Petr X Odesláno 16. září 2005 Odesláno 16. září 2005 Původně zaslal: Fx Původně zaslal: Petr X Jooo, hosi ... tak mam konecne NOVOU pristrojovku!!!! A slape super. Jak mi ta moje totalne cela blbla, tak jsem si zajel do Prahy na vrakac a koupil jsem do te sve 1.8ky pristrojovku z dvoulitroveho Coupecka. Vypada naprosto super a hlavne ma i ty CHROMOVANY obroucky kolem budiku! Stala me jen 15 stovek. Je tam navic budik na tlak oleje, ktery je vlevo misto palivomeru a palivomer je mezi otackomerem a rychlomerem. Tachometr je do 250Km/hod a stupnice je 30,50,70,90,... a ne 20,40,60,80,... Jsem fakt nadsenej Mozna si nekdo reknete, ze to nemuze jit presne, ale jde. Je to pry uplne stejny. Volal jsem i do Peugeotu, jestli je mozny tam dat pristrojovku z dvoulitru a pry to nevadi. Dokonce mam ted najeto jen 109 tis. :-)) A na kterym vrakaci ses k tomu dostal? Kdyz jedes od Boleslavi na Prahu, tak pred Prahou zahnes na Radonice a v nich pak doleva na Satalice. A tam to je hned za Satalicema, je to kousek od čerňáku. Citovat
Ferry Odesláno 16. září 2005 Odesláno 16. září 2005 Původně zaslal: Petr X Kdyz jedes od Boleslavi na Prahu, tak pred Prahou zahnes na Radonice a v nich pak doleva na Satalice. A tam to je hned za Satalicema, je to kousek od čerňáku. Je to presne TADY Citovat
Operator Odesláno 16. září 2005 Odesláno 16. září 2005 Původně zaslal: Ferry jo ty myslis takovy ty dekory, ty uz se tu resily asi pred pul rokem, nekde se tenkrat vyprodavaly na 405ky 605ky atd, videl jsem je taky na ebay.de a vychazely asi na 8 000, no je to pekna sranda, ale kdybych ty prachy mel investuju je radsi lip do neceho praktictejsiho :bojim Ne ne, ty dekory jsou k zblití (soráč těm, kdo to má). Já mám na mysli něco jinýho. Je to normální pás samolepky, jako třeba folie na skla s tim, že to pružný a když jí někam kousek nalepíš, tak jí pak fénem nebo napařovačkou nahříváš a kousek po kousku jí lepíš dál a dál a ona se ti tim teplem krásně natvaruje podle těch plastů na který to lepíš. Kdysi jsem to viděl někde v Německu a podle obrázku na tý krabici to vypadalo poměrně snadně. Tenkrát to ale vycházelo tušim na něco kolem litru, a tolik EUR nebo snad ještě marek jsem už u sebe neměl. Nehledě na to, že tenkrát bych si s tim mohl polepit tak leda záchodový prkno. :D Tušim, že by se to mohlo dát sehnat třeba v APS na Chodově, ale nestíhám tam nikdy zajet dřív než po zavíračce, tak to nějak nemůžu okouknout. Citovat
lukr Odesláno 7. říjen 2005 Odesláno 7. říjen 2005 pro Operátora (ale i ostatním): Včera jsem v Brně narazil na tohle http://www.finishingpoint.cz . Jestli to znáte, tak se omlouvám že jdu s křížkem po funuse. Citovat
Pezutek Odesláno 11. říjen 2005 Odesláno 11. říjen 2005 Mám na prodej budíky s chromem z coupé 3.0 V6 !! Má někdo zájem? Citovat
Fx Odesláno 11. říjen 2005 Odesláno 11. říjen 2005 Uz jsem se ptal v druhem tematu, pasovaly by do 1,8i 16V stary model, potazmo je tam otackomer? Citovat
Pezutek Odesláno 11. říjen 2005 Odesláno 11. říjen 2005 Pasnou tam mel jsem je ve starym modelu,takze pohoda.Maji otackomer - celkem 5 budíku Citovat
Fx Odesláno 11. říjen 2005 Odesláno 11. říjen 2005 Moje budíky jsou Sagem Ale do Mariánek to mám 175 km, co takhle pošta? Citovat
Pezutek Odesláno 11. říjen 2005 Odesláno 11. říjen 2005 Pošta taky řešení,ale mám s ní špatnou zkušenost.Pošleš funkční a přijdou Ti nefunkční,toho bych se rád vyvaroval. Citovat
Fx Odesláno 11. říjen 2005 Odesláno 11. říjen 2005 No ja i kdybych tam jel, tak asi ne Peugeotem, protoze ted resim jeste huceni nekde kolem klinaku... Citovat
Pezutek Odesláno 11. říjen 2005 Odesláno 11. říjen 2005 Jak chces,je to na Tobě jkovacs@seznam.cz Citovat
kveton Odesláno 11. říjen 2005 Autor Odesláno 11. říjen 2005 Původně zaslal: lukr pro Operátora (ale i ostatním): Včera jsem v Brně narazil na tohle http://www.finishingpoint.cz . Jestli to znáte, tak se omlouvám že jdu s křížkem po funuse. Ptal jsem se jich na nastrikani jen tech krouzku a vyslo by to na 1.000Kc, coz se mi zda trosku moc Citovat
Petr X Odesláno 11. říjen 2005 Odesláno 11. říjen 2005 Původně zaslal: Fx Beru okamzite Neopič se!!! :D:D:D:D:D:D hi hi hi Jste mi úplně zahltili mejla, takovejch novejch příspěvků :D:D Citovat
Petr X Odesláno 14. říjen 2005 Odesláno 14. říjen 2005 Pokud jeste nekdo shanite pristrojovku s otackomerem, tak o jedne vim. Ale nevim, o kterou jde, nejspis obyc. na 1.8ku. Citovat
Ferry Odesláno 14. říjen 2005 Odesláno 14. říjen 2005 Původně zaslal: Petr X Pokud jeste nekdo shanite pristrojovku s otackomerem, tak o jedne vim. Ale nevim, o kterou jde, nejspis obyc. na 1.8ku. Ja mam taky jednu na prodej, ale je to s hodinama, je na starsi model a muze se dat jak do benzinu tak do dieslu [upravil dne 14/10/05 Ferry] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.