Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj

Byl jsem se podívat na jednoho peugeota 206

r.v. 2007

najeto: 26 512 km

cena: 108 000 kč

Přijde mi to ale dost podezřelé.

1. Levé zadní dveře nedoléhají ke karoserii stejně jako pravé zadní dveře

2. Když koukám do motoru, tak pod horním uložením levého předního tlumiče chybí taková černá guma, co obepíná vrch tlumiče a je přilíplá ze shora na kaorserii (domku tlumiče). U druhého (pravého) tlumiče je a navíc, tam kde chybí (na levé straně) je ten domek tlumiče lehce orezlý. Autobazarní ****** tvrdí, že je to normální - já myslím že ne.

3. Kabelový svazek co je u tohoto levého tlumiče, tak jsou na něm 2 druhy izolační pásky. Tam kde se rozdvojuje apod. je taková textilní - ta si myslím že je tovární a jinak je na tom svazku (resp. husím krku) občas nalepena i taková gumová - opět si myslím, že tam nepatří.

Byl by někdo tak moc hodný a koukl do motorového prosotru, jestli má ty gumy u obou tlumičů a jestli má polepený husý krk kabelového svazku gumovou páskou ?

Googlil jsem fotky, ale kupodivu na některých ta guma je a na některých není, takže jsem z toho blbec

Díky

P.S.

Myslím si, že auto bylo shrnuto na levou stranu - i plasty v interiéru - na to, že to má mít údajně 26 512 km jsou nějaké rozvrzané, ale zase přední levý blatník lícuje a ani chyby v lakování jsem si nevšiml...

Jinak inzerát je zde:

http://www.autobazarspytihnev.cz/nabidka-vozidel.php

Je to ten stříbrný

Odesláno

Nevím zda je to fotkou nebo ne, ale pravé zadní dveře jsou v jiném odstínu, parkovací senzory jsou dodělávané, pravé zadní dveře jsou trošku hnuté, ale to může dělat fotka..

Odesláno

Díky hoši.

Jo na barvu jsem úplně slepej - to vím že i u jiných aut kamarád říká \"ty vole to je stříkáné\" a já vidím prd.

Ale ty dveře mi teda přišly divné...

Asi jste mi zachránili 100 litrů, ale stejně se najde někdo kdo to koupí :-(

Odesláno

za ty prachy ti prodám svoje a ještě ti zbyde ;) byl bys blázen kdyby jsi tomu švindlíři dal takové peníze za něco takového... Papíry , Cebia apod , to už v této době nic neřeší vše se dá ojebat a věř mi že s tím máme v práci zkušenosti když jsme kupovali Roomstera a když se nám v 24 tisících rozsypala převodovka a začlo se to řešit , papíry byly z roomstera úplně jiného :))

Odesláno

Ještě jsem jako náhradní našel tento

http://auto.bazos.cz/inzerat/25677606/Peugeot-206-14i-SPORT-Packet-5dver1-majitelka.php

má teda i klimatizaci jak jsem zjistil. cena je opět poněkud vyšší, ale pokud to bude hezké a udržované... a hlavně NEOJEBANÉ :-)

Zatím jsem našel, že si mám dát pozor na toto:

- Zapalovací cívky: Electrifil vs. Sagem

- přepínač blinkrů

a rozvody se dělají: řemen, kladka, vodní pumpa při 120 000 km

Odesláno

97000 mi prijde za sedm let starou 1.4 straslive moc, i kdyz nema moc najeto (dejme tomu ze ujety kilometry budou sedet - proc ne). Ja jsem koupil nedavno 206 XS 1.6 16V z roku 2005 s 53000 km (mozna to i sedi) a koupenou v CR za 90 tisic a i to mi prislo opravdu hodne.

Ja jsem do toho svyho sel vicemene z nutnosti - auto proste potrebuju (je fakt rozdil jezdit kazdej den do/z prace hodinu MHD nebo 15-20 minut autem) a tohle bylo jediny auto ktery jsem nasel na jizni Morave do 100 000 s digitalni klimatizaci, delkou pod 4 metry a slusnym vykonem. Ze jsem to preplatil je mi jasny uz jen protoze jsem to kupoval z AAA, tam maji bud slusny, ale hodne predrazeny auta (muj pripad), nebo levny vraky. Je mi jasny, ze jsem tam nechal vic penez nez jsem musel. Bohuzel jsem fakt nemohl cekat a nechtel jsem kupovat nejakej vrak za 15-20 tisic na par mesicu, nez se objevi neco slusnyho a s rozumnejsi cenou. S autem jsem rozhodne spokojenej, ale ty prachy...

Chapu tvoje myslenky, rikas si \"kdyz za to nekdo chce takovej balik, tak to musi bejt ve stoprocentnim stavu\". Mozna to opravdu je perfektni, ale tech 97 tisic za sedmilety auto s 55kW motorem je proste hrozna palka. Urcite zkus hledat dal, zvlast pokud nepotrebujes auto opravdu ted hned.

A taky obligatni upozorneni - nezapomen k cene auta pripocitat nutny naklady. Nejen povinny ruceni a evidencka+prepis, ale taky vymenu spotrebniho materialu (olej, filtry, brzdovy desticky, napln klimatizace, pripadne i povinna vybava a za par mesicu zimni gumy) - to do toho je opravdu nutny nacpat i v pripade ze jinak to auto bude dokonale v poradku a dohromady to taky nejsou zrovna maly penize!

Odesláno

NEBRAT! Pán asi neví co prodává... prý elektrická zrcátka.. proboha kde? Vždyt tam má páky..., neorigo řadicí páka.. (že by se v tom někdo hrabal?), manuální klíma.. o popisu raději mluvit nebudu.. cena tomu neodpovidá ;)

btw.. na 1.4 97 tisíc km vůbec nic není. ;);)

[upravil dne 11/7/13 23:34 od ChouLu]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...