Kukajz Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 Ahojte. Neviete náhodou či je vo dverách už urobená predpríprava (natiahnuté káble) pre osvetlenie prahov? Pozeral som origo svetlo stojí v peugeote cca 110kč, čo je dobrá cena... Už len nejako to spraviť Citovat
Gabriel 307 Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 nemám 308... cena je aké je to svetielko,len biele,alebo delené na 1/2 červené-niečo ako má Škodovka Citovat
Kukajz Odesláno 8. červenec 2013 Autor Odesláno 8. červenec 2013 To neviem, to som vypátral iba zo serviceboxu, ale asi biele Citovat
olda Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 Je tam klasické bílé světýlko,něco,jak se dává do kufru. Citovat
Kukajz Odesláno 8. červenec 2013 Autor Odesláno 8. červenec 2013 No moc sa mi nechce rozoberať tapec kôli zisteniu, či sú tam pripravené nejaké káble... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 no pokiaľ to neurobíš,tak to nezistíš Citovat
Kukajz Odesláno 9. červenec 2013 Autor Odesláno 9. červenec 2013 No šak toto sú tie veci... Preto píšem sem aby som to ja nemusel rozoberať a či to náhodou niekto nemal rozobraté a nevšimol si tam len tak čirou náhodou visieť nejaké dva kábliky [upravil dne 9/7/13 09:21 od Kukajz] Citovat
olda Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 Tak já je tam mám určitě,jelikož jsou tam i světýlka a svítěj,takže bez káblíků je to z globálního aspektu nereálný,ale jak je to u tvého auta těžko říct,buď to budeš muset rozebrat,nebo zkusit nějakého věštce,ať se mrkne do křišťálový koule,jinak fakt nevim Citovat
Kukajz Odesláno 9. červenec 2013 Autor Odesláno 9. červenec 2013 a kebyže ťa pekne poprosím, urobil by si mi nejakú jednu fotku ako to vypadá zo spodku tých dverí? Aby som aspoň mal šajn, kde sa to svetielko nachádza (či bližšie k slpiku či v strede dverí...) Ďakujem! [upravil dne 9/7/13 20:30 od Kukajz] Citovat
olda Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 Tak jsem si lehnul teda pod auto,přední dveře a zadní. Citovat
TomSQ Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 Neviem ako v 308 ale v C4ke mám akurát vyfrézovanú dierku v tapacíroch dverí. Musím dokúpiť svetielka a natiahnúť kabeláž do poistkov skrine kde je nato priamo poistka. Na citroen klube je aj schéma kam to pripojiť. Citovat
TomSQ Odesláno 10. červenec 2013 Odesláno 10. červenec 2013 Konektor c. 9 http://www.imagebanana.com/view/aytrqjlr/100_5058.jpg Citovat
relo Odesláno 14. červenec 2013 Odesláno 14. červenec 2013 A nevieš aj konkrétne ktoré piny idú na ktoré dvere?Ja som v predných dverách voľný konektor mal,tak som do nich napojil svetielka,ale nesvietia.Takže ešte aj tak treba niečo prepojiť. Citovat
Kukajz Odesláno 14. červenec 2013 Autor Odesláno 14. červenec 2013 Podľa schémy by to malo byť zapojené. Možno to stačí len povoliť cez diag v RJ. Citovat
relo Odesláno 15. červenec 2013 Odesláno 15. červenec 2013 No veď práve že v peugeote na diagnostike som bol a vraj to povolené je.Ale že zrejme to bude treba ešte niekde pripojiť.Vtedy už nemali dosť času na to aby to aj pomerali,tak to ostalo nefunkčné. Citovat
Kukajz Odesláno 15. červenec 2013 Autor Odesláno 15. červenec 2013 Aha \"vraj povolené\"... no ine ma nenapadá, jedine vystopovať, kam tie káble vedú... Možno niekde trčí vo vnútri nezapojený konektor, ktorý stačí len niekde zastrčiť... Poistka je tuším spoločná pre všetky vnútorné svetlá Takže nepredpokladám žeby to malo extra poistku... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.