kevinlaca Odesláno 26. srpen 2013 Odesláno 26. srpen 2013 Chalani, este stale nevidim nikde zoznam kde by som si mohol pozriet ci sa somnou pocita... Dakujem ;-) Citovat
elton Odesláno 26. srpen 2013 Odesláno 26. srpen 2013 To protože by měl být seznam v prvním příspěvku a není. Citovat
Andreww Odesláno 26. srpen 2013 Odesláno 26. srpen 2013 Chalani, este stale nevidim nikde zoznam kde by som si mohol pozriet ci sa somnou pocita... Dakujem ;-) Jsi tam napsaný s Judesem Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. srpen 2013 Odesláno 26. srpen 2013 mimochodom, odmietaním \"tolerovania\" môjho webu porušuješ dohodu z Brna. Pastorek: tvoj web si si zazdil sám, 3x jsem ti upravil podpis a stejně jsi to tam vrátil, přečti si prosim pravidla kde je napsano co nemuže být v podpisu. To za prvé, a za druhé tak jako tak tvuj web je reklama na tvoje podnikání, takže i z tohoto duvodu jsem se nakonec rozhodl ho zablokovat. Takže v klidu, Milan za to rozhodně nemůže když už jste tady na to klepli. [upravil dne 26/8/13 18:28 od Radek Hurvajz] Citovat
Marcel00 Odesláno 26. srpen 2013 Odesláno 26. srpen 2013 kdo chce psa bit, palicu si najde... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. srpen 2013 Odesláno 26. srpen 2013 Ty jsi taky Palice, a dost Offtopic, tohle je vysvětlení pro Pastorka a není nutný jakýkoliv komentář Citovat
Marcel00 Odesláno 26. srpen 2013 Odesláno 26. srpen 2013 ale je... palica jak palica, mal to v podpise pre ucely minizrazov na SK a dobrych par rokov to nikomu nevadilo... takze asi tak [upravil dne 26/8/13 18:41 od Marcel00] Citovat
Schreek Odesláno 26. srpen 2013 Odesláno 26. srpen 2013 Marcel00: Taková jsou pravidla a platí pro všechny stejně. Zkus si prosím přečíst pravidla pro podpisy než tu začneš křičet jak jsme na vás zlí. Asi sis nevšiml, že tyto různé odkazy zmizeli z podpisů všem vid? Citovat
Marcel00 Odesláno 26. srpen 2013 Odesláno 26. srpen 2013 ale sak mne je to sumak, len som sa vyjadril, nic viac... Citovat
pastorek Odesláno 26. srpen 2013 Odesláno 26. srpen 2013 mimochodom, odmietaním \"tolerovania\" môjho webu porušuješ dohodu z Brna. Pastorek: tvoj web si si zazdil sám, 3x jsem ti upravil podpis a stejně jsi to tam vrátil, přečti si prosim pravidla kde je napsano co nemuže být v podpisu. To za prvé, a za druhé tak jako tak tvuj web je reklama na tvoje podnikání, takže i z tohoto duvodu jsem se nakonec rozhodl ho zablokovat. [upravil dne 26/8/13 18:28 od Radek Hurvajz] Hľadáš výhovorky. O mojom podnikaní je stránka INSYS na ktorú tu nikdy nebol odkaz. Odkaz čo tu bol bol vždy iba o aktivitách členov klubu na slovensku. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. srpen 2013 Odesláno 26. srpen 2013 Nehledám nic, nepotřebuju výhovorky. Pepanet sk je tvuj osobní web. K blokaci došlo ne primárně z duvodu reklamy, to jsem psal jako za druhé, ale hlavně z duvodu nerespektování upravy podpisu. Vic se o tom v tomto vlákně rozšiřovat nehodlám, vysvětlil jsem to kvuli tomu že se to hazelo na Milana. Jo a k těm aktivitám, když už je o tom řeč. Veškeré aktivity spojené s tímto klubem jsou a mají být tady na tomto webu, od toho tu tyhle stránky jsou, nechápu proč je potřeba mít nějaké jiné kde se bude separovaně uvádět aktivita slovenských členů Tady se domluví sraz, tady se jedná s vedením o podpoře, tady se lidi přihlašují a vysledek se uvádí kdesi na tvých osobních stránkách, divný [upravil dne 26/8/13 20:49 od Radek Hurvajz] Citovat
pastorek Odesláno 26. srpen 2013 Odesláno 26. srpen 2013 ... Jo a k těm aktivitám, když už je o tom řeč. Veškeré aktivity spojené s tímto klubem jsou a mají být tady na tomto webu, od toho tu tyhle stránky jsou, nechápu proč je potřeba mít nějaké jiné kde se bude separovaně uvádět aktivita slovenských členů Tady se domluví sraz, tady se jedná s vedením o podpoře, tady se lidi přihlašují a vysledek se uvádí kdesi na tvých osobních stránkách, divný To nemáš chápať ale akceptovať, bola to dohoda s vedením. ...a teraz to môžeš všetko premazať ako máš vo zvyku \"pán administrátor\". Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. srpen 2013 Odesláno 26. srpen 2013 Kdo že to má ve zvyku?? Od tebe to sedí Citovat
elton Odesláno 26. srpen 2013 Odesláno 26. srpen 2013 Myslím si, že aktivity všech členů klubu by se měli odehrávat jen na těhle stránkách a ne někde jinde a to i seznam účastníků jakéhokoli srazu. Nebo se zase něco chystá za zády? Citovat
ozzy1 Odesláno 26. srpen 2013 Odesláno 26. srpen 2013 kurňa, to se budete hádat i v tomto vlákně. To už není normální, řeknu pouze jedno, osobně jsem se přesvědčil, že ,,slováci,, se té akci v PSA věnují na plné kule, jak jim dovoluje čas. Tak jim to proboha se nesnažme znepříjemnit a píši to při plném vědomí, byť se to hodně lidem nebude líbit. V tom PSA jde o klub a né o nějaké osobní půtky či nevraživost, to si nechme jinam. P.S :nebudu psát sprostě. [upravil dne 26/8/13 22:02 od ozzy1] Citovat
Durko Odesláno 26. srpen 2013 Odesláno 26. srpen 2013 Ozzy nerieš , niektorý proste nepochopia že niektorý neurobia pre klub ani prd a niektorý majú záujem pre neho niečo urobiť Citovat
marko306 Odesláno 26. srpen 2013 Odesláno 26. srpen 2013 Prosím riešme tu zraz, prosím vás pekne. Ďakujem. Citovat
kaper Odesláno 26. srpen 2013 Autor Odesláno 26. srpen 2013 ja tu normálne strácam chuť niečo robiť a vysrať sa na všetko Citovat
pastorek Odesláno 26. srpen 2013 Odesláno 26. srpen 2013 kaper, je tu minimálne 70 ľudí ktorých poteší ak celú akciu dotiahneme do úspešného konca i s polenami pod nohami od neprajníkov. Citovat
kaper Odesláno 26. srpen 2013 Autor Odesláno 26. srpen 2013 myslím že to niesu neprajníci ale stale neviem ako to nazvať ?? Jako sory ale ja fakt nemám chuť pokiaľ to takto pôjde ďalej Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.