Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Spustit jako správce - :bacha To jsem jako nečetl ;) Ještě mi někdo neporadil, abych to restartoval :P:D

(to s tím správcem bylo hned 1. co jsem zkoušel, když to tu chybu hodilo, pak jsem si taky ověřoval, jestli mi toho admina doména nevzala, zkusil jsem reset hesla atd.)

Práva v tomhle případě budou na železobeton OK. Kdyby ne, tak by to po tom odebrání, vyčištění a restartu nešlo nainstalovat a chvilku by to nefungovalo.

Buď je to něco v registrech nebo nějaká veš :myslim

A ještě doplním, že nejsem na síti - takže to nemůže ani zbořit něco z venku :roll

[upravil dne 8.8.13 23:05 od MJSytic]

Odesláno
Spustit jako správce - :bacha To jsem jako nečetl ;) Ještě mi někdo neporadil, abych to restartoval :P:D

(to s tím správcem bylo hned 1. co jsem zkoušel, když to tu chybu hodilo, pak jsem si taky ověřoval, jestli mi toho admina doména nevzala, zkusil jsem reset hesla atd.)

Práva v tomhle případě budou na železobeton OK. Kdyby ne, tak by to po tom odebrání, vyčištění a restartu nešlo nainstalovat a chvilku by to nefungovalo.

Buď je to něco v registrech nebo nějaká veš :myslim

A ještě doplním, že nejsem na síti - takže to nemůže ani zbořit něco z venku :roll

[upravil dne 8.8.13 23:05 od MJSytic]

Nechcel som nikoho uraziť, kde kto si myslí, že keď som správca tak to spúšťam ako správca automaticky.

Skús to spustiť s vypnutým antivirákom.

[upravil dne 9.8.2013 07:50 od AnotherOne]

Odesláno

Já vím, v pohodě ;) Ale v tomhle případě si myslím, že snad ani Admin není potřeba, když tak nad tím přemýšlím :myslim

Jinak varianta bez antiviru není možná - nemám práva ho vypnout :(

Odesláno
Já vím, v pohodě ;) Ale v tomhle případě si myslím, že snad ani Admin není potřeba, když tak nad tím přemýšlím :myslim

Jinak varianta bez antiviru není možná - nemám práva ho vypnout :(

ty sa prihlasujes do firemneho notebooku? vo firme do domeny a doma sa prihlasujes rovnako ako vo firme v domene? a si si isty ze mas nastaveneho local admin na tvojho domenoveho uzivatela?

len sa pytam... pozri sa ci s nastaveny v local admins.

Odesláno

Ano, na svém doménovém účtu mám lokálního admina - pouze na svůj NB. Zkoušel jsem instalaci několika SW a šlo to bez problémů. Zlobí jen ten CCleaner :(

Ano v nouzáku je antivir vypnutý. Takže se musím zaměřit tímhle směrem. Že by to McAfee po nějakém update začal blokovat :myslim

Lukaro: Antivir vybrala firma, s tím nic nenadělám...

Jinak při pokusu to nainstalovat z flashky to hodí tuhle hlášku:

[upravil dne 9.8.13 09:33 od MJSytic]

post-2095-14109632716622_thumb.jpg

Odesláno

Já vím, firemní noťas, tak i firemní software :)

Pokud v nouzáku je antivir vypnutý, bude to tím. Podívej se do jeho nastavení, někde by měla být karta stylu \"Blokované aplikace\" nebo něco takového... Ty třeba CCleanerem provedeš nějaký úkon, který on má blokovaný a podruhé už program nespustíš...

Třeba toto...

http://download.beta.mcafee.com/webhelp/4/1029/GUID-34ACD834-E5BA-4A11-8BA6-97BB3969C5D5.html

edit: k tomu obrázku, blokuje to podle mě antivir....

[upravil dne 9/8/13 09:35 od lukaro]

Odesláno

ak mas vsetko odstranene okrem cccleaner, vypni obnovu suborov v systemovych nastaveniach, zmaz ten adresar a restartni notebook. ked sa tam ten adresar neobjavi, obnovu opatovne zapni.

utilitu skus nainstaloat znova, hoci som by som nevidel dovod na jej pouzivanie.

pozri sa aj co sa spusta spusta spolu s win v registroch v zlozke

HKEY_CURRENT_USER\\Software\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\Run

ak je tam ccleaner tak tu polozku vyhod tiez.

Odesláno

No vidíš, a jsi doma ;)

To je ta blokace, jak jsem ti říkal, že to blokuje antivir, někde se dá nastavit výjimka.. Nebo povolení, v ESETu mi to jde a jednoduše, tady ti asi neporadím.

[upravil dne 9/8/13 10:40 od lukaro]

Odesláno

Tak tady to jde samo taky, ale je to zamčený :(

Takže buď McAfee odstavit úplně, nebo se Ccleanerem rozloučím :myslim

A nebo si to jednou za čas projedu přes neouzák :aut

[upravil dne 9.8.13 10:48 od MJSytic]

Odesláno

Nainstaluj si TUNEUP - kompletně čistí počítač, optimalizuje ho, kde si to vše krásně do detailu a jednoduše nastavíš, umí odebírat více objemná data bezpečně, umí odinstalovat i to, co Windows nezvládne... Celkově jde přes něj dále donastavit chod Windowsů... Prostě je toho mraky ;) CCleaner je hlupý program.... :)

Odesláno

Osobně leta všude používám Spybot - Search & Destroy+PC Optimizer Pro a samozřejmě kvalitní antivir a neměl jsem problém na žádným pc který jsem kdy dělal a nebo mám doma nebo u známých.

Odesláno

Chlapi, já se svými soukromými PC, na kterých si můžu vše nastavit sám taky nikdy žádný problém neměl. Tohle je ale úplě jiný případ. Windowsy jsou korporátně upravený, antivir natvrdo nastavený atd. Mně práve ten CCleaner vyhovoval svou jednoduchostí a rychlostí ;)

Ten TuneUp jsem rozhýbal, ale to je strašný moloch. Takovýhle mega SW nemám rád. Projel jsem to tím a už je z NB fuč ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...