Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

všiml jsem si takový drobnosti, nevím jestli se s tím tady už někdo setkal..

Na obou zadních dveřích je zevnitř na tom plastu kolem toho menšího okénka (to malý pevný, ne stahovací) takový bílý povlak, něco jako křída, jde to oškrábnout nehtem..

je to plíseň? co to může způsobovat? setkal se s tím někdo?

post-49719-1410963273501_thumb.jpg

Odesláno

Tohle vypadá že z gumy leze nějaká chemie, stava se často že se na gumotetilu vytvořila bílá hmota která šla oškrábnout. Ale pliseň to muže být taky.

Očisti to hadříkem s nějakým saponátem, a potom to natři silikonem, mělo by to snad bej dobrý

Odesláno

ok..já právě jestli se s tím někdo setkal, přeci jen vozím vzadu v sedačce holku a plísně nejsou nic moc extra pro zdraví :-)

zkusím to očistit a budu hlídat jestli se to objeví znovu..

Odesláno

jasný ;)

zítra to nějak vyčistim a natřu silikonem..snad to bude OK...myslím že kdyby to byla plíseň, bude se to vyskytovat asi na více místech...

Auto jsem kupoval někdy koncem dubna a nevšiml jsem si, že by to tam bylo, takže to s největší pravděpodobností vytáhlo asi sluníčko - což by odpovídalo nějaký tý vypocený chemii...uvidíme..

Guest servisman
Odesláno

Setkal jsem se s tím jen jsem to otřel , aby tam nebylo nic a ponechal tak.

Guest servisman
Odesláno

Dost často se mi to objevovalo , když jsem jezdil na chatu a byl to pyl z borovic .Ten jsem míval dost často. Teď na chatu nejezdím a nic se mi tam neobjevuje.

Odesláno

mě stojí auto z 99% na sídlišti kde nic podobnýho není, max lípa a to spíš je občas znát spíš na laku a na sklech :-)

jen mě teď se*e že jak čekaly na výměnu zadní pakny tak mi to stálo asi tři týdny pod břízou, na který mají holubi hnízdo a teď jak jsem to dal do kupy tak jsem navštívil i myčku. Všechno smytý až na jeden \"flek\" na levých zadních dveřích, kde se to ale bohužel odlupuje i s lakem....budu to muset nějak opravit...tak kdyby měl někdo radu, byl bych rád...mám v plánu koupit tu korekční tužku, protože tam je pár škrábanců na dveřích a jeden na kapotě už od koupě, tak jestli by to šlo i tím? těžko říct...je to odlupující se plocha cca 2x2cm :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...