zool Odesláno 12. srpen 2013 Odesláno 12. srpen 2013 Ahoj všem... Koupil jsem si 308 SW a rád bych upravil následující: V režimu svícení na auto, když svítí jenom LEDky, nesvítí palubka. Jde nastavit, aby svítila palubka vždy, kromě režimu, kdy jsou světla v režimu vypnuto? Druhá věc je režim ECO, který bych chtěl nastavit obráceně, tudíž, aby po každém startu auta, byla tato funkce vypnuta a tlačítkem se dala zapnout? A poslední věc, jakou největší velikost USB flešky máte v autě vyzkoušenou? Díky moc za info... Jenda Citovat
ChouLu Odesláno 12. srpen 2013 Odesláno 12. srpen 2013 Vítej na fóru. Při režimu denního svícení opravdu palubni deska nesvítí. Ta se rozsvítí pouze při hlavních světlometech. Režím ECO se aktivuje automaticky po cca 20 minutách co je auto uplně v klidu a nelze to nijak přenastavit, změnit apod. S flashkou nemám zkušenost, ale pokud ti tam nějaká nejde, bude spíše problém ve formátu, je nutné flash naformátovat na formát FAT32 Citovat
Marcel00 Odesláno 12. srpen 2013 Odesláno 12. srpen 2013 a ja len doplnim, nove auta uz eviduju kazdu zmenu a cislo diagnostiky ktore sa na auto pripoji a vykonava zmeny. neofiko diagnostika sa taktiez zapise, takze ak to dealer alebo servis peugeot zisti tak mas po zaruke... Citovat
zool Odesláno 12. srpen 2013 Autor Odesláno 12. srpen 2013 Díky za odpověď... Chápu to tak, že ten režim ECO změnit nejde, ale to svícení palubky opravdu nejde nastavit ani přes diagnostiku, dost mě to vadí Jinak vyzkoušeno do USB mám následující: Fleška 8GB - 32GB OK Fleška 64GB NE Externí HDD 500GB jel jen někdy - slabý proud přes USB, vypínal se Formát NTFS sem ani nezkoušel, když je napsaný jako nepodporovaný i manuálu. Jenda Citovat
ChouLu Odesláno 12. srpen 2013 Odesláno 12. srpen 2013 Pokud se nepletu, bylo někde psáno 16GB MAX.. ale jistý si tím nejsem Citovat
zool Odesláno 20. srpen 2013 Autor Odesláno 20. srpen 2013 Tak to budu asi muset vydržet no, když říkáte, že to nejde. A nebo po záruce, když to nejde udělat softwarově, zkusit to propojit přímo v elektrice, aby po nastartování vždy svítila palubka. Jenda Citovat
pava Odesláno 20. srpen 2013 Odesláno 20. srpen 2013 A k čemu je dobré,aby přes den za použití denního LED svícení svítila palubka? Citovat
zool Odesláno 20. srpen 2013 Autor Odesláno 20. srpen 2013 Prostě to mám rád, nelíbí se mě, když není podsvícená a hůř se odečítá rychloměr a otáčkoměr Ale chápu, že někomu to nevadí Jinak když už jsme u toho, tak mě taky vadí, že ten displej na rádio a palubní počítač není čitelný v polarizovaných brejlích Takže jsem si musel koupit jedny brejle extra jen do auta Jenda Citovat
pava Odesláno 20. srpen 2013 Odesláno 20. srpen 2013 V Astře sem měl displej trochu natočen k řidiči a přečíst šel i s polarizačními skly,tady musím hledat vhodný úhel pohledu. Citovat
Onkel Konrad Odesláno 20. srpen 2013 Odesláno 20. srpen 2013 ani není potřeba polarizačních brýlích. je nečitelný,ikdyž má člověk standardní sluneční brýle-nechápu:myslim Citovat
romannovak Odesláno 20. srpen 2013 Odesláno 20. srpen 2013 A k čemu je dobré,aby přes den za použití denního LED svícení svítila palubka? U Thalie kdyz svitim pres den, tak je podsviceni ztlumene a je malo citelne. U Peugeota s ledkama nesviti vubec, coz je ok, dokud clovek nevjede napr. do stinu stromu. Pak je to jeste horsi nez u te Thalie. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.