odee Odesláno 11. červenec 2013 Odesláno 11. červenec 2013 Tak gratuluju, že jsi přežil bez úhony a přeju mnoho dalších šťastných let:D Citovat
Petrikj Odesláno 11. červenec 2013 Odesláno 11. červenec 2013 Tak v tom případě jsem tě tam dnes viděl (já černé kupé), jel jsem tam dvakrát v 8:30 a v 9:30 přes křižovatku Kbelská-Poděbradská. A musím říct, že ti to šlo , ale kolegyni jsem neviděl . [upravil dne 11/7/13 15:53 od Petrikj] Citovat
Krt€K Odesláno 11. červenec 2013 Autor Odesláno 11. červenec 2013 No, nakonec jsem byl s kolegou...takže je otázka, kdo z nás to byl :-D Jestli ten, co tam stál, měl zarostlou hubu, tak jsem to byl já :-D Takže tím pádem \"Potkal jsem klubáka\" :-D [Edited on 11/7/13 17:30 by Krt€K] Citovat
Krt€K Odesláno 11. červenec 2013 Autor Odesláno 11. červenec 2013 Ale jinak díky za pochvalu, pokud tam stál kolega, rád vyřídím :-) Citovat
Petrikj Odesláno 11. červenec 2013 Odesláno 11. červenec 2013 Tak to byl tvůj kolega, bez vousů a dle výrazu se hodně soustředil, což se vůbec nedivím . Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. červenec 2013 Odesláno 11. červenec 2013 Krtku, to jsem mel vedet driv, ja tam jel ve firemni octavii a byl jsem ten troubici, protoze ti volove te vubec neposlouchali, kdybych to vedel, tak jsem to parknul do prostred krizovatky (on by to asi nikdo nepoznal) a sel bych na kus reci Citovat
Krt€K Odesláno 12. červenec 2013 Autor Odesláno 12. červenec 2013 Petrikj: No, já zas nemám plnovous, ale hladce oholen jsem nebyl :-D Scratch: Takže to máme neoprávněné užití zvukového výstražného zařízení ;-) :-D Citovat
Marcel505 Odesláno 12. červenec 2013 Odesláno 12. červenec 2013 A nastavil jsi tam přednostní průjezd pro členy Peugeot-clubu? Citovat
Guest Scratch Odesláno 12. červenec 2013 Odesláno 12. červenec 2013 krtek: asi jo, ale ja uz mel z tech blbu nervy, mate to normalne strilet Citovat
Krt€K Odesláno 12. červenec 2013 Autor Odesláno 12. červenec 2013 Marcel505: No samozřejmě :-) Myslím, že si včera na nás nikdo nemohl stěžovat :-) Scratch: Hele, asi by to dopravní situaci nepomohlo, kdo by odklízel auta :-D Nicméně stále navrhujeme, že by spolu s regulovčíky byla někde bokem jedna hlídka, která by trestala ignoraci regulovčíka... bohužel, nejde to, nejsou prostředky, bla bla bla... Citovat
Guest Scratch Odesláno 13. červenec 2013 Odesláno 13. červenec 2013 no klasika, ale na slovensku to je jina.... tam jsou kolegove snad na kazdem sloupu. trosku to tam prehanej ale v obci nikdo neporusi predpis.... Citovat
Péťa Odesláno 14. červenec 2013 Odesláno 14. červenec 2013 ... jedna hlídka, která by trestala ignoraci regulovčíka... To jako, kdyby byl regulovčík ignorant, tak by ho ta hlídka trestala? Třeba za trest naprogramovat další funkcionalitu ETŘ :D :D Citovat
Krt€K Odesláno 15. červenec 2013 Autor Odesláno 15. červenec 2013 Já čekal, kdo se na to ozve :-D Hele, do ETŘ bych radši nic nedodával, už takhle s tím ty Didaktiky Gama, co máme, mají problém :-D Citovat
Marcel00 Odesláno 15. červenec 2013 Odesláno 15. červenec 2013 no klasika, ale na slovensku to je jina.... tam jsou kolegove snad na kazdem sloupu. trosku to tam prehanej ale v obci nikdo neporusi predpis.... Citovat
odee Odesláno 15. červenec 2013 Odesláno 15. červenec 2013 Já teda souhlasím se Scratchem, v tom, že sou tam kucí fakt víc na očích, ale že by tam byl nějakej výraznější rozdíl v tom, jak rychle se pak jezdí v obci sem teda fakt nezaznamenal. Běžně si po slovensku jezdím svých cca 56 km/h a nikdy sem pokutu nedostal. Teda jednou jo, ale to sem v KE odbočil na zákazu odbočení, kde byl odbočovací pruh i semafor pro odbočení, ale taky za keřem schovaná značka zákaz odbočení mimo MHD:D Jak sem na ně valil oči, když se mě ptali, jestli vím co sem udělal asi popisovat nemusím:o Citovat
Krt€K Odesláno 15. červenec 2013 Autor Odesláno 15. červenec 2013 No, my bychom možná byli více vidět, to by ovšem sloužících na ulici nesmělo být na celou republiku cca 15000...a to je ještě možná moc. Citovat
Marcel00 Odesláno 15. červenec 2013 Odesláno 15. červenec 2013 to ze si isiel tachometrovych 56 je v reale mozno 54 a za to pokutu nedostanes. museli by namerat prekrocenie o viac ako 6km/h Citovat
Krt€K Odesláno 15. červenec 2013 Autor Odesláno 15. červenec 2013 Marcel00: máš někde po ruce nějaký odkaz, jak je to u vás s rychlostí a naměřenými hodnotami? Citovat
Guest Scratch Odesláno 16. červenec 2013 Odesláno 16. červenec 2013 dukaz jsem ja...... kdyz mi nenameri rychlost tak po me chteli priznat ue jsem pri predjizdeni porusil o 2m plnou caru...... nasledne jsem vyjjizdel z parkoviste bez svetel a lup mi flastr a vrcholem vseho bylo zadtaveni za 56 v obci..... s to vse jsem stihnul na slovensku za jediny den a to radsi nemluvim o stacionarnich a mobilnich radarech jen s fotkou...... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.