davidekcz Odesláno 25. srpen 2013 Odesláno 25. srpen 2013 zase jsou bratři utlačovaní...je mi jich líto... Citovat
Návštěvník Odesláno 25. srpen 2013 Odesláno 25. srpen 2013 zase jsou bratři utlačovaní...je mi jich líto... tolko sarkazmu .. Citovat
davidekcz Odesláno 25. srpen 2013 Odesláno 25. srpen 2013 necitujou se předchozí příspěvky :aut Citovat
Návštěvník Odesláno 25. srpen 2013 Odesláno 25. srpen 2013 To ja len pre istotu, pretoze sarkazmov tu bolo uz viacero ... Citovat
pipistrel Odesláno 25. srpen 2013 Odesláno 25. srpen 2013 necitujou se předchozí příspěvky :aut a ked uz sa napisu tak sa nemazu ze Citovat
davidekcz Odesláno 25. srpen 2013 Odesláno 25. srpen 2013 a mám takové tušení, že ještě bude...:myslim Citovat
davidekcz Odesláno 25. srpen 2013 Odesláno 25. srpen 2013 Smazany 2 zbytečné těsně předcházející citace myslíš, ten před cca hodinou? ten tam byl tak krátce, že jsem myslel, že ho ani nikdo nestihl přečíst :D ale než jsem ho poslal tak tam přibylo cca 6 nových a ten můj právě neměl citaci, takže by tam byl naprosto bezvýznamný a nezapadal by do kontextu [upravil dne 25/8/13 21:50 od davidekcz] [upravil dne 26/8/13 18:23 od Radek Hurvajz] Citovat
Cinicman Odesláno 25. srpen 2013 Odesláno 25. srpen 2013 zase jsou bratři utlačovaní...je mi jich líto... Citovat
Návštěvník Odesláno 25. srpen 2013 Odesláno 25. srpen 2013 Nechapem jednu jedinu vec. Preco, ked niekto ma nejaky problem, ho \"nepovie\" priamo? Hadzat si polena pod nohy a marit snahu ineho cloveka, ktory sa snazi nieco dosiahnut. Ubohe. Spamatajte sa. Citovat
Marcel00 Odesláno 25. srpen 2013 Odesláno 25. srpen 2013 pipistrel, myslis ten kde davidekcz napisal ze sme chudacci... ? [upravil dne 25/8/13 21:55 od Marcel00] Citovat
ozzy1 Odesláno 25. srpen 2013 Odesláno 25. srpen 2013 no, takže přihlašuji sebe, Janu a Kubíka. Dále přihlašuji kamaráda ze Slovenska Ladislav Köblös, jeho syna a manželku. Citovat
Judes Odesláno 25. srpen 2013 Odesláno 25. srpen 2013 Niekto (asi Kaper) by mohol objasniť ako to bude prebiehať. - či bude volný vstup a pohyb po areáli PSA - alebo stretnutie v určitý čas a spoločná prehliadka PSA. Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 25. srpen 2013 Odesláno 25. srpen 2013 tak isto by bodlo aj info pre vystavované autá Citovat
pastorek Odesláno 25. srpen 2013 Odesláno 25. srpen 2013 Problémy dělat nechci, dříve byl tvůj web tolerován, nyní tomu tak není. Stačí nakopírovat tu tabulku, co tam máte do prvního příspěvku, víc není třeba. Já ten seznam chci vidět tady. Máte tam hodně lidí, s podporou nebude problém. Samozrejme že úmyselne robíš problémy. Zatiaľ stále platia pravidlá pre minizrazy ktoré zverejnil Pe.Tr 8.1.2012. O žiadnom zozname vopred tam nie je ani slovo, neskôr bola doplnená požiadavka na report so zoznamom účastníkov po vykonaní akcie. mimochodom, odmietaním \"tolerovania\" môjho webu porušuješ dohodu z Brna. Citovat
pastorek Odesláno 25. srpen 2013 Odesláno 25. srpen 2013 Niekto (asi Kaper) by mohol objasniť ako to bude prebiehať. - či bude volný vstup a pohyb po areáli PSA - alebo stretnutie v určitý čas a spoločná prehliadka PSA. Stretnutie bude v dohodnutý čas (zatiaľ nedefinovaný presne) pred areálom PSA aby sme mohli rozdať pozvánky podľa zoznamu prihlásených. Potom už majú účastníci voľný pohyb po areáli. Pre tých čo budú mať vystavené autá budú platiť iné pokyny ale zatiaľ nemáme presné info od kedy bude možný vstup do areálu pre organizátorov. Citovat
kaper Odesláno 26. srpen 2013 Autor Odesláno 26. srpen 2013 No tak ospravedlnujem sa bol som trochu pracovne aj súkromne vytažený a dúfam že také veci ako sa tu popísali sú fakt len zosrandy. Ďakujem pastorkovy za vysvetlenie konkrétnych otázok a idem Milanovy F1 vysvtliť cez sz ten zoznam. :o:o:o Citovat
MilanF1 Odesláno 26. srpen 2013 Odesláno 26. srpen 2013 Kapere, vyřešíme to. Jakmile není běžně veřejně přístupný seznam přihlášených, chci ho mít tady. O nic jiného nejde. Ono to pomůže i účastníkům - vědí, s kým si tam pokecají. Včera jsem se vrátil po náročném víkendovém srazu, možná jsem něco napsal nevhodně. Určitě chci seznam lidí po srazu, to je naprosto běžné, normální. Citovat
kaper Odesláno 26. srpen 2013 Autor Odesláno 26. srpen 2013 V prvom rade si myslím že toto je vlákno pre záujemcov o akciu a nie pre tých čo tu chcú doladovať nejaké nové pravidlá. Už sa to rieši inde. Pekný deň. :papa:papa:papa Citovat
gedu Odesláno 26. srpen 2013 Odesláno 26. srpen 2013 no presne, si že by sme sa mohli vrátiť k pôvodnej téme Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.