ART Odesláno 14. srpen 2005 Odesláno 14. srpen 2005 všechny zdravím a zároveň bych chtel poprosit o prořešení problému co mám:/ Už přesně před rokem mi začlo zlobit servořízení, a to tak že fungovalo jenom někdy a jindy to šlo zas ztuha (vážně posilovna..) Mám servo řízení s klesajícím účinkem, v závislosti na rychlosti. Byl jsem v servisu a tam toho moc nezjistili, že prý zřejmě vadná část čerpadla.. Tak jsem to tak nechal protože asi po týdnu ježdění to pak zas fungovalo až do ted... Jenže poslední dobou to začlo zlobit tak, že při sjíždění s dálnice po rychlé jízdě mu chvíli trvalo si uvědomit že už rychle nejedu a pořád bylo řízení velice tuhé asi tak na 10 vteřin. A asi před týdnem přestalo fungovat uplně, a bylo pořád tuhé, a tedka se to naopak změnilo tak že je řízení opravdu velice citlivé. A ani na dálnici kde se většinou kolem rychlosti nad 180 má přepnout řízení i s podvozkem do režimu sport, vůbec nepřepne, ani při rychlosti přes 230km/h :-( A manuálně to už taky nejde přepnout.. Takže nevím čím to. Možná že je náhoda že to blblo i přesně před rokem.. Ale mě spíš skoro příjde že to má teď vadný asi něco jako čidlo rychlosti jestli to vůbec má.. Ale o servořízení nic nevím takže asi ne... Má s tím prosím nekdo zkušenost? Co s tím dělat.. Je to skoro dotaz i pro 406-ře protože tam mám verzi do který se dávali tehdy nový motory pro 406... Citovat
Petr605 Odesláno 14. srpen 2005 Odesláno 14. srpen 2005 Mám ty samý problémy se servem. Na vině není čerpadlo, ale ta část, která zajiš?uje ten degresivní účinek. Na poloose je čidlo na rychlost a to blbne. Chová se to přesně, jak popisuješ, chvíli to jde pořád ztuha (někdo to tady popsal jako teror - hlavně při parkování) a někdy to jde pořád lehce. Jde o to, že to čidlo tomu regulátoru lže. A on se chová podle toho. Poznal jsem, že je to tím, protože na toto chování má vliv, jestli přejedu nějakej ostrej hrbol a tím pádem se zaklepe náprava. Někdy pomohlo, když jsem jenom prudce zabrzdil a zabralo ABS - to klepání to čidlo zase probralo a zlepšilo se to. Pomáhalo ten snímač prolít kontaktolem - nevím, co v něm je, ale trochu to pomáhalo. Mám pocit, že se to časem zhoršuje a už ten kontaktol tolik nezabírá. Taky mám ten pocit, že to dělá víc v létě, když je teplo, kdežto v zimě , kldyž teplo není, nejsou tyhle starosti ta k častý. Jinak se vyplatí ještě pročistit konektor na tom regulátoru samotným - je v levým předním blatníku, když se koukneš zespoda, uvidíš ho tam. O tom podvozku nic nevím, ten nemám. Citovat
ART Odesláno 14. srpen 2005 Autor Odesláno 14. srpen 2005 Díky ti moc já jsem si to myslel. A jestli je to opravdu tím tak dá se sehnat ta eletronika, regulátor, čidlo.. nové? Jinak tachometr mi běží v pořádku, takže je tam víc čidel rychlosti? A taky možná i ten podvozek bude napojený na to od toho serva. protože to dělá až teď.. Citovat
Petr605 Odesláno 15. srpen 2005 Odesláno 15. srpen 2005 Ten snímač je náhradní díl, ale bude se asi lišit podle modelu. Mně z něj ještě vede mechanickej náhon k tachometru. Nevím, jak je to řešený, když je tahometr bez mechanickýho náhonu. Cenu toho dílu jsem kdysi zjiš?oval a bylo to tuším okolo 1500 korun. Podotýkám, že pořád mluvím o 2.1td, nevím, co máš Ty. Citovat
Fusion Odesláno 15. srpen 2005 Odesláno 15. srpen 2005 Asi to u bylo, ale s tídle souvisí i to křupání? Zřejmě věčnej problém. Mě to funguje dobře kromě toho, že se to na místě občas vypne, tak otočím zpět a pak zas na to stranu kam chci točit a von se chytne. Taky se mě zdá že se chytně když přidám otáčky. Citovat
Petr605 Odesláno 15. srpen 2005 Odesláno 15. srpen 2005 Tohle je něco jinýho. To vypadá, že máš něco s tou hydraulikou na řízení. Nám blbne závislost síly serva na rychlosti jakou se točí kola. Jinak mně to prdí taky od doby, co mi v nejmenovaném servisu měnili tlakovou hadici a na dotaz co s tím byla odpověď: nic. Citovat
ART Odesláno 15. srpen 2005 Autor Odesláno 15. srpen 2005 Nevím jaké křupání, ale nějaký zvuk mě to taky vydává (možná je to to prdění, nevím), ale to mi někde zjistili že mám přyč \"spojovací kloub řízení\" nevíte někdo o co jde? Krom toho že mám na přední nápravě v háji čepy a taky něco jako \"homokloub\" (ani nevím co je zase tohle za kloub) takže mě brzy čeká nemalá investice :-/ Jinak já mám úplně poslední model 605 3.0 SV, je to ten s tehdy movými motory z 406ek.. rok 98.. Koukám že ani mě se nevyhnou závády Jo a ten náhradní díl - čidlo, tedy zjistím kde a za kolik... Citovat
rimmer Odesláno 15. srpen 2005 Odesláno 15. srpen 2005 sem dneska taky byl na zvedaku a prave predni kolo ma na rizeni taky sakra vuli diagnoza kloubek na axialnim tahle..takze pujde na vymenu..cena te spojovaci tycky by mela byt cca 500 korun... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.