Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Návštěvník
Odesláno
zase jsou bratři utlačovaní...je mi jich líto...

tolko sarkazmu ..

Návštěvník
Odesláno

To ja len pre istotu, pretoze sarkazmov tu bolo uz viacero ...

Odesláno

Smazany 2 zbytečné těsně předcházející citace

myslíš, ten před cca hodinou? ten tam byl tak krátce, že jsem myslel, že ho ani nikdo nestihl přečíst :D:D

ale než jsem ho poslal tak tam přibylo cca 6 nových a ten můj právě neměl citaci, takže by tam byl naprosto bezvýznamný a nezapadal by do kontextu

[upravil dne 25/8/13 21:50 od davidekcz]

[upravil dne 26/8/13 18:23 od Radek Hurvajz]

Návštěvník
Odesláno

Nechapem jednu jedinu vec. Preco, ked niekto ma nejaky problem, ho \"nepovie\" priamo? Hadzat si polena pod nohy a marit snahu ineho cloveka, ktory sa snazi nieco dosiahnut. Ubohe. Spamatajte sa.

Odesláno

no, takže přihlašuji sebe, Janu a Kubíka. Dále přihlašuji kamaráda ze Slovenska Ladislav Köblös, jeho syna a manželku.

Odesláno

Niekto (asi Kaper) by mohol objasniť ako to bude prebiehať.

- či bude volný vstup a pohyb po areáli PSA

- alebo stretnutie v určitý čas a spoločná prehliadka PSA.

Odesláno
Problémy dělat nechci, dříve byl tvůj web tolerován, nyní tomu tak není. Stačí nakopírovat tu tabulku, co tam máte do prvního příspěvku, víc není třeba.

Já ten seznam chci vidět tady. Máte tam hodně lidí, s podporou nebude problém. ;)

Samozrejme že úmyselne robíš problémy. Zatiaľ stále platia pravidlá pre minizrazy ktoré zverejnil Pe.Tr 8.1.2012. O žiadnom zozname vopred tam nie je ani slovo, neskôr bola doplnená požiadavka na report so zoznamom účastníkov po vykonaní akcie.

mimochodom, odmietaním \"tolerovania\" môjho webu porušuješ dohodu z Brna.

Odesláno
Niekto (asi Kaper) by mohol objasniť ako to bude prebiehať.

- či bude volný vstup a pohyb po areáli PSA

- alebo stretnutie v určitý čas a spoločná prehliadka PSA.

Stretnutie bude v dohodnutý čas (zatiaľ nedefinovaný presne) pred areálom PSA aby sme mohli rozdať pozvánky podľa zoznamu prihlásených. Potom už majú účastníci voľný pohyb po areáli.

Pre tých čo budú mať vystavené autá budú platiť iné pokyny ale zatiaľ nemáme presné info od kedy bude možný vstup do areálu pre organizátorov.

Odesláno

No tak ospravedlnujem sa bol som trochu pracovne aj súkromne vytažený a dúfam že také veci ako sa tu popísali sú fakt len zosrandy.

Ďakujem pastorkovy za vysvetlenie konkrétnych otázok a idem Milanovy F1 vysvtliť cez sz ten zoznam. :o:o:o:o

Odesláno

Kapere, vyřešíme to. Jakmile není běžně veřejně přístupný seznam přihlášených, chci ho mít tady. O nic jiného nejde. Ono to pomůže i účastníkům - vědí, s kým si tam pokecají.

Včera jsem se vrátil po náročném víkendovém srazu, možná jsem něco napsal nevhodně.

Určitě chci seznam lidí po srazu, to je naprosto běžné, normální.

Odesláno

V prvom rade si myslím že toto je vlákno pre záujemcov o akciu a nie pre tých čo tu chcú doladovať nejaké nové pravidlá. Už sa to rieši inde. Pekný deň. :papa:papa:papa:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...