Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jelikož a protože se 206 odebrala k novému majiteli, musel jsem se poohlídnout po nějáký dailyně :) Prvně padla volba na 106 ze Svitav ale nakonec to byla naleštěná bída, kdy na fotkách byla nádherná a ve skutečnosti šílenej pelech. Po velkým zklamání jsem při zpáteční cestě vytáhnul ještě jeden inzerát v Praze na žlutou 106 1.4 Sport, která chtěla trochu laku.. Po poměrně detailní prohlídce nebylo co řešit a putovala ke mně :)

Jde o Peugeot 106 1.4 Sport s origo polepama, r.v. 2000, 2x airbag, el. okna, centrál na dálku, origo kola Raptor, krásně zachovalej interiér - vypadá jako kdyby ten introš sjel z linky :mrk ... Na autě je pár nedodělků a chybiček, který se postupně dají dohromady.... Ale s tím se dá počítat u starýho auta :)

Něco málo se na autě už udělalo... vyměněný svíčky, stěrače Flat, odstraněný zadní stěrač, přítelkyně mi opravila klíč na DO + zrenovovala znáček na zámek kufru apod... :aut

V příštích pár dnech dorazí komplet brzdy na předek Brembo, objednaný olej Castrol Magnatec, objednány rozvody + je objednaný podvozek TA Technix -60mm...

Nějáký to foto...

994833_442409892523668_1309233104_n.jpg

935827_442409979190326_1228939704_n.jpg

[upravil dne 16/1/14 10:52 od Tom_206]

Odesláno

S tím souhlasím :papa Něják nepočítám, že mi někdo chytne přesný odstín...origo žlutá hrozně bledne a na autě je to malinko vidět ...:)

[upravil dne 7/7/13 10:42 od Tom_206]

Odesláno

Fólie je na prd. Obzvlášť na předku, v praze a s podvozkem -60mm :D To by to měl za chvíli potrhany a líp vypadá dodřenej lak, než loupající se fólie pod kterou je červenej lak...

Odesláno

ChouLu : To bude tím že má atyp :D Moc se jich nedává a tak jim tam leží delší dobu nižší čísla :))

Na podvozek se těším i já :D Budeme zase mít v čem se šťourat :mrk Zároveň brzdy ...

Co se týče laku předku, nejdřív to trošku spasujem a pak Safi to bude KÁRA s velkým K :D

Odesláno

Jak píše Lucka :) značka je atyp a má jí jen pár lidí, takže čísla jsou nižší než u klasických SPZ ...

Fólie na auto nehrozí :) Půjde to normálně do laku od cechice :aut

A Lukyne, tady mě nečekalo víc lidí :D

Jinak díky za ohlasy :) Snad bude auto aspoň trochu pecka... :roker

Ještě je na autě fůra práce, s Lůcou musíme stíhat dělat na obou autech ... Čeká nás spasování toho předku, protože to někdo celkem zprasil... nějáký to vyvaření ... + to co se psalo výše :roll

Odesláno

Včera dorazil čupr balíček Brembo :mrk a jelikož jsme s Lůcou nemohli dospat... :D ...Bremba jsou na autě a brzdí to o stopro lépe než předtím... :)

V mezičase přibyla i záslepka stěrače a proběhlo nějákýho to rejpání se v autě .. :)

1045125_443852849046039_468367366_n.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...