Bouřlivák Odesláno 15. srpen 2005 Odesláno 15. srpen 2005 ahoj může mi někdo poradit -potřebuji koupit rádio tak do 5 tisíc ,ale potřebuji model ,který se po odpojení nepřemaže musím ho vždy na noc celé odnést. díky Citovat
Marda106 Odesláno 17. srpen 2005 Odesláno 17. srpen 2005 Sice moc do autohifi nedelam ale dobry radia jsou od Pioneeru taky po jednom koukam stoji neco pres 5000,- a celkem dobry... ale jako je to jen muj nazor urcite ti zkuseni poradi lip... [upravil dne 17/8/05 Marda106] Citovat
mk405 Odesláno 17. srpen 2005 Odesláno 17. srpen 2005 No je hodně dobrejch rádií, ale neznám jediné které se nrvymaže bud hned nobo po cca 10-20sec., tohlr uměly asi ty dřívější modely co je místo oddělání panelu tahaly celé z šuplíkového rámečku, ale možná že třeba něco existuje. Jako řešení by mě ještě napadlo Sony a jeho záruka na ukradení po 1rok, kdy po registraci a ukradení rádia dostaneš nové pokud máš čelní panel a papír od cajtů o krádeži, ale nevím jestli to ještě je. mk:papa Citovat
Jirkap Odesláno 17. srpen 2005 Odesláno 17. srpen 2005 Původně zaslal: mk405 Jako řešení by mě ještě napadlo Sony a jeho záruka na ukradení po 1rok, kdy po registraci a ukradení rádia dostaneš nové pokud máš čelní panel a papír od cajtů o krádeži, ale nevím jestli to ještě je. mk:papa Dělá to pořád a už i více značek… ale zase když k tomu připočítáš rozbitý zámek nebo dokonce okno, tak je určitě nejlepší rádio šuplíkáč Citovat
mk405 Odesláno 17. srpen 2005 Odesláno 17. srpen 2005 jasně, ale šuplíkáče už se dnes snad ani nevyrábí, nebo jo? teda pokud se bavíme o značkových. Citovat
Jirkap Odesláno 17. srpen 2005 Odesláno 17. srpen 2005 Původně zaslal: mk405 jasně, ale šuplíkáče už se dnes snad ani nevyrábí, nebo jo? teda pokud se bavíme o značkových. :myslimNo to už asi ne i když třeba někde ano… chce to jen hledat Citovat
Bouřlivák Odesláno 19. srpen 2005 Autor Odesláno 19. srpen 2005 měl jsem předtím blaupunkt dresden ten novějši model s kazetou a ten se nepřemazával ted mam grundig skoda s kazetou a ten se taky nemaze,ale chci si koupit s cd Citovat
P607Olda Odesláno 21. srpen 2005 Odesláno 21. srpen 2005 Jestli nic nenajdeš, tak je možnost koupit 12V baterku (vypadá jako AAA ale kratší) a přilepit ji dozadu rádia. Podrží napájení místo autobaterie a myslím že by vydržela několik let. Plus na žlutý A4 autoradia, minus na černý A8. Citovat
Ladis Odesláno 23. srpen 2005 Odesláno 23. srpen 2005 Já si koupil Kenwooda KDC-W4531. Na CD (MP/WMA), tuner se solidními parametry a s celým autorádiem jako celek jsem zatraceně spokojený... Cena 5000 i s dovozem dom. Citovat
mk405 Odesláno 23. srpen 2005 Odesláno 23. srpen 2005 Původně zaslal: P607Olda Jestli nic nenajdeš, tak je možnost koupit 12V baterku (vypadá jako AAA ale kratší) a přilepit ji dozadu rádia. Podrží napájení místo autobaterie a myslím že by vydržela několik let. Plus na žlutý A4 autoradia, minus na černý A8. tohle bych opravdu nedělal, nebot si myslím: - pokud bude přídavná baterka 12V a palubní víc (12-14V) bude se přídavná baterie dobíjet až se rozletí - pokud bude přídavná baterka 14V a palubní víc (12-14V) bude se dobíjet hlavní baterka a přídavná baterka se vybije - musela by se udělat nějaká řídicí jednotka, která je bude přehazovat, nebo alespon usměrnit diadama Citovat
P607Olda Odesláno 23. srpen 2005 Odesláno 23. srpen 2005 Jo, nějaké diody by to řešily, i když myslím, že by to nebylo nutné. Dost možné, že se ty dvě napájení po zapnutí rádia nespojují (lze zjistit ohmmetrem)(pokud by se spojovaly, tak by se zapnutím rádia zapnulo zapalování). Pokud ano, stačilo by tu malou baterku zapojit přes obyčejnou diodu. Potřebné napětí se v rádiu stejně snižuje na 5 V nebo dokonce 3V. Dobíjení bych vůbec neřešil, odběr bude v mikroampérech. Rozumím co Bouřlivák potřebuje, mám taky takový vyjímatelný Panasonic. Má v sobě (- ten Panasonic, ne Bouřlivák) lithiovou baterku 3 V, není dobíjena (měřil jsem) a funguje to už asi 10 let. Ale obávám se, že se to už teď s CD nevyrábí. Proto navrhuji myšlenku, která je reálná, akorát detaily je třeba dořešit - elektronik by si vyhrál. Za určitý problém považuji to, aby se konektor propojil při zasunutí rádia do šuplíku - ten konektor musí být napevno na rádiu i na šuplíku. Manipulace s ISO konektory by byla otravná. Asi je reálné koupit rádio s odendavací oplatkou. Citovat
mk405 Odesláno 23. srpen 2005 Odesláno 23. srpen 2005 jak nespojuje? máš + na + a - na - takže máš baterku a akumulátor zapojené paralerně a mezi nimi bude docházet k nabíjení/vybíjení takže minimálně diody jsou nezbytné. Citovat
P607Olda Odesláno 23. srpen 2005 Odesláno 23. srpen 2005 Jo to jsem neřekl - tu malou baterku připojenou na A4 žlutý autoradia bych na autobaterii vůbec nepřipojoval, ta baterka to udrží sama. Tak to se omlouvám. Ale ty dvě diody, jak říkáš, by tam docela pasovaly, pak by to aspoň po zasunutí držela autobaterie. Citovat
Driver Odesláno 25. srpen 2005 Odesláno 25. srpen 2005 Původně zaslal: mk405 Jako řešení by mě ještě napadlo Sony a jeho záruka na ukradení po 1rok, kdy po registraci a ukradení rádia dostaneš nové pokud máš čelní panel a papír od cajtů o krádeži, ale nevím jestli to ještě je. mk:papa Ale to myslím platí jen pro jeden případ krádeže, po druhé už ti nic nedají. Citovat
mk405 Odesláno 26. srpen 2005 Odesláno 26. srpen 2005 Původně zaslal: Driver Původně zaslal: mk405 Jako řešení by mě ještě napadlo Sony a jeho záruka na ukradení po 1rok, kdy po registraci a ukradení rádia dostaneš nové pokud máš čelní panel a papír od cajtů o krádeži, ale nevím jestli to ještě je. mk:papa Ale to myslím platí jen pro jeden případ krádeže, po druhé už ti nic nedají. tak to nevím / tuk tuk na dřevo/ zatím mi ho neukradli Citovat
Romis Odesláno 26. srpen 2005 Odesláno 26. srpen 2005 Koukni na tuhle stránku. Je tam Alpina za 4500,- to by mohla být dobrá volba. Já mám Pio a spokojenej, ale alpinky jsou prej zvkově mnohem lepší a za tu cenu je to supr:D http://www.ryves.cz/autoradia-zesilovace-reproduktory-tuning/detail.php?id=40 Jo s tim přemazánim. Ty bereš celý radio domu??? nebo po vypnutí klíčku se přemaže??. Jestli po vypnutí klíčku tak máž prohozený kabely napájení(spínaných 12V a stálých) teď fakt nevim jaký jsou to barvy, ale myslim že červená a žlutá) Citovat
mk405 Odesláno 26. srpen 2005 Odesláno 26. srpen 2005 na začátku psal že odnáší celé rádio a k kté alpine zrovna tento model neumí mp3, což by za ty prachy mohl Citovat
Romis Odesláno 26. srpen 2005 Odesláno 26. srpen 2005 Jo tak jsem byl nepozorný No tak kousek pod tim je radio za 5400 Alpine 9843 http://www.ryves.cz/autoradia-zesilovace-reproduktory-tuning/detail.php?id=36 a to mp3 umí, ale o MP3 se snad nesalo ne?? nebo tenhle Clarion http://www.ryves.cz/autoradia-zesilovace-reproduktory-tuning/detail.php?id=285 za 3500,- a nebo ještě tenhle kenwood http://www.ryves.cz/autoradia-zesilovace-reproduktory-tuning/detail.php?id=126 teď je toho mraky Citovat
mk405 Odesláno 26. srpen 2005 Odesláno 26. srpen 2005 jj o mp3 se nepsalo, to byla jen moje poznámka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.