JaM Odesláno 11. srpen 2013 Odesláno 11. srpen 2013 Ahoj, všiml jsem si takový drobnosti, nevím jestli se s tím tady už někdo setkal.. Na obou zadních dveřích je zevnitř na tom plastu kolem toho menšího okénka (to malý pevný, ne stahovací) takový bílý povlak, něco jako křída, jde to oškrábnout nehtem.. je to plíseň? co to může způsobovat? setkal se s tím někdo? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. srpen 2013 Odesláno 11. srpen 2013 Tohle vypadá že z gumy leze nějaká chemie, stava se často že se na gumotetilu vytvořila bílá hmota která šla oškrábnout. Ale pliseň to muže být taky. Očisti to hadříkem s nějakým saponátem, a potom to natři silikonem, mělo by to snad bej dobrý Citovat
JaM Odesláno 11. srpen 2013 Autor Odesláno 11. srpen 2013 ok..já právě jestli se s tím někdo setkal, přeci jen vozím vzadu v sedačce holku a plísně nejsou nic moc extra pro zdraví :-) zkusím to očistit a budu hlídat jestli se to objeví znovu.. Citovat
koblih69 Odesláno 11. srpen 2013 Odesláno 11. srpen 2013 Očisti to octovou vodou a pak něco na gumu. Citovat
JaM Odesláno 11. srpen 2013 Autor Odesláno 11. srpen 2013 jasný zítra to nějak vyčistim a natřu silikonem..snad to bude OK...myslím že kdyby to byla plíseň, bude se to vyskytovat asi na více místech... Auto jsem kupoval někdy koncem dubna a nevšiml jsem si, že by to tam bylo, takže to s největší pravděpodobností vytáhlo asi sluníčko - což by odpovídalo nějaký tý vypocený chemii...uvidíme.. Citovat
koblih69 Odesláno 11. srpen 2013 Odesláno 11. srpen 2013 V těch rozích je to dost častý jev, myslím, že to plíseň nebude. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. srpen 2013 Odesláno 11. srpen 2013 JJ, taky myslim že spíš než plíseň je to chemie, urychlovače a ruzný stabilizátory, změkčovadla atd. Citovat
JaM Odesláno 11. srpen 2013 Autor Odesláno 11. srpen 2013 to jsem rád...zbavovat se různých plísní je vždycky na nic... Citovat
Charlie 1 Odesláno 11. srpen 2013 Odesláno 11. srpen 2013 mám to tam taky jak se tam sráží vodanebo se to rosí tak mi to příde jako vapená usazenina z tvrdé vody,očistil jsem to hadrem a je klid... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. srpen 2013 Odesláno 11. srpen 2013 jak muže být ve vysrážený vodě nějakej vápenec?? Dyť je to vlastně destilovaná voda;) Citovat
Charlie 1 Odesláno 11. srpen 2013 Odesláno 11. srpen 2013 nevím nebo vápená usazenina jak se to meje,z tvrdý vody co tu máme se dělá bílej povlak... Citovat
Guest servisman Odesláno 11. srpen 2013 Odesláno 11. srpen 2013 Setkal jsem se s tím jen jsem to otřel , aby tam nebylo nic a ponechal tak. Citovat
JaM Odesláno 11. srpen 2013 Autor Odesláno 11. srpen 2013 uvidíme, snad to bude dobrý a neobjeví se to..je to pěkně hnusný :-) Citovat
Guest servisman Odesláno 11. srpen 2013 Odesláno 11. srpen 2013 Dost často se mi to objevovalo , když jsem jezdil na chatu a byl to pyl z borovic .Ten jsem míval dost často. Teď na chatu nejezdím a nic se mi tam neobjevuje. Citovat
JaM Odesláno 11. srpen 2013 Autor Odesláno 11. srpen 2013 mě stojí auto z 99% na sídlišti kde nic podobnýho není, max lípa a to spíš je občas znát spíš na laku a na sklech :-) jen mě teď se*e že jak čekaly na výměnu zadní pakny tak mi to stálo asi tři týdny pod břízou, na který mají holubi hnízdo a teď jak jsem to dal do kupy tak jsem navštívil i myčku. Všechno smytý až na jeden \"flek\" na levých zadních dveřích, kde se to ale bohužel odlupuje i s lakem....budu to muset nějak opravit...tak kdyby měl někdo radu, byl bych rád...mám v plánu koupit tu korekční tužku, protože tam je pár škrábanců na dveřích a jeden na kapotě už od koupě, tak jestli by to šlo i tím? těžko říct...je to odlupující se plocha cca 2x2cm Citovat
Charlie 1 Odesláno 11. srpen 2013 Odesláno 11. srpen 2013 no jo hovna holubů sežraly lak,mám to stejný na střeše,neřeším.... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. srpen 2013 Odesláno 11. srpen 2013 No jo, tohle sem napiš, aspoň pak bude levnější prodej :D:D Citovat
koblih69 Odesláno 11. srpen 2013 Odesláno 11. srpen 2013 Loupe se ti horní vrstva transparentního laku? Citovat
JaM Odesláno 11. srpen 2013 Autor Odesláno 11. srpen 2013 Loupe se ti horní vrstva transparentního laku? přijde mi že pod tím je právě plech (nebo základ).. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.