Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mimochodom, odmietaním \"tolerovania\" môjho webu porušuješ dohodu z Brna.

Pastorek: tvoj web si si zazdil sám, 3x jsem ti upravil podpis a stejně jsi to tam vrátil, přečti si prosim pravidla kde je napsano co nemuže být v podpisu. To za prvé, a za druhé tak jako tak tvuj web je reklama na tvoje podnikání, takže i z tohoto duvodu jsem se nakonec rozhodl ho zablokovat. Takže v klidu, Milan za to rozhodně nemůže když už jste tady na to klepli.

[upravil dne 26/8/13 18:28 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Marcel00: Taková jsou pravidla a platí pro všechny stejně. Zkus si prosím přečíst pravidla pro podpisy než tu začneš křičet jak jsme na vás zlí. Asi sis nevšiml, že tyto různé odkazy zmizeli z podpisů všem vid?

Odesláno

mimochodom, odmietaním \"tolerovania\" môjho webu porušuješ dohodu z Brna.

Pastorek: tvoj web si si zazdil sám, 3x jsem ti upravil podpis a stejně jsi to tam vrátil, přečti si prosim pravidla kde je napsano co nemuže být v podpisu. To za prvé, a za druhé tak jako tak tvuj web je reklama na tvoje podnikání, takže i z tohoto duvodu jsem se nakonec rozhodl ho zablokovat.

[upravil dne 26/8/13 18:28 od Radek Hurvajz]

Hľadáš výhovorky. O mojom podnikaní je stránka INSYS na ktorú tu nikdy nebol odkaz.

Odkaz čo tu bol bol vždy iba o aktivitách členov klubu na slovensku.

Odesláno

Nehledám nic, nepotřebuju výhovorky. Pepanet sk je tvuj osobní web. K blokaci došlo ne primárně z duvodu reklamy, to jsem psal jako za druhé, ale hlavně z duvodu nerespektování upravy podpisu. Vic se o tom v tomto vlákně rozšiřovat nehodlám, vysvětlil jsem to kvuli tomu že se to hazelo na Milana.;)

Jo a k těm aktivitám, když už je o tom řeč. Veškeré aktivity spojené s tímto klubem jsou a mají být tady na tomto webu, od toho tu tyhle stránky jsou, nechápu proč je potřeba mít nějaké jiné kde se bude separovaně uvádět aktivita slovenských členů

Tady se domluví sraz, tady se jedná s vedením o podpoře, tady se lidi přihlašují a vysledek se uvádí kdesi na tvých osobních stránkách, divný:roll

[upravil dne 26/8/13 20:49 od Radek Hurvajz]

Odesláno
...

Jo a k těm aktivitám, když už je o tom řeč. Veškeré aktivity spojené s tímto klubem jsou a mají být tady na tomto webu, od toho tu tyhle stránky jsou, nechápu proč je potřeba mít nějaké jiné kde se bude separovaně uvádět aktivita slovenských členů

Tady se domluví sraz, tady se jedná s vedením o podpoře, tady se lidi přihlašují a vysledek se uvádí kdesi na tvých osobních stránkách, divný:roll

To nemáš chápať ale akceptovať, bola to dohoda s vedením.

...a teraz to môžeš všetko premazať ako máš vo zvyku \"pán administrátor\".

Odesláno

Myslím si, že aktivity všech členů klubu by se měli odehrávat jen na těhle stránkách a ne někde jinde a to i seznam účastníků jakéhokoli srazu. Nebo se zase něco chystá za zády?

Odesláno

kurňa, to se budete hádat i v tomto vlákně. To už není normální, řeknu pouze jedno, osobně jsem se přesvědčil, že ,,slováci,, se té akci v PSA věnují na plné kule, jak jim dovoluje čas. Tak jim to proboha se nesnažme znepříjemnit a píši to při plném vědomí, byť se to hodně lidem nebude líbit. V tom PSA jde o klub a né o nějaké osobní půtky či nevraživost, to si nechme jinam.

P.S :nebudu psát sprostě.

[upravil dne 26/8/13 22:02 od ozzy1]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...