Mizlerek007 Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 ahoj, potřeboval bych radu... včera jsem po 3dnech sednul na dovolený do auta ujel jsem cca 5km a začla mi padat teplota vody klidně až k 80°C a pořád, nahoru a dolu v nějakejch tech intervalej... chvilku tak a chvilku jinak, tak jsem ujel asi 20km a auto odstavil, po 10min jsem potevřel expansku a odsičela jak když otevřete petlahev s perlivkou a začla ven blejt vodu... zadělal jsem to a po vystydnutí na cca 70°C jsem k tomu přišel znovu, otevřel a už dobrý po cestě z5 cca těch 25km to neudělalo a vš bylo jak má... termostat je 10tis km novej ani ne... auto bylo odvzdušněný, tak se chci optat jak je možný, že se zavzdušnilo... spíš mám strach aby nebyla někde načatá hlava, volej ani voda nijak neubejbá ani se nemíchá... myslíte že znova prostě odvzdušnit ? Citovat
krtek 2 Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 keby ti podfuklo tesnenie pod hlavou tak by ti natlakovalo hadice (boli by tvrde jak kamen a prehrievalo by sa to) ak si to zle odvzdusnil tak ono sa to casom odvzdusni samo za jazdy len kontroluj a dolievaj vodu ked treba Citovat
John Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 Je možný,že si to hůř odvzdušnil...Jinak si to neumím vysvětlit.Určitě to sledovat a kontrolovat.I když je divný,pokud jsi s okruhem vody nic nedělal,že by to začalo dělat tohle až po 10tis km.jak píšeš.Termostat je snad vpořádku. Citovat
Y2K Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 vidim to tak ci tak na termostat preventivne vymenit cidlo teploty vody Citovat
John Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 Pokud termostat,tak to moc nevydržel teda..a určitě bych ho reklamoval. Citovat
Ducatista Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 Pokud uz to nebude dál zlobit, tak bych to neresil... u francouzskych aut se nektere zavady vyresi samy... :D Citovat
Mizlerek007 Odesláno 9. srpen 2013 Autor Odesláno 9. srpen 2013 no uvidíme... zatím jsem to otevřel den na to po jízdě a částečném vystydnutí a už to tolik neodsičelo a teplota během jízdy nepadala... tak to budu ted hlídat... všimnul jsem si že mám dost mizerný víčko od expanzky, dneska jsem vyšrouboval jen kryt a ten vnitřek mi zustal furt na expanzce, takže jsem dneska objednal i víčko, tak uvidíme Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.