Ivkopivko12tka Odesláno 31. červenec 2013 Odesláno 31. červenec 2013 Zdáreček, Na múj popud a naléhaní, že neexistuje lepší auto do města a na naše účely sa perfektne hodí sem presvedčil šéfovcú, že je nevyhnutné kúpit na výjazdy túto krásnu zachovalú 106 Rallye, opäť z Rival Car v Nových Zámkoch, odkiaľ už mám 306 GTi-6 kocoura kocourovitého 63 500km ! dovoz z DE, v elektrike zrkadla, okna, dálkové, všecko okrem klímy snad. Veľmi dobrý stav, interiér jak nový, z venku auti vyzerá tak isto krásne, nic nepuká, nerachoce, nešramoce, je vo velmi dobrej kondícii. Má síce malé srdce, ale lahké telo a je to bojovník :-) Cesta domov bola čistá zábava, je to taktiež magnet na pohľady a nejaké to firemné logo na karosérii je len otázkou času. Ponúkam pár záberov: ňuňu ! [upravil dne 31/7/13 17:15 od Ivkopivko12tka] Citovat
cechic Odesláno 31. červenec 2013 Odesláno 31. červenec 2013 Hezká sportka, ať slouží jen se v tom jejich označování moc nevyznám proč zrovna rallye? Citovat
ozzy1 Odesláno 31. červenec 2013 Odesláno 31. červenec 2013 tvl- kde ty tak krásná auta bereš, to je síla.Gratuluji. Citovat
Guest servisman Odesláno 31. červenec 2013 Odesláno 31. červenec 2013 pěkná barva padne jak ulitá na auto Citovat
FiFa_cze Odesláno 31. červenec 2013 Odesláno 31. červenec 2013 Pěknej kousek To je 1.4? Mě se jen zdá, že přední nárazník malinko nesedí a moc se mi nezdají brýle. Proč jsou černé, když je auto žluté? Aby to nebylo ťukly na předek... Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 2. srpen 2013 Autor Odesláno 2. srpen 2013 díky moc hoši! Snad nám bude dlho slúžit. Co sa ýka pekných aut, u nás v SK sa umí vždy najít neco v Rival Car v NZ, odkál mám aj túto 106. Mám od nich aj svoje GTi, majú tam aj peknú zachovalú 205, 405 T16 4x4 TOP-ka a ich vozový park je vždy in progress. Pred odovzdaním auta nám ešte vymenili rozvody, v cene, lebo som mal požiadavku na konatela že nech sa nám nerozpadne za 1000km, že mi to potom v práci otrieskajú o hlavu. Fifa_cze - byla to búračka, ale je opravená (airbagy, geometria atď asi nic vážné) ale prekvapivo - auto jezdí úplne báječne, interiér je úplne tichučký, vnútri vypadá auto jak nové, jediné co mi chýbá je dalších 100 koní, je to trošku nezvyk. Myslím, že je to celkem magnet na oči, takže pri chystaném firmovém polepě možno aj poslúží propagačne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.