Milhausekkk Odesláno 10. srpen 2013 Odesláno 10. srpen 2013 Ahoj, v pondělí ráno vyjíždím na týdenní dovolenou do Hřenska.. tam cca 490 km, 5 hod. jízdy. Mám to vzít po dálnici Brno-Praha nebo raději vrchem na Hradec Králové? D1 se opravuje a nerad bych pořád stál, nebo to není tak kritické? Díky [upravil dne 10/8/13 10:08 od Milhausekkk] Citovat
Medvěd Odesláno 10. srpen 2013 Odesláno 10. srpen 2013 Určitě přes Hradec. Na dvolenou se nejezdí na závody (aspoň tedy já to nepreferuju), ale je velice příjemným doplňkem cestou i něco vidět - kór když jedeš přes celou republiku. Přes Brno a Prahu valíš až skoro do Děčína furt po dálnici = nuda, nuda, šeď, šeď + riziko kolon s nemožností úhybných manévrů. Pojedeš-li přes Hradec, bude cesta pro celou rodinu zajímavější a dají se naplánovat i přestávky v turisticky přívětivých lokacích. [upravil dne 10/8/2013 11:15 od Medvěd] Citovat
Milhausekkk Odesláno 10. srpen 2013 Autor Odesláno 10. srpen 2013 Super, díky. Jdu si to projít na mapě. Kouknu co je po cestě a při návratu bych to viděl určitě na nějaký hrad nebo zámek. Citovat
mxmen Odesláno 10. srpen 2013 Odesláno 10. srpen 2013 Medvěd : to se pozná turista. Taky radši oklikou a podívat se než po dálnici Citovat
Medvěd Odesláno 10. srpen 2013 Odesláno 10. srpen 2013 To mxmen: Ano, jysem tůrista a vůbec za tu Dg. nestydím Pracovně jsem se něco nacestoval, ale to prostě člověk musí valita moc se nerozhlížet, aby to nějak dal a uživil se. Proto když jedu někam na výlet, zjišťuju si předem, co se dá ještě vidět cestou (super návod třeba zde - http://k8.kreteni.eu/tz/frame1.php?tz=cz&zobraz=3 nebo zde - http://www.turisticky-denik.cz/mapa.html ) a jen se divím, kolem kolika zajímavých míst jsem se při mých pracovních cestách proháněl. Do konce života nebudu schopen s čistým svědomím prohlásit, že bych ČR DOBŘE znal Citovat
mxmen Odesláno 10. srpen 2013 Odesláno 10. srpen 2013 To Medvěd : nic neříkám taky jsme s přítelkyní turisté na tur. známkách nick:Danisa Citovat
Milhausekkk Odesláno 10. srpen 2013 Autor Odesláno 10. srpen 2013 Já sú taky turista, sbírám razítka do valašského pasu a do turistického deníku lepím turistické vizitky a taky razítkuju. Sbíral jsem i dřevěné turistické známky, to ale nebylo moc praktické s ohledem na tu hromadu dřeva :-) Tak pojedu přes ten Hradec, už mám tipy na zastávky Citovat
Gabriel 307 Odesláno 10. srpen 2013 Odesláno 10. srpen 2013 ja turista nejsem,ale když jezdím na Slovač tak jedině přes Hradec edit:mimochodem zdravím své dvojče , kdy bude nějaké foto mazlíka? [upravil dne 10/8/13 21:33 od Gabriel 307] Citovat
Medvěd Odesláno 10. srpen 2013 Odesláno 10. srpen 2013 Já sú taky turista, sbírám razítka do valašského pasu a do turistického deníku lepím turistické vizitky a taky razítkuju. Sbíral jsem i dřevěné turistické známky, to ale nebylo moc praktické s ohledem na tu hromadu dřeva :-) Tak pojedu přes ten Hradec, už mám tipy na zastávky Když sbíráš vizitky, tak v Býšti je velká výstava vizitek a je k ní i vydaná speciální vizitka Citovat
Milhausekkk Odesláno 11. srpen 2013 Autor Odesláno 11. srpen 2013 Díky za tip, jdu zjistit bližší info. Gabriel 307: ahoj, už plánuju delší čas si nahrát pár fotek, ale já jsem takové zanedbanější dvojče než Ty, né tak vymazlené.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.