Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte. Neviete náhodou či je vo dverách už urobená predpríprava (natiahnuté káble) pre osvetlenie prahov? Pozeral som origo svetlo stojí v peugeote cca 110kč, čo je dobrá cena... Už len nejako to spraviť :)

Odesláno

No šak toto sú tie veci... :( Preto píšem sem aby som to ja nemusel rozoberať :D a či to náhodou niekto nemal rozobraté a nevšimol si tam len tak čirou náhodou visieť nejaké dva kábliky :D

[upravil dne 9/7/13 09:21 od Kukajz]

Odesláno

Tak já je tam mám určitě,jelikož jsou tam i světýlka a svítěj,takže bez káblíků je to z globálního aspektu nereálný,ale jak je to u tvého auta těžko říct,buď to budeš muset rozebrat,nebo zkusit nějakého věštce,ať se mrkne do křišťálový koule,jinak fakt nevim :myslim

Odesláno

a kebyže ťa pekne poprosím, urobil by si mi nejakú jednu fotku ako to vypadá zo spodku tých dverí? Aby som aspoň mal šajn, kde sa to svetielko nachádza (či bližšie k slpiku či v strede dverí...) Ďakujem! :super

[upravil dne 9/7/13 20:30 od Kukajz]

Odesláno

Neviem ako v 308 ale v C4ke mám akurát vyfrézovanú dierku v tapacíroch dverí. Musím dokúpiť svetielka a natiahnúť kabeláž do poistkov skrine kde je nato priamo poistka. Na citroen klube je aj schéma kam to pripojiť.

Odesláno

A nevieš aj konkrétne ktoré piny idú na ktoré dvere?Ja som v predných dverách voľný konektor mal,tak som do nich napojil svetielka,ale nesvietia.Takže ešte aj tak treba niečo prepojiť.

Odesláno

No veď práve že v peugeote na diagnostike som bol a vraj to povolené je.Ale že zrejme to bude treba ešte niekde pripojiť.Vtedy už nemali dosť času na to aby to aj pomerali,tak to ostalo nefunkčné.

Odesláno

Aha \"vraj povolené\"... no ine ma nenapadá, jedine vystopovať, kam tie káble vedú... Možno niekde trčí vo vnútri nezapojený konektor, ktorý stačí len niekde zastrčiť... Poistka je tuším spoločná pre všetky vnútorné svetlá :myslim Takže nepredpokladám žeby to malo extra poistku...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...