Shad Odesláno 22. červenec 2013 Odesláno 22. červenec 2013 Zdravím, prosím o informaci,jestli někdo netuší jak mám sundat rámeček sahary které jsou na levé a pravé straně palubky.Tu saharu jsem už vyndal ale potřebuji i ty rámečky a za boha to nejde.Nerad bych je zlomil. Obrázek - KLIK // Uprava obrázku. ChouLu [upravil dne 22/7/13 11:45 od ChouLu] Citovat
Shad Odesláno 22. červenec 2013 Autor Odesláno 22. červenec 2013 Sahara je možná silné slovo Ty větráky co jsou na stranách palubky.Omluva Citovat
SisakT Odesláno 23. červenec 2013 Odesláno 23. červenec 2013 no to by zaujimalo aj mna lebo to chcem farbit Citovat
MJSytic Odesláno 24. červenec 2013 Odesláno 24. červenec 2013 Větrák – český ekvivalent pro ventilátor V tomto případě jsou zřejmě na mysli větrací otvory a jejich mřížky Návod peugeotu: Pomocí plastové stĕrky demontovat vĕtrací mřížku Ale dost možná znamená mřížka=sahara a jde jen o ten stříbrný rámeček. Na jeho demontáž jsem nic nenašel [upravil dne 24.7.13 13:30 od MJSytic] Citovat
Shad Odesláno 24. červenec 2013 Autor Odesláno 24. červenec 2013 Přesně tak.Je to ten rámeček.Buď je tam nějak lepenej nebo to drží něco uvnitř,páč to nejde ani silou. Dobře,budeme tomu říkat ventilátory Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.