoru u rádia

[upravil dne 13/8/13 21:44 od HonzaZ]

post-25780-14109632754419_thumb.jpg

Odesláno
to jsem zkoušel.. ale hraje mi to stejně, nebo mi to spíš tak připadá... na těch obyč reprákách to moc nepoznám zkusim tam napojit lepší reprobednu abych poznal rozdíl....

Pokud to neslyšíš tak ti tohle nepomůže.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...