lukaro Odesláno 23. červenec 2013 Odesláno 23. červenec 2013 A já mám u nich jak účet, tak penzijko.... Citovat
Pechy Odesláno 23. červenec 2013 Odesláno 23. červenec 2013 K ničemu v podstatě nedošlo. Jen z toho všichni dělají senzaci. Citovat
Péťa Odesláno 24. červenec 2013 Odesláno 24. červenec 2013 Došlo k vážné narušení bezpečnosti. Pochopitelně to banka chtěla zatlouct, to chápu. Hlavně, jestli chybu spolehlivě opravili... Citovat
ChouLu Odesláno 24. červenec 2013 Odesláno 24. červenec 2013 Já jako člověk, který vidí do tvorby aplikace IB komerčky se ji musím zastat. Došlo k chybě, ale problém byl technického typu na serveru, nikoliv žádného zaměstnance KB a už vůbec ne externí firmy, která aplikaci programuje Citovat
lukaro Odesláno 24. červenec 2013 Autor Odesláno 24. červenec 2013 K ničemu v podstatě nedošlo. Jen z toho všichni dělají senzaci. Tak nevím, ale aby si někdo zjistil o mě veškeré údaje a nebo je potom i modifikoval? To mi nepřijde zanedbatelné.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.