rhinos Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 nechtěl jsem zakládat několik témat tak to nacpu do jednoho. Dneska při cestě do práce mi to najednou asi 2x bliklo že se nenabíjí baterie.Podruhé se asi na minutu rozsvítil i červenej symbol na palubce. Může jít o zmatení elektroniky a nefunguje jen nějaký senzor nebo mám raději spěchat to nechat pořádně prohlédnout? je možné že by se zasekl palivoměr?PC mi hlásil už že mám na dojezd jen 50km - při běžné průměrné spotřebě - ale ručička paivoměru byla stále na začátku rezervy... Po natankování se normálně zvedla [upravil dne 7/8/13 06:48 od rhinos] Citovat
P607Olda Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 Určitě zkontrolovat dobíjení baterie. Při nastartovaném motoru, zapnutých světlech, musí být na baterii 14,5 V. Také načíst diagnostiku, jestli tam bude zapsaná nějaká závada dobíjení. Ostatní chyby mohou být způsobeny nedobíjením, nebo poklesem napětí - nejprve řeš to dobíjení. (Kdoví, jestli dojedeš domů - raději to voltmetrem změř už u práce, abys mohl něco udělat - půjčit si baterku, nebo jet bez světel) Citovat
rhinos Odesláno 7. srpen 2013 Autor Odesláno 7. srpen 2013 tak nakonec to je spadnutej remen od alternatoru...jestli to teda tlumocim dobre.Pry se to v techto tropickych podminkach stava Citovat
koblih69 Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 Řemen je logickej, ale těžko to souvisí s vedrem... Citovat
P607Olda Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 To má nějaký důvod, nejspíš se zadírá nějaké ložisko anebo nenapíná napínací kladka. Kontroluj to denně. Citovat
rhinos Odesláno 8. srpen 2013 Autor Odesláno 8. srpen 2013 dik za tipy. Jeste to muze byt i opotrebenim remenu ne? Citovat
mxmen Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 taky může. Jěšte koukni jestli se zbytky řemene nanamotaly okolo kladek Citovat
rhinos Odesláno 9. srpen 2013 Autor Odesláno 9. srpen 2013 tak duvod uz je jasnej.....kocka.Tak uz ji nemusime hledat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.