Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

v pondělí ráno vyjíždím na týdenní dovolenou do Hřenska.. tam cca 490 km, 5 hod. jízdy.

Mám to vzít po dálnici Brno-Praha nebo raději vrchem na Hradec Králové?

D1 se opravuje a nerad bych pořád stál, nebo to není tak kritické?

Díky

[upravil dne 10/8/13 10:08 od Milhausekkk]

Odesláno

Určitě přes Hradec. Na dvolenou se nejezdí na závody (aspoň tedy já to nepreferuju), ale je velice příjemným doplňkem cestou i něco vidět - kór když jedeš přes celou republiku. Přes Brno a Prahu valíš až skoro do Děčína furt po dálnici = nuda, nuda, šeď, šeď + riziko kolon s nemožností úhybných manévrů. Pojedeš-li přes Hradec, bude cesta pro celou rodinu zajímavější a dají se naplánovat i přestávky v turisticky přívětivých lokacích.

[upravil dne 10/8/2013 11:15 od Medvěd]

Odesláno

To mxmen: Ano, jysem tůrista a vůbec za tu Dg. nestydím :D

Pracovně jsem se něco nacestoval, ale to prostě člověk musí valita moc se nerozhlížet, aby to nějak dal a uživil se. Proto když jedu někam na výlet, zjišťuju si předem, co se dá ještě vidět cestou (super návod třeba zde - http://k8.kreteni.eu/tz/frame1.php?tz=cz&zobraz=3 nebo zde - http://www.turisticky-denik.cz/mapa.html ) a jen se divím, kolem kolika zajímavých míst jsem se při mých pracovních cestách proháněl. Do konce života nebudu schopen s čistým svědomím prohlásit, že bych ČR DOBŘE znal

Odesláno

Já sú taky turista, sbírám razítka do valašského pasu a do turistického deníku lepím turistické vizitky a taky razítkuju. Sbíral jsem i dřevěné turistické známky, to ale nebylo moc praktické s ohledem na tu hromadu dřeva :-)

Tak pojedu přes ten Hradec, už mám tipy na zastávky

Odesláno

ja turista nejsem,ale když jezdím na Slovač tak jedině přes Hradec

edit:mimochodem zdravím své dvojče ;):papa, kdy bude nějaké foto mazlíka?

[upravil dne 10/8/13 21:33 od Gabriel 307]

Odesláno
Já sú taky turista, sbírám razítka do valašského pasu a do turistického deníku lepím turistické vizitky a taky razítkuju. Sbíral jsem i dřevěné turistické známky, to ale nebylo moc praktické s ohledem na tu hromadu dřeva :-)

Tak pojedu přes ten Hradec, už mám tipy na zastávky

Když sbíráš vizitky, tak v Býšti je velká výstava vizitek a je k ní i vydaná speciální vizitka

Odesláno

Díky za tip, jdu zjistit bližší info.

Gabriel 307: ahoj, už plánuju delší čas si nahrát pár fotek, ale já jsem takové zanedbanější dvojče než Ty, né tak vymazlené..:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...