Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

KALENDÁŘ PEUGEOT KLUBU 2014 - kalendáře odeslány 13.12.2013 v 16:11:37

Recommended Posts

Odesláno

Prostě máš hranatou fotku, uděláš malé odsazení od fotky a pak teprve tenký rámeček - vznikne ti mezi rámečkem a fotkou bílý prostor :) a nad rámeček ten nick, spíše do levého horního rohu ;) a menším písmem třeba dolů pod fotku dát info o autě, podle mě by stačil jen motor, výkon a rok výroby :)

Odesláno

Přesně jak píše Šalda :super jen nick, typ auta, typ motoru a možná výkon. Nepřeháněl bych to aby tam pak nebylo textu na 3 řádky a fotka by ani nebyla vidět :D

Odesláno
Já bych to nechal tak jak to je teď, jen bych možná napsal benzín nebo dýzl, kw a rok není důležitý.

Nepsal bych tam nakonec nic, jen ten nick.... :) model každý pozná z fotky a jestli to je nafta nebo benzín je jedno ;) auta navzájem stejně známe, tak co... :)

Odesláno
Rozdělit nahoru a dolu to nemůžu, fotka by byla moc úzká a u některých aut, které jsou foceny do výšky by to vadilo.

Tak dej jen nick vlevo nahoru ;) uprostřed to je takové......všední a laciné ;) a bude to super, ještě pěkný rámeček kdyby to šlo a je to bomba.

Odesláno

Rámeček tam nepůjde. Fotku vkládám do kalendáře a podle vzhledu ji musim přiblížit nebo oddálit a posunout, prostě doladit. Nevím, jestli to nějak vymyslím.

Odesláno

Dobroš :) nechci, ať to vypadá, že ti do toho kecáme a nějak ovlivňujeme, mě jen napadlo to trochu oživit ;) ale věřím, že ve finále to bude skvělé :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...