Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jestli je to píseň, pomůže SAVO proti plísni. Pravděpodobnější jsou ale výpary (jak už tady někdo psal CHEMIE) - očistit a gumu (těsnění) ošetřit přípravkem SILIKON S100 - výrobce NOVATIO. Používám to taky a naprostá spokojenost. Pravda není nejlevnější, ale funguje.

http://www.tech-masters.eu/cs/content/products?gid=3&did=372

Odesláno

Jeden humus se otre a druhej, mozna jeste horsi se tam napatla. Zadnou chemii v podobe silikonu bych to neresil. Jak bylo napsano, max octova voda, to je nejlepsi dezinfekce.

Guest servisman
Odesláno

namočit a umýt a pak dej foto :) takových pleskanců jsem měl když jsem parkoval pod stromem.

Odesláno

jj, tohle je po umytí z myčky...

takže jen přelakování teda...btw. nějaký rady třeba i na škrábance? Přemýšlel jsem nad tou korekční tužkou, ale nevim jestli vůbec a jak to funguje...

Guest servisman
Odesláno

To je podklad To mne připadá jako hov** na kapotě či střeše , tak jsem to měl taky musel jsem to namočit a pak umýt šlo to blbě ale šlo to , max to pak stříknout wapkou. Občas jsem to bral jen wapkou a musel jsem delší dobu než to šlo dolu.

Guest servisman
Odesláno

Tohle jsem míval , když jsem parkoval pod třešní u baráku.Proto ta zkušenost , nehledě šlo to blbě když byla ta vedra.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...