j.holda Odesláno 2. červenec 2013 Odesláno 2. červenec 2013 tak včera jsem neprošel na stk. vše bylo v pořádku je nešlo el. polohování světel. Dnes jsem vyměnil prasklou žárovku v popelníku a vše začalo fungovat jak má a stk je už hotová. tak to jen takové info a snad to někomu pomůže Jarda Citovat
Ferry Odesláno 2. červenec 2013 Odesláno 2. červenec 2013 tak to je spis shoda nahod, nez reseni problemu Citovat
shark734 Odesláno 2. červenec 2013 Odesláno 2. červenec 2013 sa smejete, ale na 307 CAN-CAN to tak je...vypalena ziarovka v popolniku = nefunguje polohovanie svetiel Citovat
Guest servisman Odesláno 2. červenec 2013 Odesláno 2. červenec 2013 Nejsem si jist ale podobně u octávky kdy vzadu nesvítí světlo a svítí porucha ABS nebo airbagu. Něco podobné jsem někde četl. Citovat
Miko2609 Odesláno 2. červenec 2013 Odesláno 2. červenec 2013 Mmmm to aby som do decembra tu ziarovku vymenil Citovat
oddie Odesláno 2. červenec 2013 Odesláno 2. červenec 2013 To je prd, nejlepší příhoda je Renault Trafic dCi, po vypnutí klíčku zůstával běžet motor. Reklamovalo se v záruce, a servis vyměnil - brzdový spínač Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.