Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Diskuze k chystané transformaci občanských sdružení na spolky od 1/1/2014

Recommended Posts

Odesláno

Teda nechci být za zpátečníka ale není teď prioritní pořešit jakým způsobem bude či nebude fungovat CZ/SK spolupráce když na to druhé je čas do konce roku ?

Odesláno

Kurt: Co třeba převést majetek na nové \"spolek\" sdružení, předtím vyexhumovat mrtvé duše

Osobně (laicky) co jsem si přečetl ty zákony, chápu tak, že nás se to netýká (nejsme nově vzniklé sdružení), jen musíme do nějaké lhůty vymazat slovíčko OS z názvu

Koblih69: díky moc, mám to stejně, mimochodem dělá čest své přezdívce jen si vyměnil Y za I

Odesláno

Tak jo, já tedy zpátky vpřed - třeba se ChouLu přidá později. ;)

Víte, že třeba myslivecké spolky jsou taky sdružení, jako je naše? Umíte si představit, že by po těch mužikách, co choděj volně mezi lidma v zelených kamizolách a s nabitejma flintama chtěl stát něco takovýho, jako x tisíc podpisů, jinak že jim ten spolek rozpustí? To by už dávno lítaly kolem Strakovky broky. :)

Určitě je ale dobře, že na to vedení pamatuje. Já bych doporučil se změnou názvu neotálet, na druhou stranu není třeba speciálně kvůli tomu svolávat členskou schůzi - nechme to na tu nejbližší po 1.1.2014

Jo, když jste chtěli změnu tématu (kdo má rád vzrůšo, čte dále, kdo nemá rád, jde se projít).

Víte, že ve Stanovách máme jako sídlo sdružení \"Kojetická 1207

277 11 Neratovice\"? Co s tím uděláte? Tuším odpověď: změníme Stanovy! Jo, to klidně udělejte, ale víte, že \"Schválit stanovy sdružení a změny těchto stanov.\" může pouze členská schůze? :mrk

Co s tímhle kluci z vedení uděláte, hm?

Odesláno

Tome,díky.

Nemůžeme to nechat být dle mého názoru ani týden, jelikož nejsme jediní koho se to týká.a čas letí jako bláznivý.

Pokud se i ostatní O.Z obrátí s radou na MV, tak to bude mazec.

Kurte, prosím tě, jak je vidět, z nás se v tom nejlépe orientuješ,co nebo jaký postup by jsi navrhoval?Díky.

[upravil dne 8/8/13 14:24 od ozzy1]

Odesláno

niekto to tu pekne domiesal... nejak sa stracam, odkaz na toto vlakno z vlakna o sk oz? :myslim

pospajal nezmyselne temy a nasmeroval to cele sem... pekny bordel... :D

[upravil dne 8/8/13 14:38 od Marcel00]

Odesláno

Ale prd. Avatarova diskuze nikam nevedla, zacalo se resit tohle, takze je tam posledni prispevek o pokracovani v novem tematu zde. O tom starem uz bylo (opet) napsano dost, takze je tema zamceno.

Odesláno

Marcel00: Máš dávat pozor. :aut

ozzy1: už jsem to psal. Prostě po 1.1.2014 do Stanov tu změnu zakomponovat - změnit slovo \"sdružení\" na \"spolek\" a je to. A hlavně do názvu přidat slovo \"spolek\". Verzi se zkratkou \"z.s.\" bych nedoporučoval, stejně tak, jako verzi \"zapsaný spolek\" - stačí drobný překlep či nepozornost při čtení a máme z toho zasr* spolek. :D

Odesláno
ok... uz chapem...

tak mam k tomu co sa u vas bude diat po novom roku aj ja nieco konstruktivne napisat?

[upravil dne 8/8/13 14:43 od Marcel00]

Klidne ale ja se stejne nemohu zbavit dojmu ze priorita cislo 1 je ted neco trochu jineho ... :myslim (ale nebudu to tady rozpatlavat, tohle tema je o necem jinem)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...