lukaro Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 Prostě máš hranatou fotku, uděláš malé odsazení od fotky a pak teprve tenký rámeček - vznikne ti mezi rámečkem a fotkou bílý prostor a nad rámeček ten nick, spíše do levého horního rohu a menším písmem třeba dolů pod fotku dát info o autě, podle mě by stačil jen motor, výkon a rok výroby Citovat
Šalda Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 Já bych to nechal tak jak to je teď, jen bych možná napsal benzín nebo dýzl, kw a rok není důležitý. Citovat
poldiss Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 Přesně jak píše Šalda jen nick, typ auta, typ motoru a možná výkon. Nepřeháněl bych to aby tam pak nebylo textu na 3 řádky a fotka by ani nebyla vidět Citovat
lukaro Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 A tak bych to i nechal, jen ten rámeček asi ještě tenčí, ale jen pro představu.... Citovat
lukaro Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 Já bych to nechal tak jak to je teď, jen bych možná napsal benzín nebo dýzl, kw a rok není důležitý. Nepsal bych tam nakonec nic, jen ten nick.... model každý pozná z fotky a jestli to je nafta nebo benzín je jedno auta navzájem stejně známe, tak co... Citovat
Šalda Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 Aspoň typ auta bych tam napsal, tak jak to měl napsaný Roman na fotce;) Citovat
lukaro Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 Typ možná, ale ne s pomlčkou a ne u nicku,.. to vypadá divně, spíše vlevo nahoru nick a dolů vpravo model Citovat
Šalda Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 Rámeček kolem fotky třeba takhle, i když už teď vím že se to Lukášovi nebude líbít:D Citovat
Roman Bazi Odesláno 7. srpen 2013 Autor Odesláno 7. srpen 2013 Rozdělit nahoru a dolu to nemůžu, fotka by byla moc úzká a u některých aut, které jsou foceny do výšky by to vadilo. Citovat
lukaro Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 Rámeček hezký, ale to auto na něm a co rámeček \"do ztracena\"? Udělat kraje prostě lehce rozmazané, jakoby do ztracena.... Citovat
lukaro Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 Rozdělit nahoru a dolu to nemůžu, fotka by byla moc úzká a u některých aut, které jsou foceny do výšky by to vadilo. Tak dej jen nick vlevo nahoru uprostřed to je takové......všední a laciné a bude to super, ještě pěkný rámeček kdyby to šlo a je to bomba. Citovat
Roman Bazi Odesláno 7. srpen 2013 Autor Odesláno 7. srpen 2013 Rámeček tam nepůjde. Fotku vkládám do kalendáře a podle vzhledu ji musim přiblížit nebo oddálit a posunout, prostě doladit. Nevím, jestli to nějak vymyslím. Citovat
Šalda Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 Takhle do ztracena? Je to do bíla, kvůli podkladu, ale může do jít i do jiné barvy. Citovat
lukaro Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 Dobroš nechci, ať to vypadá, že ti do toho kecáme a nějak ovlivňujeme, mě jen napadlo to trochu oživit ale věřím, že ve finále to bude skvělé Citovat
Roman Bazi Odesláno 7. srpen 2013 Autor Odesláno 7. srpen 2013 Mě se ten nick uprostřed líbí. Šalda mě pochopí.:D Citovat
Šalda Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 :myslim:myslim:D:D:D Nick na čelní sklo, a název auta do SPZ:D Citovat
Roman Bazi Odesláno 7. srpen 2013 Autor Odesláno 7. srpen 2013 Víte, co s tím bude práce navíc, dát každé fotce rámeček:bojim:bojim:bojim:bojim:bojim:bojim:bojim:bojim:bojim:bojim:bojim:bojim:bojim:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.