Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Fx

Původně zaslal: Petr X

Jooo, hosi ... tak mam konecne NOVOU pristrojovku!!!! :)

A slape super.

Jak mi ta moje totalne cela blbla, tak jsem si zajel do Prahy na vrakac a koupil jsem do te sve 1.8ky pristrojovku z dvoulitroveho Coupecka.

Vypada naprosto super a hlavne ma i ty CHROMOVANY obroucky kolem budiku! Stala me jen 15 stovek. Je tam navic budik na tlak oleje, ktery je vlevo misto palivomeru a palivomer je mezi otackomerem a rychlomerem. Tachometr je do 250Km/hod a stupnice je 30,50,70,90,... a ne 20,40,60,80,... Jsem fakt nadsenej :)

Mozna si nekdo reknete, ze to nemuze jit presne, ale jde. Je to pry uplne stejny. Volal jsem i do Peugeotu, jestli je mozny tam dat pristrojovku z dvoulitru a pry to nevadi.

Dokonce mam ted najeto jen 109 tis. :-))

A na kterym vrakaci ses k tomu dostal?

Kdyz jedes od Boleslavi na Prahu, tak pred Prahou zahnes na Radonice a v nich pak doleva na Satalice. A tam to je hned za Satalicema, je to kousek od čerňáku.

Odesláno

Kdyz jedes od Boleslavi na Prahu, tak pred Prahou zahnes na Radonice a v nich pak doleva na Satalice. A tam to je hned za Satalicema, je to kousek od čerňáku.

Je to presne TADY :roker

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

jo ty myslis takovy ty dekory, ty uz se tu resily asi pred pul rokem, nekde se tenkrat vyprodavaly na 405ky 605ky atd, videl jsem je taky na ebay.de a vychazely asi na 8 000, no je to pekna sranda, ale kdybych ty prachy mel investuju je radsi lip do neceho praktictejsiho :D

:bojim:bojim Ne ne, ty dekory jsou k zblití (soráč těm, kdo to má). Já mám na mysli něco jinýho. Je to normální pás samolepky, jako třeba folie na skla s tim, že to pružný a když jí někam kousek nalepíš, tak jí pak fénem nebo napařovačkou nahříváš a kousek po kousku jí lepíš dál a dál a ona se ti tim teplem krásně natvaruje podle těch plastů na který to lepíš. Kdysi jsem to viděl někde v Německu a podle obrázku na tý krabici to vypadalo poměrně snadně. Tenkrát to ale vycházelo tušim na něco kolem litru, a tolik EUR nebo snad ještě marek jsem už u sebe neměl. Nehledě na to, že tenkrát bych si s tim mohl polepit tak leda záchodový prkno. :D:D Tušim, že by se to mohlo dát sehnat třeba v APS na Chodově, ale nestíhám tam nikdy zajet dřív než po zavíračce, tak to nějak nemůžu okouknout. :roll

• O 3 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: lukr

pro Operátora (ale i ostatním): Včera jsem v Brně narazil na tohle http://www.finishingpoint.cz . Jestli to znáte, tak se omlouvám že jdu s křížkem po funuse.

Ptal jsem se jich na nastrikani jen tech krouzku a vyslo by to na 1.000Kc, coz se mi zda trosku moc

Odesláno

Pokud jeste nekdo shanite pristrojovku s otackomerem, tak o jedne vim. Ale nevim, o kterou jde, nejspis obyc. na 1.8ku.

Ja mam taky jednu na prodej, ale je to s hodinama, je na starsi model a muze se dat jak do benzinu tak do dieslu

[upravil dne 14/10/05 Ferry]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...