Jirkap Odesláno 17. srpen 2005 Odesláno 17. srpen 2005 Původně zaslal: Netopýrka Teď vás tedy nechám nakouknout hooodně do soukromí: tohle jsou asi moje nejoblíbenější hračky z dětství (vedle kola, kočárku, mimina Filípek, plyšové lišky a barbienek :D) ...teď je mám tady u sebe v Praze na stole Tak jak počítám tak mám 15 kusů stejných jako ty Jooo jinak Montisystemů mám celkem taky dost, asi kolem 20, ale všechno je to zavřené v krabici a čekám až to opět někdy všechno vyndám Strašně moc se na to práší Citovat
Gotrek Odesláno 17. srpen 2005 Odesláno 17. srpen 2005 Původně zaslal: Hadra já na tohle téma dostal krásnej mail, ale asi jsem ho smazal. Něco jako ve stylu.... lítali jsme po venku do večera, maximálně jsme přišli dodření a popálení od kopřiv, rodiče neměli strach, že budem někde zkoušet drogy, že nás někdo přepadne.... no ale bylo to tak hezky napsaný, já blbec jsem to smazal. Tak jsem ho nakonec vyhrabal... Gratuluji! : Nám všem , kterým je mezi 20. až 50. lety... Podle dnešních pravidel a zákazů bychom my, děti narozené v 50., 60., 70., 80. letech, neměli vůbec šanci přežít... Naše postýlky byly malované barvou, která obsahovala olovo. Neměli jsme žádné pro děti bezpečné flaštičky na medicínu. Žádné pojistky na dveře a okna, a když jsme jeli na kole/koloběžce, neměli jsme helmy. Pili jsme obyčejnou vodu z hadice a ne z lahví. Jedli jsme chleba a máslo, pili limonády s cukrem a nebyli jsme obézní, protože jsme pořád lítali někde venku. Z jedné flašky nás obvykle pilo několik , ale všichni jsme to ve zdraví přežili... Několik hodin jsme se mořili a stavěli trakaře ze starých nepotřebných věcí, jezdili jsme z kopce, jen abychom pak přišli na to, že jsme zapomněli na brzdu. Teprve po několika přistáních v pangejtu jsme ji domontovali. Brzy ráno jsme si šli ven hrát a přišli jsme domů, teprve až se venku rozsvítily lampy . Rodiče si užili pěkné nervy, ale mobily neexistovaly, takže nebylo kam volat... Neměli jsme žádné Playstation, Nintendo eller X-box - vlastně ani televizní hry, žádných 99 televizních kanálů, žádný surround-sound, počítače, chatrooms a internet. Měli jsme kamarády, byli jsme venku a vyhledali jsme si je!! Spadli jsme ze stromu, řízli se, zlomili si ruku či nohu, vyrazili si zuby, ale nikdo kvůli těm úrazům nebyl žalován. Byly to úrazy a nikdo nenesl vinu - jen my! Prali jsme se, měli jsme modřiny, ale naučili jsme se to překousnout. Našli jsme si hry s tenisákama, klackama a jedli jsme i trávu (hlavně š?ovík). I když nás druzí varovali, nikdy jsme si nevypíchli oko. Posledních 50 let bylo explozí nových nápadů. My jsme měli volnost i odpovědnost - naučili jsme se chovat a poradit si... Blahopřeji!!! Pošli tento dopis každému, kdo zažil toto velké štěstí a žil jako dítě!!! I Ty jsi jedno z nich ). Citovat
Netopýrka Odesláno 17. srpen 2005 Autor Odesláno 17. srpen 2005 Gotrek: na tomhle konci sídliště jsem byla jediná Leňa :) Citovat
Hadra Odesláno 17. srpen 2005 Odesláno 17. srpen 2005 Gotrek: uau, tak to je přesně ono. Tohle jsem měl na mysli. bomba. Hned ukládám Citovat
King_Of_The_Cheese Odesláno 23. červenec 2007 Odesláno 23. červenec 2007 Pamatujete si tenhle příběh? já jsem na něj už skoro zapomněl Citovat
Dundee Odesláno 23. červenec 2007 Odesláno 23. červenec 2007 Původně zaslal: King_Of_The_Cheese Pamatujete si tenhle příběh? já jsem na něj už skoro zapomněl A co teprve to video:mrk:mrk:mrk Citovat
King_Of_The_Cheese Odesláno 23. červenec 2007 Odesláno 23. červenec 2007 Jo no to video taky stojí za to, jen jsme ho teď nemohl najít Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. červenec 2007 Odesláno 23. červenec 2007 Původně zaslal: King_Of_The_Cheese Jo no to video taky stojí za to, jen jsme ho teď nemohl najít Tady to je, jenže video už je fuč Citovat
KoudaK Odesláno 23. červenec 2007 Odesláno 23. červenec 2007 Pěkný Netopko,pěkný...:mrk:D:papa Citovat
Pata Odesláno 23. červenec 2007 Odesláno 23. červenec 2007 jj, Netopko - dodatecne - nadhera :mrk:mrk :super:super Citovat
aka Odesláno 24. červenec 2007 Odesláno 24. červenec 2007 Kotchi, Tebe mrzi, zes nesel do kina a musel ses zabavit jinak, vid? o videu jsme zrovna tenhle tyden mluvily, zkusime se domluvuit, ze bychom ho prdly na ftp, kdyz kurt dovoli Citovat
King_Of_The_Cheese Odesláno 24. červenec 2007 Odesláno 24. červenec 2007 Původně zaslal: aka Kotchi, Tebe mrzi, zes nesel do kina a musel ses zabavit jinak, vid? o videu jsme zrovna tenhle tyden mluvily, zkusime se domluvuit, ze bychom ho prdly na ftp, kdyz kurt dovoli Jo ako, máš pravdu:) vzpomněl jsme si na ty příběhy a uvědomil jsem si, že "nováčci" nemusí nutně prohlížet fórum natolik zpátky, takže by o tyhle příběhy mohli být ochuzeni Citovat
Netopýrka Odesláno 24. červenec 2007 Autor Odesláno 24. červenec 2007 Ooooo, díky díky, jsem to už dlouho nečetla Citovat
Pata Odesláno 24. červenec 2007 Odesláno 24. červenec 2007 Filmecek Netopky je ke stazeni zde: http://pata.czweb.org/407fullversion.avi Tak sosejte :mrk:mrk [upravil dne 24/7/2007 Pata] Citovat
janča205 Odesláno 25. červenec 2007 Odesláno 25. červenec 2007 Leni je to fakt dost dobrý!:potlesk Citovat
Maverick Odesláno 25. červenec 2007 Odesláno 25. červenec 2007 Hezký Netopko:mrk:mrk:mrk:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
Maverick Odesláno 25. červenec 2007 Odesláno 25. červenec 2007 Nuže i já se pochlubím svou sbírkou modelů. Vše to jsou buraga 1/43 a ty větší 1/24. Buhužel jich taky dost zažvalo, když na nás s bráchou přišla "dobytčí" léta a my zkoušely, jestli BMW vydrží výbuch petardy, nebo jestli z Ferrari po polití benzínem a zapálení zástane skutečně jen skelet.:D:D Sorry za kvalitu obrázku, ale je to focený mobile. Digitál nemám protože mám radši kinofilm:D [upravil dne 25.7.07 Mefisto86] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.